Kuulun blogi

Jaa Pinterestin kansiot osioihin

 


Pinterestiin tuli hiljattain uusi päivitys, joka mahdollistaa kansioiden jakamisen useampaan eri osioon. Mitä tämä tarkoittaa ja miten tätä ominaisuutta kannattaa hyödyntää? Tästä blogitekstistä löydät vinkkejä! Jos Pinterest ei ole sinulle vielä tuttu somekanava, lue ensin blogitekstimme Pinterestin perusteet.

Read More

Topics: Pinterest

Pinterest edistyneille – tiesitkö nämä ominaisuudet?

 

 

Hetki sitten jaoimme blogissamme Pinterestin perusteet -blogitekstin. Pinterest on herättänyt sen verran kiinnostusta viimeisimmissä koulutuksissamme, että päätimme jakaa lisää vinkkejä Pinterestin käyttöön. Jos Pinterestin perusominaisuudet ovat vielä hiukan hakusessa, suosittelemme aloittamaan tuosta aiemmasta blogitekstistämme ja palaamaan sitten näihin täsmävinkkeihin edistyneille käyttäjille!

 

Read More

Topics: Pinterest

Pinterestin perusteet

 

Pinterest on vuonna 2010 avattu sosiaalisen median kanava, jonka keskiössä ovat kauniit kuvat.  Pinterestissä jaetaan kuvia ja kerätään omia kiinnostuksen kohteita visuaalisiksi kokoelmiksi. Onko Pinterest sinulle täysin vieras some? Eipä hätää, tässä blogitekstissä perehdymme yksityiskohtaisesti Pinterestin perusteisiin!

Read More

Topics: Pinterest

Snapchat ja Pinterest – peruserot

Usein sosiaalisen median koulutuksissa minulta kysellään sopisiko Instagram kysyjän yritykseen vai olisiko sittenkin Pinterest hyvä, ja entäpä sitten se Snapchat, josta niin paljon puhutaan. Eli visuaalisten sosiaalisten medioiden erot ovat todellisuudessa suuria, mutta normisomettaja on niiden kaupallisen käytön kanssa aika sekaisin. Puhuin tänään OAMK:n järjestämässä #creatosome -seminaarissa Snapchatin ja Pinterestin eroista. Kaksi somea, jotka ovat kuin yö ja päivä.

Read More

Topics: Snapchat, Pinterest

25 vinkkiä: Pinterest tehokäyttöön!

Pinterest on yksi kasvavista sosiaalisen median kanavista myös Suomessa. Pinterest toimii yhtä aikaa hakukoneena ja henkilökohtaisena leikekirjana ideoihin, artikkeleihin ja kuviin. Yrityskäytössä Pinterestin avulla voi tuoda esille omaa osaamistaan, palveluita ja jakaa asiakkaille lisäarvoa tuottavaa materiaalia ja tietoa. 

 

Read More

Topics: Pinterest

LinkedInin, Pinterestin ja Instagramin uudet muutokset

Facebookin ja Twitterin uutuuksien jälkeen vuorossa on vielä muutama uusi juttu sosiaalisen median rintamalta.

Read More

Topics: Instagram, LinkedIn, Pinterest

11 uutta tapaa käyttää Pinterestiä

Osaatko hyödyntää kaikki Pinterestin mahdollisuudet ja toiminnot? Kuulu listasi 11 tapaa käyttää Pinterestiä, joista osa tai jopa kaikki voivat olla sinulle uusia. Palvelu ei ole pelkästään leivonta- ja askarteluohjeita! Jos Pinterestin peruskäyttö on vielä hakusessa, lue ensin blogauksemme, jossa kerromme sen perustoiminnot.

Read More

Topics: Pinterest

Mikä on Pinterest?

Mikä on Pinterest ja miten sitä käytetään?

Pinterest on yksi nopeimmin kasvavista online-palveluista ja vain vähän suositumpien Facebookin ja Twitterin jäljessä. Pinterestissä on kyse kuvien jakamisesta ja omien kiinnostuksen kohteiden keräämisestä visuaalisiksi kokoelmiksi. Toinen suosittu kuvanjakopalvelu on Instagram, josta Kuulu onkin jo kirjoittanut täällä, täällä ja täällä.

Read More

Topics: Pinterest

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset