background-header-01.jpg

Facebook-mainonta-koulutus

WEBINAARI 17.3.

Facebook-mainontaKOULUTUS (WEBINAARI) 17.3.

NYT SINULLA ON TILAISUUS OPPIA KAIKKI MITÄ HALUAT FACEBOOK-MAINONNASTA

Järjestämme tehokoulutuksen jo seitsemättä kertaa avoimena kaikille seuraajillemme, mutta ensimmäistä kertaa webinaarina! Aikaisemmilta kursseilta olemme saaneet loistavaa palautetta. Jokainen edellisille kursseille osallistunut on onnistunut parantamaan mainontansa tuloksia. Mainonta Facebookissa saattaa yksinkertaisimmillaan olla helpohkoa, mutta jollei tiedä mitä tekee, saattaa menettää turhaan rahaa.

 

Kuulu tietää vuosien kokemuksella parhaat kikat ja keinot, joilla mainos saadaan erottautumaan. Meillä on itsellämme runsaasti poikkeuksellisen hyviä menestysesimerkkejä näytettävämme.  Toteutamme itse noin 1000 kampanjaa vuosittain, joten rutiinia riittää.

 

Kurssille osallistujalla on hyvä olla mainostili jo olemassa, emme käy kurssilla mainostilin luomista läpi. Jos sinulla ei ole mainostiliä, kerro se jo ilmoittautuessasi, niin lähetämme ennakkoon ohjeet luomiseen.

 

Tämä koulutus ei ole avoinna digitoimistoille, mainostoimistoille tai alan freelancereille. Pidätämme oikeuden valita kurssille osallistujat.

  

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

1. Mainonnan suunnittelu, mitä tulee ottaa huomioon
2. Facebook-mainonnan muodot
3. Mainoksen kohdentaminen
4. Mainonnan optimointi
5. Tulosten analysointi ja raportointi

Koulutuksen hinta on 250 euroa osallistujalta (+alv 24%). Kokonaisuus sisältää 4,5 tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen. Saat myös webinaaritallenteen, joka auttaa sinua palaamaan koulutussisältöön yhä uudelleen.

 

HUOM! Jos olet aloittelija, suosittelemme ensin käymään Facebook tehomarkkinointivalmennuksen, jossa opit varmasti hyviä uusia keinoja Facebook-markkinointisi perustaksi. Jotta voit alkaa mainostaa, sinun täytyy ymmärtää perusteet.

 

AIKA: perjantai 17.3. klo 11.30-16
PAIKKA: netissä, voit osallistua mistä vain!
KOULUTTAJA: Jonna Muurinen
HINTA: 250€ + alv
ILMOITTAUTUMINEN: Viimeistään 14.3. Peruutukset viimeistään 14.3. Peruuttamatta poisjääneilta laskutetaan kurssin koko hinta.

 

Mikäli haluat tilata yrityksellenne räätälöidyn koulutuksen, tilaa meidät luoksenne, koulutamme ympäri Suomen!

 

Lue vinkkejä Facebook-mainontaan blogistamme

Facebook-mainonta blogikirjoitukset

 

fbmainonta_neli.png