Kuulun blogi

Tavoitteellinen matkailumarkkinointi somessa

Siellähän niitä on, kadehdittavia matkakohdekuvia ympäri somea! Milloin sinua houkutellaan Islannin jäätiköille issikkavaellukselle hallavaharjan selässä, milloin rantatuoliin kuumalle hiekalle delfiinien hyppiessä horisontissa ”olisiko tämä sinun seuraava lomamaisemasi #bliss #yournextholiday”? Olisi, on, ottakaa rahani! Painan sata sydäntä ja toivon, että minulla olisi kanttia pakata mukaan vain passi ja lähteä saman tien.

Read More

Topics: Matkailumarkkinointi, Sosiaalinen media

Kesälukemista: Kuululaisten blogivinkit markkinoijalle

 

Read More

Topics: Asiantuntijaviestintä, Digitaalinen myynti, Videomarkkinointi, Tapahtumamarkkinointi, Bloggaaminen, Viestintä, Sisältömarkkinointi, Sosiaalinen media

7 vinkkiä onnistuneeseen Facebook-postaukseen

Toisinaan voi tulla vastaan tilanne, että Facebook-postauksia tehdessä ideat ovat harmittavan vähissä. Huoli pois! Näiden seitsemän vinkin avulla otat hyödyn irti Facebookin erilaisista postausmalleista ja saat eloa sekä monipuolisuutta sisältöösi.

Read More

Topics: Facebook, Sosiaalinen media

Ammattina sisällöntuottaja

Mikä? Kuka? Maaginen sisällöntuottaja.

Read More

Topics: Sisältömarkkinointi, Sosiaalinen media

7 vinkkiä somen sisällöntuotantoon

Miten keksiä aina jotain mielenkiintoista kerrottavaa someen? Esimerkiksi Facebookissa on paljon arvontoja, mutta palvelevatko ne todella yrityksen päämääriä. Oletko koskaan pohtinut, osallistuvatko arvontoihin ne ihmiset, jotka ovat potentiaalisia asiakkaitasi?

Read More

Topics: Ideointi, Sisältömarkkinointi, Sosiaalinen media

Tapahtumamarkkinointi ja tehokas maksettu mainonta

 

Sosiaalisessa mediassa tapahtumien markkinointia on mahdollista tehdä hyvin kohdennetusti. Tapahtuman ennakko-, tapahtumanaikainen sekä jälkimarkkinointi on nyt entistä helpompaa Facebook-markkinoinnin uusien kohdennustyökalujen ansiosta. Mutta miten osallistujat kannattaa ja voi aktivoida?

Read More

Topics: Tapahtumamarkkinointi, Facebook mainonta, Sosiaalinen media, Digimarkkinointi

Viisi vinkkiä: EU:n uusi tietosuoja-asetus

 

 

Euroopan unionin tietosuojalainsäädäntö uudistui, kun yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2016. Monissa yrityksissä on herätty uuden asetuksen tuomiin muutoksiin ja meneillään olevaa siirtymäaikaa on käytetty tehokkaaseen valmistautumiseen ja nykytilan kartoittamiseen. Jos vielä kuitenkin pohdit, miten muutokseen tulisi varautua, on tässä muutamia perustietoja asetuksesta.

Read More

Topics: Juridiikka, Tietoturva, Tietosuoja, Sosiaalinen media

Tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa


Oletko järjestämässä yrityksellesi tapahtumaa? Sosiaalinen media on tapahtumamarkkinoinnissa tehokas ja edullinen kanava. Hyvä tapahtuma on elämys aina ensi markkinointikontaktista tapahtuman jälkeisiin tunnelmakuviin.

 


Read More

Topics: Facebook, Somekampanja, Sosiaalinen media, Tapahtumamarkkinointi

Ideointivinkkejä sisältömarkkinoijalle


Read More

Topics: Sisältömarkkinointi, Kirjoittaminen, Sosiaalinen media

Kuinka usein videoita pitää julkaista?

Jos yritys alkaa julkaista videoita yrityksensä markkinointiin, olemme perinteisesti suositelleet tekemään mieluummin monta pientä videota, kuin yhden pitkän yritysvideon. Kuulemme silti yllättävän usein kysymyksen kuinka usein pitäisi julkaista videoita. Tubettajat, jotka tekevät videoitansa hyvin eri näkökulmasta kuin yritykset, julkaisevat videoita tietenkin eri tahtiin kuin yritykset. 

Read More

Topics: Videot, Sosiaalinen media

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset