Kuulun blogi

7 syytä ulkoistaa digimarkkinointi

 

 

Oletko joskus miettinyt digimarkkinoinnin ulkoistamista? Niin minäkin, varsinkin silloin kun toteutin entisten työnantajayritysten kaiken markkinoinnin yksin. Varsinkin yrityksissä, joissa vain yksi henkilö työskentelee markkinoinnin parissa, on kyseisen työntekijän tehtäväkenttä melkoisen laaja. On myös yrityksiä, joissa markkinointi ei kuulu kenenkään työnkuvaan ja joku yrittää tehdä sitä oman työn ohessa sen minkä ehtii.

Read More

Topics: digimarkkinointi

Osaatko viestiä työelämässä oikein? – Vinkit tehokkaaseen sähköpostiviestintään

 

Kaikkihan sähköpostia osaavat kirjoittaa, eivätkö osaakin?


Kirjoitamme työpäivämme aikana kymmeniä sähköpostiviestejä ja saatamme vastaanottaa jopa satoja sähköposteja päivässä. Joidenkin asiakkaiden tai työkavereiden kanssa ei tule välttämättä kommunikoitua muuten kuin Skypen, sähköpostin tai erilaisten yhteisöpalvelujen tai sovellusten välityksellä.

Read More

Topics: Kirjoittaminen, Viestintä

Tärkeimmät Linkedin-uudistukset ja parhaimmat käyttövinkit

 

Muiden somekanavien tapaan myös LinkedIn uudistuu tasaiseen tahtiin. Aina ei ole aikaa kaikkien uusien ominaisuuksien opetteluun, joten kokosimme Social Media Todayn vinkit uusimpien päivitysten hallitsemiseen! Mukana myös paljon tipsejä LinkedInin tehokkaampaan hyödyntämiseen.

 

Read More

Topics: Somevinkit, LinkedIn

Uutta Instagramissa: IGTV

 

 

Sosiaalisen median videoiden suosio jatkaa nousuaan. Instagram lanseerasi 20. kesäkuuta San Franciscossa järjestetyssä julkaisutilaisuudessa uuden sovelluksen, IGTV:n. Tässä lyhyt katsaus sovelluksesta – mikä on IGTV ja kuinka se toimii?

 

Read More

Topics: Instagram, IGTV

Vinkkejä kuvankäsittelyyn puhelimella

Kerron tässä blogissa kuvankäsittelystä puhelimella. Puhelimessa itsessään on tänä päivänä jo hyvät värit ja asetukset. Tykkään silti aina käyttää kuvani kuvankäsittelyohjelmassa, koska se antaa kuvalle vielä viimeisen silauksen.

Read More

Topics: Kuvankäsittely, VSCO

Luova kaaos kuriin – 5 vaihetta tekstin hiomiseen

Kirjoitatko blogipostausta, artikkelia tai vaikkapa tuotesivua? Onko sinulla paljon tietoa asiasta, mutta et tiedä mistä aloittaa ja paperi pysyy tyhjänä?

Tässä vinkkejä, kuinka saat luovan kaaoksen järjestykseen ja hiot tekstistäsi timantin.

 

Read More

Topics: Kirjoittaminen, copywriting

Videotuotanto kesällä – viisi syytä kuvata Suomen suvessa!

 

Read More

Topics: Videot, videotuotanto, videomarkkinointi

Podcast yrityksille

Podcastien suosio on räjähdysmäisessä nousussa Suomessa. Moni yritys varmasti pohtii, kannattaisiko heidän perustaa oma podcast. Mitä hyötyä podcastista on yritykselle? Mitä kannattaa huomioida, kun perustaa podcastia yritykselle?

Tässä blogipostauksessa käydään läpi muutamia näkökulmia, joita yrityksen kannattaa ottaa huomioon podcastin perustamisessa.

Read More

Topics: Podcast

Kuulunautti vahvistaa yrityksen digiosaamista arvojen kautta

Tiesitkö, että kuululaisia työskentelee myös muualla kuin Kuulun Oulun ja Helsingin toimistolla? Tämä on toinen kurkistus kuulunauttien eli asiakkaan tiloissa työskentelevien kuululaisten työhön.

Read More

Topics: Kuulunautit, kasvuhakkerointi

7 vinkkiä onnistuneeseen Facebook-postaukseen

Toisinaan voi tulla vastaan tilanne, että Facebook-postauksia tehdessä ideat ovat harmittavan vähissä. Huoli pois! Näiden seitsemän vinkin avulla otat hyödyn irti Facebookin erilaisista postausmalleista ja saat eloa sekä monipuolisuutta sisältöösi.

Read More

Topics: Facebook, Sosiaalinen media

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

TILAA UUTISKIRJE

Uusimmat blogipostaukset