Kuulun blogi

Miten löytää hyviä hakusanoja - kolme ilmaista työkalua


Kaikki haluavat tulla löydetyksi Googlesta. Siinä auttavat hakukoneoptimoitu sisältö ja huolella valitut hakusanat eli ne avainsanat, joilla haluat tulla löydetyksi. Tässä blogipostauksessa listaamme kolme ilmaista ja kätevää työkalua, joita voit hyödyntää hakukoneoptimoinnissa ja hyvien hakusanojen etsimisessä.

Read More

Topics: Hakukoneoptimointi, Bloggaaminen, Google

Hakukoneoptimointi eli SEO – varmista löydettävyytesi verkossa

SEO (Search engine optimization) eli suomennettuna hakukoneoptimointi on tärkeä osa sisällöntuotantoa verkossa. Hakukoneoptimoinnin tulisikin olla jokaisen sisällöntuottajan paras kaveri. Näiden vinkkien avulla pääset hyvin alkuun hakukoneoptimoinnissa.

Read More

Topics: Hakukoneoptimointi

Somevinkki 35: Yritysblogi – mitä hyötyä siitä on?

Aktiivinen bloggaaminen tuo yritykselle paljon erilaisia hyötyjä. Osa hyödyistä voidaan mitata hakukonenäkyvyyden avulla, mutta lisäksi yritysblogi auttaa esimerkiksi brändi-imagon rakentamisessa, kohderyhmän sitouttamisessa ja luottamuksen luomisessa.

Read More

Topics: Bloggaaminen, Kirjoittaminen, Sisältömarkkinointi, Hakukoneoptimointi

Somevinkki 33: Päivitä vanhat blogitekstit

 

Sekä lukijat että hakukoneet toivovat julkaisijoilta ajantasaista ja relevanttia tietoa. Tieto vanhenee kuitenkin harmillisen nopeasti, jolloin myös tuotetut sisällöt menettävät merkitystään hakutuloksissa ja lukijoiden informaation lähteenä. Uuden ja relevantin sisällön tuottamista sisältömarkkinoinnin välineenä painotetaan usein niin paljon, että vanhat blogikirjoitukset ja niiden hyödyntäminen unohtuvat kokonaan. Sisältömarkkinointi ei kuitenkaan tarkoita, että pyörä täytyy keksiä aina uudestaan, vaan vanhempaa sisältöä päivittämällä voi saavuttaa yhtälailla tuloksia kuin uuden tekstin tuottamisella.  

Read More

Topics: Somevinkit, Sisältömarkkinointi, Hakukoneoptimointi

Somekanavat ja hakukoneoptimointi: 8 vinkkiä

 

Read More

Topics: Sosiaalinen media, Hakukoneoptimointi

Somevinkki 30: Hakukoneoptimointi - vältä aloittelijan virheet

PÄIVITETTY 9.6.2018

 

SEO-optimointi tai tuttavallisemmin hakukoneoptimointi on muuttuvan ohjeistuksen ja jatkuvasti ilmestyvän uuden tiedon vuoksi usein haastavaa. Vaikka hakukoneoptimoinnissa ei kehity ammattilaiseksi aivan sormia napauttaen, nämä yleiset virheet välttämällä pääsee jokainen markkinoija jo hyvin alkuun.

Read More

Topics: Analytiikka, Hakukoneoptimointi

digitaalinen markkinointi – yrittäjä, huomioi nettisivujen merkitys

PÄIVITETTY 31.1.2018

Koulutan noin 100 digimarkkinoinnin koulutusta vuodessa. Puhun itse poikkeuksetta digimarkkinoinnin suuresta kuvasta aina ennen kuin menen yksittäisten somekanavien ominaisuuksiin. Jollei digimarkkinoinnin suurta kuvaa ymmärrä, on erittäin hankala hahmottaa mitä yksittäisistä somekanavista ollaan tavoittelemassa.

Read More

Topics: Analytiikka, Hakukoneoptimointi, Digimarkkinointi

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset