LinkedIn tarjoaa maksullisen Premium-version, jonka avulla saadaan käyttöön lukuisia eri omaisuuksia.

Mikä on LinkedIn Premium?

LinkedIn Premium on maksullinen ominaisuus, joka mahdollistaa useamman eri toiminnon LinkedInin henkilöprofiileille. Kultainen LinkedIn-logo toimii Premium-ominaisuuden merkkinä henkilökohtaisessa profiilissa. Logon saa halutessaan piilotettua Premium-asetuksista.

 

LinkedInin Premium-ominaisuuden symbolina toimii kultainen logo
Premium-logo LinkedInin henkilöprofiilissa

Premium-tilejä on olemassa kahta eri vaihtoehtoa: Premium Career ja Premium Business. Molempia versioita on mahdollista testata veloituksetta kuukauden ajan.

LinkedIn Premium Career

Premium Career on tarkoitettu henkilökohtaisen näkyvyyden lisäämiseen ja työnhaun tueksi. Versio helpottaa vaerkostoitumista ja on edullisin LinkedInin tarjoamista lisäpalveluista. Version hinta on testikuukauden jälkeen 29,99 (USD) kuukaudessa. Tässä ominaisuudet, joita saat käyttöösi:

1. Kontaktoinnin mahdollisuus yli verkostorajojen

Premiumilla profiilista tulee avoin, jolloin kuka tahansa voi ottaa yhteyttä ilmaiseksi, vaikkei olisikaan oman verkoston jäsen. Samalla Premium mahdollistaa viiden suoraviestin (InMail) lähettämisen kuukaudessa.

2. Kuka vieraili profiilissani?

Näet kaikki profiilissasi vierailleet henkilöt. Ilmaisversiossa näkee vain rajoitetun määrän vierailijoita. Tietoa voi hyvödyntää monella eri tapaa, sillä vierailu kertoo aina jonkinlaisesta mielenkiinnosta profiiliasi kohtaan. Oliko kyseessä mahdollinen työnantaja, rekrytoija, asiakas tai yhteistyökumppani?

3. LinkedIn Learning – opi jotain uutta

Ehdoton suosikkini! LinkedIn Learning (josta olemassa myös oma sovellus mobiililaitteille) sisältää valtavan määrän kursseja ja opintokokonaisuuksia eri aihealueista. LinkedIn Learningissä opiskellaan englanninkielisten videoiden avulla, ja omasta suorituksista saa helposti omaan profiiliin lisättävän sertifikaatin.

4. Profiilista CV:ksi

Resume Builder muuntaa profiilin hetkessä ansioluetteloksi, jota voit muokata vinkkien avulla ja tallentaa PDF-muodossa koneelle.

LinkedIn Premiumin lisäosa Resume Builder

5. Löydä osaamistasi vastaava työpaikka

Näet työpaikkailmoituksissa rekrytoijan määrittelemät taidot ja voit verrata niitä omiisi. Työkalu vertaa profiiliisi määriteltyjä taitoja (skills) työpaikassa vaadittaviin, ja saat heti tietää onko osaamisesi haetun mukainen. Näet myös hakijoiden määrän ja miten sijoitut verrattuna työpaikkaa hakeneisiin kandidaatteihin.

LinkedIn Premiumilla näet lisätietoja avoimista työpaikoista

 

LinkedIn Premium Business

Premium Business -versiolla saa käyttöönsä liiketoimintaa tukevia ominaisuuksia. Hinta testikuukauden jälkeen on 59,99 (USD) kuukaudessa. Seuraavat ominaisuudet erottavat sen edullisemmasta Premium Career -versiosta:

1. Rajaton määrä hakuja

Premium Business mahdollistaa rajattoman määrän hakuja LinkedInin hakutyökalulla, myös lyhyen ajan sisällä.

2. Enemmän suoraviestejä kuukaudessa

Premium Business -versioon sisältyy 10 suoraviestiä kuukaudessa, joka on tuplasti verrattuna Premium Career -versioon.

3. Toimialaa koskeva data

Versio mahdollistaa pääsyn toimialakohtaiseen dataan kilpailijoista, uusimmista uutisista ja analytiikasta.

Henkilökohtaisesti suosittelen kokeilemaan erityisesti Premium Career -versiota ainakin ilmaisen kuukauden verran. Kokeilemalla huomaat saatko versiosta tarpeeksi hyötyä maksaaksesi siitä täyden kuukausihinnan. Erityisesti LinkedIn Learning -ominaisuudesta saa paljon hyötyä irti jo ensimmäisen kuukauden aikana.

Järjestämme koulutuksia juuri sinulle räätälöitynä. Tutustu tarkemmin ja pyydä tarjous!

Lue lisää LinkedIn-koulutuksistamme!

Tehokkaan LinkedInin käytön 4 osa-aluetta

Tehosta LinkedIn-profiiliasi näillä vinkeillä.

LinkedIn

Vinkit henkilöbrändin vahvistamiseen somessa

Vinkit henkilobrandin vahvistamiseen somessa

Henkilöbrändi

Linkedin markkinointi yritykselle webinaari

Maksettu mainonta LinkedInissä webinaari