Kuulun blogi

7 vinkkiä onnistuneeseen Facebook-postaukseen

Toisinaan voi tulla vastaan tilanne, että Facebook-postauksia tehdessä ideat ovat harmittavan vähissä. Huoli pois! Näiden seitsemän vinkin avulla otat hyödyn irti Facebookin erilaisista postausmalleista ja saat eloa sekä monipuolisuutta sisältöösi.

Read More

Topics: Facebook, Sosiaalinen media

Livestriimauksen ABC osa 1: Facebook Liven perusteet ja 7 tehovinkkiä

Livestriimauksen ABC blogisarjassa käymme läpi parhaat striimauksen käytännöt ja markkinointikikat suosituimmissa striimausalustoissa (Facebook, Instagram ja Youtube), sekä tutustumme edistyneisiin tekniikoihin ja kalustoon jolla erotut massasta!

Read More

Topics: Livevideot, Videot, Facebook

Messenger for kids – lasten ja perheen viestipalvelu

 

Tällä viikolla Facebook ilmoitti julkaisevansa Yhdysvalloissa Messenger Kidsin, joka on turvallinen tapa koko perheelle, myöskin lapsille, käyttää Messengerin video chatia ja mesettää perheen ja kavereiden kanssa. Tällä hetkellähän Facebookin ja Messengerin käyttö on kielletty alle 13-vuotiailta, vaikka niitä moni suomalaislapsi käyttääkin. Facebook haluaa paitsi alentaa ikärajaa, jolloin on soveliasta ottaa luvan kanssa some käyttöön, niin myös helpottaa perheen ja sukulaisten välistä viestittelyä.

Read More

Topics: Facebook

Facebook diaesitys – näin muutat kuvat videoksi

 

Videot ovat tämän hetken kuumin trendi markkinoinnissa. Facebook on jo hyvän tovin tarjonnut mahdollisuuden luoda diaesityksiä, eli 3-10 kuvasta rakennettuja videoita. Facebookin diaesitykset ovat helppo keino toteuttaa yrityksellesi kiinnostavaa visuaalista sisältöä. Tässä blogitekstissä näytämme, miten teet upean Facebook-diaesityksen hyödyntäen ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa, Canvaa.

Read More

Topics: Kuvankäsittely, Canva, Facebook

Facebook live – uudet toiminnot

Facebook julkisti hetki sitten kaksi uutta ominaisuutta sen livevideotoimintoon. Live-lähetykset ovat kasvattaneet suosiota viime vuosina, mutta itse lähetyksen ominaisuudet ovat pysyneet samankaltaisina: kuvaa voi lähettää ainoastaan yksin ja keskustelu tapahtuu kommentoimalla.

Read More

Topics: Facebook, Livevideot

Facebook-tykkäysten ostaminen


Luulin jo, että Facebook-tykkääjien ostaminen rahalla olisi historiaa, mutta niin vain tällä viikolla törmäsin uuden yrityksen profiiliin, jonka tykkääjät oli hyvin todennäköisesti ostettu rahalla jostakin palvelusta. Käytännössähän asia ei kenellekään kuulu niin kauan, kun asia pidetään yrityksen sisäisenä, eikä Facebook huomaa tätä sääntörikkomusta.

Read More

Topics: Facebook

Tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa


Oletko järjestämässä yrityksellesi tapahtumaa? Sosiaalinen media on tapahtumamarkkinoinnissa tehokas ja edullinen kanava. Hyvä tapahtuma on elämys aina ensi markkinointikontaktista tapahtuman jälkeisiin tunnelmakuviin.

 


Read More

Topics: Facebook, Somekampanja, Sosiaalinen media, Tapahtumamarkkinointi

Yritysvideo tehokkaaksi tunteiden avulla

 

Jos haluat ihmisten jakavan videotasi sinun täytyy ymmärtää, mikä ihmistä motivoi jakamaan. Nimittäin lopulta tunne on järjen sijaan se joka saa meidät jakamaan videon. Mutta miksi?

Teemme tässä blogitekstissä katsauksen siihen, kuinka voit käyttää tunteita hyödyksesi omassa videomarkkinoinnissasi!

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto, YouTube, Facebook, Digimarkkinointi

Instagram live vs. Facebook live markkinointinäkökulmasta

 

Read More

Topics: Videot, Instagram, Facebook, Livevideot

Joulukalenterin somekysymykset ja -vastaukset

Tänä jouluna meillä oli sellainen joulukalenteri, että te, lukijamme, saitte lähettää meille kysymyksiä, joihin sitten vastasimme joka päivä. Jotta löydätte kaikki kysymykset ja vastaukset, teimme tällaisen sivun, josta pääset helposti linkillä jokaiseen kysymykseen.

Read More

Topics: Videot, Twitter, Facebook

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset