Kuulun blogi

Tapahtumamarkkinointi ja tehokas maksettu mainonta

 

Sosiaalisessa mediassa tapahtumien markkinointia on mahdollista tehdä hyvin kohdennetusti. Tapahtuman ennakko-, tapahtumanaikainen sekä jälkimarkkinointi on nyt entistä helpompaa Facebook-markkinoinnin uusien kohdennustyökalujen ansiosta. Mutta miten osallistujat kannattaa ja voi aktivoida?

Read More

Topics: Sosiaalinen media, Facebook mainonta, Tapahtumamarkkinointi, digitaalinen markkinointi, Facebook markkinointi

Vinkit tapahtumamarkkinointiin tapahtuman jälkeen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muutamassa aiemmassa postauksessa (Tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa ja Facebook-tapahtumat) kerroimme, kuinka sosiaalinen media auttaa tapahtumamarkkinoinnissa. Mutta entä kun tapahtuma on ohi? Tipahtavatko hanskat, jäävätkö kerätyt yhteystiedot roikkumaan? Myynti ottaa varmasti kopin niistä kaikkein kuumimmista kontakteista, mutta monen potentiaalisenkin liidin kohtalona on päätyä crm:n täytteeksi ja unohtua sinne.

Jotta saisit parhaan hyödyn irti sijoituksestasi, eikä tapahtumaan panostettu vaivannäkö menisi hukkaan, on tapahtumamarkkinointi syytä hoitaa huolella myös tapahtuman jälkeen. Poimi tästä parhaat vinkit tapahtumien onnistuneeseen jälkimarkkinointiin.


Read More

Topics: Tapahtumamarkkinointi

Työyhteisöön mukaan pääseminen

 

Aloitin loppukeväästä Kuulun copywriterina ja tulin osaksi 20 hengen työyhteisöä pitkän freelancer-urani jälkeen. Pohdin etukäteen, kuinka pärjään osana tiivistä työyhteisöä, koska olen työskennellyt aiemmin melko itsenäisesti.

Read More

Topics: Työhyvinvointi

8 vinkkiä parempiin yritysvideoihin

Read More

Topics: Videot

Viisi vinkkiä: EU:n uusi tietosuoja-asetus

 

 

Euroopan unionin tietosuojalainsäädäntö uudistui, kun yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2016. Monissa yrityksissä on herätty uuden asetuksen tuomiin muutoksiin ja meneillään olevaa siirtymäaikaa on käytetty tehokkaaseen valmistautumiseen ja nykytilan kartoittamiseen. Jos vielä kuitenkin pohdit, miten muutokseen tulisi varautua, on tässä muutamia perustietoja asetuksesta.

Read More

Topics: Sosiaalinen media, Juridiikka, tietosuoja, tietosuojaasetus, tietoturva

Kuulun parhaat kielioppivinkit someen | pilkut, lainausmerkit ja yhdyssanat oikein

Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa. Olipa kyse julkaisusta blogissa, Facebookissa tai Twitterissä, oikeinkirjoituksessa annat ammattimaisen kuvan itsestäsi ja yrityksestäsi.

 

Tässä helpot yksinkertaistetut vinkit, kuinka saat pilkut, ajatusviivat, yhdysmerkit ja lainausmerkit oikeille paikoilleen ja tiedät, kirjoitetaanko sanat yhteen vai erikseen.

Read More

Topics: Kirjoittaminen, copywriting

Miten löytää hyviä hakusanoja - kolme ilmaista työkalua


Kaikki haluavat tulla löydetyksi Googlesta. Siinä auttavat hakukoneoptimoitu sisältö ja huolella valitut hakusanat eli ne avainsanat, joilla haluat tulla löydetyksi. Tässä blogipostauksessa listaamme kolme ilmaista ja kätevää työkalua, joita voit hyödyntää hakukoneoptimoinnissa ja hyvien hakusanojen etsimisessä.

Read More

Topics: Hakukoneoptimointi, Google, bloggaaminen

Facebook diaesitys – näin muutat kuvat videoksi

 

Videot ovat tämän hetken kuumin trendi markkinoinnissa. Facebook on jo hyvän tovin tarjonnut mahdollisuuden luoda diaesityksiä, eli 3-10 kuvasta rakennettuja videoita. Facebookin diaesitykset ovat helppo keino toteuttaa yrityksellesi kiinnostavaa visuaalista sisältöä. Tässä blogitekstissä näytämme, miten teet upean Facebook-diaesityksen hyödyntäen ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa, Canvaa.

Read More

Topics: Facebook, Kuvankäsittely, Canva

Analytiikka on digimarkkinoijan korvaamaton apulainen

Web-analytiikka, data ja mittaaminen eivät välttämättä kuulosta kovin mediaseksikkäiltä aiheilta. Sitä ne kuitenkin ovat. Analytiikka on yhtä aikaa digimarkkinoijan paras apulainen sekä korvaamaton oikea käsi. Tämän kirjoituksen luettuasi sinäkin tiedät, miksi analytiikka tulisi sisällyttää osaksi sisällöntuotantoa ja digimarkkinointia.

Read More

Topics: Analytiikka

Facebook live – uudet toiminnot

Facebook julkisti hetki sitten kaksi uutta ominaisuutta sen livevideotoimintoon. Live-lähetykset ovat kasvattaneet suosiota viime vuosina, mutta itse lähetyksen ominaisuudet ovat pysyneet samankaltaisina: kuvaa voi lähettää ainoastaan yksin ja keskustelu tapahtuu kommentoimalla.

Read More

Topics: Facebook, Livevideot

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

TILAA UUTISKIRJE