Kuulun blogi

Vinkkejä saavutettavaan digiviestintään

 

Käsitteet saavutettavuus ja esteettömyys esiintyvät mediakeskusteluissa yhä useammin. Esteettömyys-käsitteellä viitataan fyysisen maailman palveluihin, rakennettuun ympäristöön sekä opasteisiin ja kyltteihin. Saavutettavuudesta puolestaan puhutaan digitaalisten palveluiden, kuten verkkopalveluiden, sovellusten ja julkaisujen, kohdalla. Mutta miten tehdään saavutettavaa digiviestintää? Tässäpä muutamia vinkkejä parempaan viestintään.

 

Read More

Topics: Digimarkkinointi, Viestintä, Copywriting, Kirjoittaminen, Sisältömarkkinointi, Markkinointisuunnittelu, Saavutettavuus

Sisältöstrategia – yrityksen sisältömarkkinoinnin pohja

Sisältöstrategia käsittää käytännössä kaiken sen miten, millaisilla sisällöillä ja miksi yritys pyrkii lähestymään asiakkaitaan. Sisältöstrategian avulla toteutetaan yrityksen liiketoimintastrategiaa käytännön tasolla. 

Read More

Topics: Sisältömarkkinointi, Markkinointisuunnittelu, Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin suunnittelu

Tärkeintä digimarkkinoinnissa on, että kotipesä on kunnossa. Kotipesällä tarkoitetaan nyt siis yrityksen nettisivuja, koska sieltä kohdeyleisön on löydettävä sinusta kaikki tarvittava. Kun nettisivut ovat priimakunnossa ja hakukoneoptimointi tehty, voi rauhassa miettiä digitaalista markkinointia laajemmin.  Hakukoneoptimoinnista sekä Googlen hakusanamainonnasta olemme kirjoittaneet syvemmin täällä. Kun suunnittelet on digimarkkinointiasi, vastaa ensin näihin kysymyksiin! 

Read More

Topics: Digimarkkinointi, Markkinointisuunnittelu

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset