Kuulun blogi

Joulukalenterin somekysymykset ja -vastaukset

Tänä jouluna meillä oli sellainen joulukalenteri, että te, lukijamme, saitte lähettää meille kysymyksiä, joihin sitten vastasimme joka päivä. Jotta löydätte kaikki kysymykset ja vastaukset, teimme tällaisen sivun, josta pääset helposti linkillä jokaiseen kysymykseen.

Read More

Topics: Videot, Twitter, Facebook

Kannattaako mainostaa Twitterissä tai LinkedInissä?

Twitter- ja Linkedin-mainostaminen Suomessa sopii tietyille toimialoille paremmin kuin toisille. Tämä kysymys nousi esiin joulukalenterikampanjassamme ja tällä kertaa kysyjä on urheiluvälinekauppias, joten hänenä suhtautuisin kyseisiin mainosmuotoihin kriittisesti, miettien tarkkaa strategiaa.

Read More

Topics: Mainonta, Twitter, LinkedIn

Twitter -listat

 

Twitter on palveluna luonteeltaan vahvasti ajankohtaisuuteen nojaava, joten sen käyttäjät ovat usein kiinnostuneita päivän polttavista aiheista. Twitterin listat ovat oiva keino organisoida Twitterin feediä sen perussovelluksessa. Jos seuraat satoja tai jopa tuhansia ihmisiä, niin Twitterin listat auttavat sinua paremmin jäsentelemään tietotulvaa -  ja saat helposti listattua twiittaajia aihealueittain.

Read More

Topics: Twitter, Sosiaalinen media

Videot valtaavat sosiaalista mediaa

 

 

Paitsi että videosisällöt valtaavat somea juuri tällä hetkellä käsittämätöntä vauhtia, myös videonjakoalustat ja -palvelut kehittyvät huimaa vauhtia. Livevideota voi lähettää kohta jo kaikilla suurimmilla somealustoilla ja niiden laatukin paranee jatkuvasti. Pelkästään Facebookissa katsotaan yli 4 miljardia videota joka päivä! 75% videoista katsotaan mobiilisti, eli puhelimilla ja tableteilla. Vuonna 2020 kaikesta nettisisällöstä jopa 82% on videota, Cisco Systemsin tutkimuksen mukaan.

 

Read More

Topics: Videot, Facebook, Twitter, Striimaus, Sosiaalinen media, Vine

Somevinkki 28: Twitterin merkkirajoitus uudistuu

Siitä on huhuttu jo jonkin aikaa, mutta nyt Twitter vahvisti huhut: legendaarinen 140 merkin rajoitus höllentyy! Muutokset tulevat voimaan "tulevien kuukausien aikana", joten tarkkaa aikataulua ei vielä ole tiedossa. Tässä tulevat muutokset lyhyesti.

Read More

Topics: Somevinkit, Twitter

somevinkki 26: Twitter-analytiikka – mitä voi mitata?

Saat paljon uudelleentwiittauksia ja klikkejä. Tiedät, että Twitter-tili menestyy, mutta et välttämättä osaa selittää miksi. Twitterin arvoa voi joutua selventämään esimerkiksi yrityksen johdolle, joten on hyvä tietää, mitä kaikkea Twitterissä voikaan mitata. Tavoitteellinen markkinointi sosiaalisessa mediassa alkaa tavoitteiden asettamisella ja seuranta kertoo, onko tilin toiminnassa parantamisen varaa.

 

Twitterin oma analytiikkatyökalu kertoo paljon. Sen saa käyttöönsä jokainen, jolla on vähintään 14 vuorokautta vanha Twitter-tili. Twitter-analytiikkaan pääset käsiksi osoitteesta analytics.twitter.com. Kun menet sivulle, kirjaudut sisään omilla Twitter-tunnuksillasi ja siinäpä se sitten on.

Read More

Topics: Somevinkit, Sosiaalinen media, Twitter, Analytiikka

Somevinkki 11: Uudet Facebook-Reaktiot & Twitterin Gif-kuvat

Uudet Facebookin emoji-reaktiot ja Twitterin gif-kuvat ovat viimein täällä! Vaikka on ollut jo pitkään tiedossa, että tällainen emoji-painike sekä helppo keino lisätä gif-kuvia ovat tulossa, on innostavaa seurata, kuinka ihmiset ottavat ne käyttöönsä. Visuaalisuus sosiaalisen median kanavissa on ollut jo pitkään kasvava trendi, ja emoji-reaktiot sekä gif-kuvat ovat selkeästi Facebookin ja Twitterin tapa vastata siihen.

Read More

Topics: Somevinkit, Facebook, Twitter

Somevinkki 4: Vinkit Twitter-markkinointiin

Twitter on jatkuvassa muutoksessa: uudet mainostyypit ovat tulleet kaikkien ulottuville ja visuaalisen sisällön merkitys on kasvanut. Kuulun tämänkertaiset somevinkit liittyvätkin Twitter-markkinoinnin tehokkaaseen haltuunottoon.

Read More

Topics: Somevinkit, Twitter

Twiitit ilmestyvät nyt Googlen hakutuloksiin – Twitter yhä tärkeämpi verkkomarkkinoinnin näkökulmasta

 

Valmistaudu siihen, että Twitter ja twiitit tulevat olemaan tärkeä osa hakukonelöydettävyyttäsi vastaisuudessa. Google ilmoitti tällä viikolla, että twiitit nousevat nyt myös tietokoneilla tehtävien Google-hakujen tuloksiin. Mobiilissa twiittejä on saatu hakutuloksissa hetken verran. Mobiilihakujen kasvaessa koko ajan, enemmistö hauista tehdään kuitenkin yhä nimenomaan pöytäkoneilla. Lisäksi pöytäkoneen ruudulle mahtuu näkymään kerralla huomattavasti enemmän hakutuloksia kuin mobiilissa, joten tämä uutinen kannattaa huomioida.

Read More

Topics: Twitter

Twitter yritysviestinnässä -koulutus

Koulutuksessa käydään läpi Twitterin käyttö yrityksen markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Erityisen hyvin koulutus sopii asiantuntija- ja myynti- ja markkinointitehtävissä työskenteleville. Jokaiselle osallistujalle luodaan Twitter-tili, joko henkilökohtainen tai yritystili. Käymme läpi Twitterin perusominaisuudet sekä sen miten yritys tai henkilö saa siitä kaiken mahdollisen hyödyn irti. Runsaasti käytännön vinkkejä, työkaluja ja case esimerkkejä kanavan hallintaan ja käyttöön. Mainostaminen käydään nopeasti teoriatasolla läpi.

Read More

Topics: Koulutus, Twitter

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset