Kuulun blogi

Kuulun parhaat kielioppivinkit someen | pilkut, lainausmerkit ja yhdyssanat oikein

Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa. Olipa kyse julkaisusta blogissa, Facebookissa tai Twitterissä, oikeinkirjoituksessa annat ammattimaisen kuvan itsestäsi ja yrityksestäsi.

 

Tässä helpot yksinkertaistetut vinkit, kuinka saat pilkut, ajatusviivat, yhdysmerkit ja lainausmerkit oikeille paikoilleen ja tiedät, kirjoitetaanko sanat yhteen vai erikseen.

Read More

Topics: Kirjoittaminen, copywriting

Miten löytää hyviä hakusanoja - kolme ilmaista työkalua


Kaikki haluavat tulla löydetyksi Googlesta. Siinä auttavat hakukoneoptimoitu sisältö ja huolella valitut hakusanat eli ne avainsanat, joilla haluat tulla löydetyksi. Tässä blogipostauksessa listaamme kolme ilmaista ja kätevää työkalua, joita voit hyödyntää hakukoneoptimoinnissa ja hyvien hakusanojen etsimisessä.

Read More

Topics: Hakukoneoptimointi, Google, bloggaaminen

Facebook diaesitys – näin muutat kuvat videoksi

 

Videot ovat tämän hetken kuumin trendi markkinoinnissa. Facebook on jo hyvän tovin tarjonnut mahdollisuuden luoda diaesityksiä, eli 3-10 kuvasta rakennettuja videoita. Facebookin diaesitykset ovat helppo keino toteuttaa yrityksellesi kiinnostavaa visuaalista sisältöä. Tässä blogitekstissä näytämme, miten teet upean Facebook-diaesityksen hyödyntäen ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa, Canvaa.

Read More

Topics: Facebook, Kuvankäsittely, Canva

Analytiikka on digimarkkinoijan korvaamaton apulainen

Web-analytiikka, data ja mittaaminen eivät välttämättä kuulosta kovin mediaseksikkäiltä aiheilta. Sitä ne kuitenkin ovat. Analytiikka on yhtä aikaa digimarkkinoijan paras apulainen sekä korvaamaton oikea käsi. Tämän kirjoituksen luettuasi sinäkin tiedät, miksi analytiikka tulisi sisällyttää osaksi sisällöntuotantoa ja digimarkkinointia.

Read More

Topics: Analytiikka

Facebook live – uudet toiminnot

Facebook julkisti hetki sitten kaksi uutta ominaisuutta sen livevideotoimintoon. Live-lähetykset ovat kasvattaneet suosiota viime vuosina, mutta itse lähetyksen ominaisuudet ovat pysyneet samankaltaisina: kuvaa voi lähettää ainoastaan yksin ja keskustelu tapahtuu kommentoimalla.

Read More

Topics: Facebook, Livevideot

3 vinkkiä työhyvinvointiin


 

Työpäivään ja -viikkoon mahtuu monenlaista tekemistä ja menoa. Toisinaan työpäivät voivat venyä iltaan. Vaikka työ onkin antoisaa ja viikkoon mahtuu niin pieniä kuin isojakin onnistumisia, niin samalla erilaiset tekijät kuormittavat mieltämme ja kehoamme. Ja silloin on hyvä löytää toimivia tapoja ja keinoja, miten voit aktiivisesti huolehtia omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista, jottei stressi ja uupumus pääse yllättämään.

 

Riittävä uni, liikunta ja hyvä ravinto ovat tietysti aivan niitä perustekijöitä hyvinvoinnin kannalta. Niiden lisäksi on useita muita erilaisia tapoja tukea ja huolehtia siitä, että mieli pysyy kirkkaana, luovana ja palaudumme nopeammin sekä jaksamme keskittyä työhömme paremmin.

 

Jaan tässä blogikirjoituksessa kolme vinkkiä, miten meillä Kuululla huolehditaan kuntosaliohjelmien, ravintovalmennuksen sekä säännöllisen työyhteisövalmennuksen lisäksi koko porukan työhyvinvoinnista.

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Videotuotanto – videokuvausten suunnittelu


Ihmiset näkevät kuvia ja videoita enemmän kuin koskaan aiemmin. Kokoaikaiseen kuvavirtaan on totuttu, ja eri medioissa käyttäjät odottavatkin tekstin ohessa näkevänsä aiheeseen liittyvää kuvallista viestintää. Yritysten markkinoinnissa esimerkiksi videot ovat ennennäkemättömän tärkeä viestintäväline niin B2B kuin B2C -puolella. Hyvällä kuvalla tai videolla höystettynä kerrottava viesti menee paremmin perille ja jää ihmisten mieleen. Pelkkä tekstipohjainen viestintä ei enää tahdo riittää.

Read More

Topics: Videot, videotuotanto, videomarkkinointi

Videotuotanto – mitä tekee videotuottaja?


Videotuottaja mahdollistaa käytännössä sujuvan videotuotannon. Videotuottaja on asiakkaalle kontakti ja kumppani sekä yhteys lopulliseen videoon. Raakasti voisi sanoa videotuottajan hoitavan kaiken käytännön organisoinnin, jolloin itse kuvaus ja editointi voidaan rauhoittaa muille henkilöille. Tuottaja on avainasemassa tuotannon sujuvuudessa ja asiakaskokemuksessa.

Read More

Topics: videotuotanto, videomarkkinointi

Digimarkkinoinnin suunnittelu

Tärkeintä digimarkkinoinnissa on, että kotipesä on kunnossa. Kotipesällä tarkoitetaan nyt siis yrityksen nettisivuja, koska sieltä kohdeyleisön on löydettävä sinusta kaikki tarvittava. Kun nettisivut ovat priimakunnossa ja hakukoneoptimointi tehty, voi rauhassa miettiä digitaalista markkinointia laajemmin.  Hakukoneoptimoinnista sekä Googlen hakusanamainonnasta olemme kirjoittaneet syvemmin täällä. Kun suunnittelet on digimarkkinointiasi, vastaa ensin näihin kysymyksiin! 

Read More

Topics: digimarkkinointi, digitaalinen markkinointi, markkinointisuunnittelu

Google hakusanamainonta


 

Näkökulma: Minkä hintaista on Google-hakusanamainonta? Mikä on hyvä mainosbudjetti? 

Google-hakusanamainonnan hinta määräytyy mm. kysynnän, kilpailun, hintatarjouksen ja mainontasi laadun perusteella. Älä kysy mitä mainonta maksaa, vaan kuinka paljon mainonnalla voit tehdä kannattavasti uutta liikevaihtoa!

Read More

Topics: Mainonta, Google

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

TILAA UUTISKIRJE