Minulle yksi LinkedInin maksullisen Premium-version parhaimmista ominaisuuksista on ollut LinkedIn Learning -oppimisympäristö. Portaalista löytyy tuhansia kursseja työelämän eri osa-alueisiin: muun muassa urakehitykseen, taloushallintoon, asiakaspalveluun, henkilöstöhallintoon, johtamiseen, myyntiin ja markkinointiin liittyviä kurssikokonaisuuksia.

Esimerkiksi markkinointiin liittyen portaalista löytyy 345 kurssia, 7 358 videota ja 15 opintopolkua. Jos sinua kiinnostaa oppia lisää LinkedInistä ja sen mahdollisuuksista, tarjoaa LinkedIn Learning aiheesta peräti 265 kurssia, 4 278 videota ja 17 opintopolkua! Videot ovat englanninkielisiä.

Kuva LinkedIn Learning -kurssiportaalista

Tässä kolme vinkkiä LinkedIn Learningin käyttöön:

1. Lataa LinkedIn Learning -sovellus

LinkedIn Leaningista on saatavilla myös mobiilisovellus, joka mahdollistaa opiskelun vaikka lenkillä tai matkoilla! Sovellus on ladattavissa iOS ja Android -puhelimiin.

2. Aseta tavoite

LinkedIn Learningissa voi asettaa itselleen viikoittaisen tavoitteen! Opiskelulle voi antaa ajallisen tavoitteen 15 minuutin ja 120 minuutin väliltä.

Astea minuuttitavoite opiskelullesi LinkedIn Learningissa

3. Sertifikaatit ja taidot

Osasta LinkedIn Learningin kursseista saa suorituksen jälkeen sertifikaatin, jonka voi kätevästi liittää parilla klikkauksella omaan henkilöprofiiliin! Sertifikaatit ovat yksi keino todentaa omaa oppimista, ja siksi ne kannattaa liittää osaksi henkilöprofiilia.

LinkedIn Learningista voit saada sertifikaatteja omaan henkilöprofiiliisi.

Kurssien jälkeen saat myös lisättyä opittuja taitoja (skills) suoraan omaan profiiliisi! Näet opittavat taidot jokaisen kurssin  esittelyssä.

Näet kurssin esittelystä, mitä taitoja kurssi sinulle antaa.

 

Miten pääset opiskelemaan? Hanki LinkedInin Premium -versio, ja saat LinkedIn Learningin käyttöösi. Lisää LinkedIn Premiumin ominaisuuksista voit lukea aiemmasta blogijutustamme.

Haluatko oppia lisää LinkedInistä tai meidät tekemään yrityksellesi erottuvaa LinkedIn-sisältöä ja -mainontaa? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinulle sopiva koulutus- tai markkinointikokonaisuus!

OTA YHTEYTTÄ

Linkedin markkinointi yritykselle webinaari

Maksettu mainonta LinkedInissä webinaari