Instagramin viestipalvelussa joukko ihmisiä voi viestitellä keskenään ja lähetellä Instagramista löydettyjä kuvia tai oman kamerarullan sisältämiä kuvia sekä tekstiä toisillensa.

Luo ryhmä

Voit luoda Instagramin yksityisviestejä lähettäessä ryhmän, jonka voit nimetä haluamallasi tavalla. Tämä helpottaa viestittelyä etenkin niiden kanssa, joiden kanssa useimmiten viestität. Chat-ominaisuuksiin on nyt lisätty myöskin quick kamera, jotta viesteihin voidaan vastata pikaisesti selfiellä tai emojilla, jos sanat eivät tunnetiloja riitä kuvaamaan. Peukun sijaan Instagramin chatin pikapainike onkin sydän <3

Kuvien alla on sydänpainikkeen ja kommenttipainikkeen vieressä nuoli. Nuolta painamalla sinulle avautuu ihmisten ja/tai ryhmien profiilikuvia. Erittäin kätevää on, että voit lähettää myös tietystä paikasta otettuja kuvia eteenpäin. Tätä ominaisuutta on helppo käyttää esimerkiksi matkailussa ja ravintoloita suositellessa ja etsiessä. Se sopii myös erikoisliikkeille hyvin. Samoin voidaan etsiä tietyllä hashtagilla laitettuja kuvia ja lähettää niitäkin.

Viestit löytyvät ihan etusivulta postilaatikosta. Ryhmiä voi muokata samassa paikassa.

Jos Instagram tuntuu vielä hankalalta markkinointikäytössä, osallistu 23.3. pidettävään Instagram koulutuswebinaariin.

Lue myös

15 sisältövinkkiä yrityksen Instagramiin

Instagram -markkinointi yritykselle