Kuulun blogi

Instagram Stories – next level

Instagram Storiesin suosio jatkaa kasvuaan, enkä yhtään ihmettele, sillä profiiliin jäävien kuvien tai videoiden sijaan poistuvien tarinoiden tekemisen kynnys on paljon pienempi. Jos Instagram Stories -toiminto ei ole sinulle ennestään tuttu, kannattaa lukea aikaisemmin julkaistut blogikirjoitukset aiheesta: perustoiminnot, sisällöntuotanto, tarinan kohokohdat sekä uudet fontit, giffit ja tarkempaa dataa.

 

Read More

Topics: Instagram Stories, Instagram

Instagram Stories -mainonta

Instagram Storiesissa voi paitsi jakaa sisältöä seuraajille myös tehdä mainoksia, joita voi kohdentaa halutulle kohderyhmälle. Suomessa Instagramin käyttäjiä on 1,7 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti miljardi. Instagramin käyttäjistä 55 % on nuoria 18–29-vuotiaita ja 28 % käyttäjistä on 30–49-vuotiaita. Etenkin kun haluat tavoittaa näitä kuluttajia, Stories antaa siihen oivallisen mahdollisuuden, vaikka he eivät vielä seuraisi yrityksen Instagram-tiliä.

 

Read More

Topics: Instagram Stories, Instagram, Mainonta

Uutta Instagramissa: IGTV

 

 

Sosiaalisen median videoiden suosio jatkaa nousuaan. Instagram lanseerasi 20. kesäkuuta San Franciscossa järjestetyssä julkaisutilaisuudessa uuden sovelluksen, IGTV:n. Tässä lyhyt katsaus sovelluksesta – mikä on IGTV ja kuinka se toimii?

 

Read More

Topics: Instagram, IGTV

Instagram Stories: uudet fontit, giffit ja tarkempaa dataa

 

 

Videot sosiaalisessa mediassa jatkavat voittokulkuaan: myös Instagram panostaa videoihin painottuvaan Stories-ominaisuuteensa. Instagramin tarinoihin on tullut viimeisen parin kuukauden aikana uusia toiminnallisuuksia sellaisella vauhdilla, että heikompaa hirvittää. Mutta eipä hätää, lue tämä blogiteksti niin olet taas kärryillä Instagram Storiesin uutuuksista! Mikäli Instagram Stories on sinulle ihan uusi juttu, aloita lukeminen Instagram Stories käyttöoppaamme ensimmäisestä osasta.

Read More

Topics: Instagram Stories, Instagram

Uutta Instagramissa: Stories Highlights eli tarinan kohokohdat

 

 

Instagram Stories -postaussarjamme saa jatkoa! Tällä kertaa esittelemme teille Instagramin uusimman päivityksen: tarinan kohokohdat. Mikäli Instagramin tarinat eivät ole sinulle vielä tuttu juttu, kurkkaa myös blogipostauksemme Instagram Storiesin perustoiminnoista sekä kertaa vinkit Stories-sisällöntuotantoon.

Read More

Topics: Instagram Stories, Instagram

Instagramin erikoisvideotyökalut Hyperlapse ja Boomerang

 

 

Instagram on pääsovelluksensa ohella julkaissut monia pienempiä applikaatioita. Näistä kätevimmät ja monikäyttöisimmät ovat Hyperlapse (iPhone, Microsoftin vesileimattu sovellusversio myös Androidissa) sekä Boomerang (Android, iPhone). Hyperlapse tuottaa nopeutettua sekä vakautettua kuvaa, ja boomerang tuottaa erilaisia bumerangimaisia videoklippejä. Kumpikin on loistava työväline monipuolisempien sisältöjen luomiseen. Boomerang löytyy jo valmiiksi Stories-ominaisuudesta sisäänrakennettuna, mutta sovellusversiosta löytyy muutamia erityisominaisuuksia.

Read More

Topics: Instagram, Videot

Instagram Stories käyttöopas, osa 2: sisällöntuotanto

 

 

Jaoimme hiljattain blogissamme perustavanlaatuisen Instagram Stories käyttöoppaan, jossa käymme läpi Instagramin tarinoiden perustoiminnot. Nyt kun perustoiminnot ovat hallussa, voimmekin siirtyä itse tarinoiden luomiseen. Minkälaista sisältöä Instagram Storiesiin kannattaa tehdä? Tästä blogitekstistä saat vinkkejä sisällöntuotantoon!

 

Read More

Topics: Instagram, Instagram Stories

Matkailijan Instagram-vinkit

 

Read More

Topics: Instagram, Matkailumarkkinointi

Instagram Stories käyttöopas, osa 1: perustoiminnot

 

 

 

Törmäsin hiljattain Twitter-keskusteluun Instagramin Stories-ominaisuudesta. Olen itse hyvin aktiivinen Instagramin tarinoiden käyttäjä – niin sisällöntuottajan kuin katsojankin näkökulmasta. Olikin mielenkiintoista huomata, kuinka moni oli twiitannut, ettei käytä Instagramin tarinoita lainkaan. Siis koskaan! Minun mielestäni Instagramin tarinaominaisuus on kuitenkin yksi parhaista päivityksistä koko Instagramin historiassa. Sitä ei vain välttämättä osata hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Päätin jakaa teille parhaat vinkkini Instagramin tarinoiden hyödyntämiseen. Tässä ensimmäinen osa, jossa kerrataan mikä Instagram Stories on ja miten sitä käytetään.

Read More

Topics: Instagram, Instagram Stories

Instagram live vs. Facebook live markkinointinäkökulmasta

 

Read More

Topics: Videot, Instagram, Facebook, Livevideot

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset