Kuulun blogi

7 mittaria Sisältömarkkinoinnin mittaamiseen

 

Read More

Topics: Sisältömarkkinointi, Analytiikka

Markkinoinnin ja myynnin trendit 2018

Read More

Topics: Analytiikka, Asiakaspalvelu, Markkinoinnin automaatio, Livevideot, videomarkkinointi, digitaalinen markkinointi, digitaalinen myynti, trendit

Uutta Instagramissa: Stories Highlights eli tarinan kohokohdat

 

 

Instagram Stories -postaussarjamme saa jatkoa! Tällä kertaa esittelemme teille Instagramin uusimman päivityksen: tarinan kohokohdat. Mikäli Instagramin tarinat eivät ole sinulle vielä tuttu juttu, kurkkaa myös blogipostauksemme Instagram Storiesin perustoiminnoista sekä kertaa vinkit Stories-sisällöntuotantoon.

Read More

Topics: Instagram, Instagram Stories

Messenger for kids – lasten ja perheen viestipalvelu

 

Tällä viikolla Facebook ilmoitti julkaisevansa Yhdysvalloissa Messenger Kidsin, joka on turvallinen tapa koko perheelle, myöskin lapsille, käyttää Messengerin video chatia ja mesettää perheen ja kavereiden kanssa. Tällä hetkellähän Facebookin ja Messengerin käyttö on kielletty alle 13-vuotiailta, vaikka niitä moni suomalaislapsi käyttääkin. Facebook haluaa paitsi alentaa ikärajaa, jolloin on soveliasta ottaa luvan kanssa some käyttöön, niin myös helpottaa perheen ja sukulaisten välistä viestittelyä.

Read More

Topics: Facebook

Facebookin mainosten hallinta Excelille

 

Read More

Topics: Facebook mainonta

Jaa Pinterestin kansiot osioihin

 


Pinterestiin tuli hiljattain uusi päivitys, joka mahdollistaa kansioiden jakamisen useampaan eri osioon. Mitä tämä tarkoittaa ja miten tätä ominaisuutta kannattaa hyödyntää? Tästä blogitekstistä löydät vinkkejä! Jos Pinterest ei ole sinulle vielä tuttu somekanava, lue ensin blogitekstimme Pinterestin perusteet.

Read More

Topics: Pinterest

Lapsi mukaan töihin -päivä

Lapsi mukaan töihin -päivää vietettiin jälleen lapsen oikeuksien viikon perjantaina 24.11.2017!

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Instagramin erikoisvideotyökalut Hyperlapse ja Boomerang

 

 

Instagram on pääsovelluksensa ohella julkaissut monia pienempiä applikaatioita. Näistä kätevimmät ja monikäyttöisimmät ovat Hyperlapse (iPhone, Microsoftin vesileimattu sovellusversio myös Androidissa) sekä Boomerang (Android, iPhone). Hyperlapse tuottaa nopeutettua sekä vakautettua kuvaa, ja boomerang tuottaa erilaisia bumerangimaisia videoklippejä. Kumpikin on loistava työväline monipuolisempien sisältöjen luomiseen. Boomerang löytyy jo valmiiksi Stories-ominaisuudesta sisäänrakennettuna, mutta sovellusversiosta löytyy muutamia erityisominaisuuksia.

Read More

Topics: Instagram, Videot

Instagram Stories käyttöopas, osa 2: sisällöntuotanto

 

 

Jaoimme hiljattain blogissamme perustavanlaatuisen Instagram Stories käyttöoppaan, jossa käymme läpi Instagramin tarinoiden perustoiminnot. Nyt kun perustoiminnot ovat hallussa, voimmekin siirtyä itse tarinoiden luomiseen. Minkälaista sisältöä Instagram Storiesiin kannattaa tehdä? Tästä blogitekstistä saat vinkkejä sisällöntuotantoon!

 

Read More

Topics: Instagram, Instagram Stories

Matkailijan Instagram-vinkit

 

Read More

Topics: Instagram, Matkailumarkkinointi

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

TILAA UUTISKIRJE

Uusimmat blogipostaukset