Kuulun blogi

Film look järjestelmäkameralla

Oletko koskaan halunnut tehdä yrityksellesi tai harrastusmielessä elokuvatyylistä videotuotantoa, mutta ei ole ollut budjettia vuokrata 50 000 euroa maksavaa elokuvakameraa puhumattakaan työryhmästä? Ei hätää, kerron muutaman vinkin, kuinka saat järjestelmäkameralla ja editoinnilla niin sanotun Film lookin videollesi!

Read More

Topics: Valokuvaus, Kuvankäsittely

Vinkkejä kuvankäsittelyyn puhelimella

Kerron tässä blogissa kuvankäsittelystä puhelimella. Puhelimessa itsessään on tänä päivänä jo hyvät värit ja asetukset. Tykkään silti aina käyttää kuvani kuvankäsittelyohjelmassa, koska se antaa kuvalle vielä viimeisen silauksen.

Read More

Topics: Kuvankäsittely, VSCO

Facebook diaesitys – näin muutat kuvat videoksi

 

Videot ovat tämän hetken kuumin trendi markkinoinnissa. Facebook on jo hyvän tovin tarjonnut mahdollisuuden luoda diaesityksiä, eli 3-10 kuvasta rakennettuja videoita. Facebookin diaesitykset ovat helppo keino toteuttaa yrityksellesi kiinnostavaa visuaalista sisältöä. Tässä blogitekstissä näytämme, miten teet upean Facebook-diaesityksen hyödyntäen ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa, Canvaa.

Read More

Topics: Kuvankäsittely, Canva, Facebook

Canva – paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma

 

 

Meiltä kysytään usein, mikä on paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma. Graafinen suunnittelu on olennainen osa sisällöntuotantoa, mutta kaikilla ei ole resursseja hankkia Photoshopia tai aikaa opetella sen käyttöä. Ei hätää! On nimittäin olemassa ilmainen ja helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma. Sen nimi on Canva.

Read More

Topics: Kuvankäsittely, Canva

Millä ilmaisilla ohjelmilla voin tehdä kuvia someen?

 

Meiltä kysytään harva se päivä mitä ilmaisia ohjelmia voisi hyödyntää somekuvien teossa. No nyt tuli kysymys oikeaan osoitteeseen, olen nimittän Kuulun visuaalisen viestinnän kouluttajana perehtynyt hyvinkin kaikkiin ilmaisiin ja helppokäyttöisiin kuvankäsittelyohjelmiin!

 

Read More

Topics: Kuvankäsittely

Mistä saan ladata ilmaisia kuvia mainoskäyttöön?

 

Lataa kuvat kuvapankeista CC0-lisenssillä, niin käyttö on vapaata

Read More

Topics: Kuvankäsittely, Mainonta

Miksi Facebook-kuvani ovat huonolaatuisia?

Ikuinen ongelma Facebook-markkinoinnissa on kuvien käsittely Facebookia varten. Facebookiin ladatut kuvat ja videot ovat usein julkaistuina huonompilaatuisia, kuin ne alunperin olivatkaan ja varsinkin tekstiä sisältävät kuvat näyttävät hyvinkin pikselimössöisiltä. Missä vika, kun Facebookiin ladatut kuvat vaikuttavat niin huonolaatuisilta, vaikka kuva olisi vielä tietokoneella tarkka ja hyvännäköinen?

 

Read More

Topics: Facebook, Kuvankäsittely

Graafikon vinkit: visuaalisesti parempaa sisältöä Instagramiin

 

Löydät blogistamme mahtavia vinkkejä Instagram-markkinointiin Instagram-tunnisteen takaa. Tällä kertaa otamme aiheeseen hiukan erilaisen näkökulman, kun graafikkomme antaa vinkkejä visuaalisesti parempiin Instagram-sisältöihin.

 

Read More

Topics: Instagram, Kuvankäsittely

Somevinkki 18: Kuvapankkien hyödyntäminen markkinoinnissa

 

Kuvat vaikuttavat ihmisiin vahvasti: ne saavat ihmiset hymyilemään, nauramaan ja piristävät päivää. Kuvien voimakas vaikutus selittää, miksi kuvia käytetään paljon markkinoinnissa ja ne ovat sisältömarkkinointiin täydellinen viestimuoto. Kuvapankit kuten Shutterstock ovatkin tärkeässä roolissa markkinoinnin suunnittelussa. Täydellisen kuvan valitseminen on kuitenkin vaikeaa. Näiden vinkkien avulla osaat valita kuvapankkikuvien paljoudesta juuri sinun kampanjaasi sopivat kuvat.

 

Read More

Topics: Somevinkit, Kuvankäsittely

Tee somekuvasi kuin ammattilainen – ilmaiset ja helpot työkalut


Haluaisitko tuottaa näyttäviä somekuvia vaikka Facebookiin tai Instagramiin, mutta graafisen suunnittelun työkalut ovat sinulle täysin vieraita? Ei hätää, sinun ei tarvitse olla Photoshop-mestari tuottaaksesi näyttävää grafiikkaa nettiin. Tässä blogitekstissä esittelemme seitsemän työkalua, jotka ovat sekä ilmaisia että aloittelijalle sopivia. Näiden työkalujen avulla kuvien tuottaminen someen on helppoa ja nopeaa!

 

Read More

Topics: Kuvankäsittely

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset