Kuulun blogi

Työmotivaation anatomia

 

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Kohtaamisen ja kuuntelemisen taito

 

 

Kohtasitko tänään jonkun, joka teki sinut iloiseksi? Jäikö jostakin tapaamisesta erityisen hyvä mieli?

 

Read More

Topics: Työhyvinvointi, Viestintä

Kun työyhteisöstä tulee toinen perhe

 

 

Yksi tärkeimmistä työhyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä on kollegat. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus työelämästä ja suurin työssä viihtyvyyteen vaikuttava tekijä ovat olleet työkaverit. Vaikka työpaikkoja on ollut useampi, monet ex-kollegat ovat edelleen ystäviäni.

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Millainen on hyvä johtaja?


Hyvää johtajaa pidetään oikeudenmukaisena, yhteistyökykyisenä ja helposti lähestyttävänä. Kun eri yritysten työntekijöiltä on kysytty hyvän johtajan ominaisuuksia, vastaukseksi on saatu määritelmiä karismaattinen, luova ja vahva, Hyvä johtaja myös kuuntelee ja tukee alaisiaan ja on heille aidosti läsnä. Hän antaa rakentavaa palautetta ja motivoi koko tiimiä tai organisaatiota parempaan suoritukseen - mutta haluaa myös itse kehittyä.

 

Pääsimme hiljattain viettämään asiakkaan projektissa työskentelevän tiimimme kesken iltapäivän kodalla nuotion ääressä. Saimme vieraaksemme henkilön, jolla on vuosikymmenten johtamiskokemus niin kotimaassa kuin kansainvälisissäkin tehtävissä. Tapasimme oman alansa rautaisen ammattilaisen, joka oli kohdannut matkallaan monelaisia haasteita. Saimme tietoa johtamisesta, jonka perusviesti ei vanhene, vaikka johtamisen trendit muuttuvatkin.

 

Kuuntelimme, keskustelimme ja otimme opiksemme. Jokainen meistä viidestä kuulijasta poimi kohtaamisesta omanlaisiaan oppeja. Mitä minulla jäi tapaamisesta mieleen ja millaisia ajatuksia sain kohtaamisesta? Miten ne yhdistyvät omiin ajatuksiini hyvästä johtajuudesta?

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Lapsi mukaan töihin -päivä

Lapsi mukaan töihin -päivää vietettiin jälleen lapsen oikeuksien viikon perjantaina 24.11.2017!

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Näin pääset ideasta eteenpäin

Viime aikoina ja varsinkin Nordic Business Forumin jälkeen tätä kirjoitusta kirjoittava markkinoija on pohtinut paljon luovan työn kulmakiviä eli uusien ideoiden synnyttämistä ja niiden eteenpäin viemistä. Organisaatiopsykologi Adam Grant piti vuoden 2017 Nordic Business Forumissa puheenvuoron, josta riittää ajattelemisen aihetta myös kaikille luovan työn tekijöille. Kokosin yhteen puheenvuorosta poimittuja oppeja siitä, miten ideansa kanssa pääsee eteenpäin.

Read More

Topics: Työhyvinvointi, Ideointi

Mindfulness ja hyvä muisti – tehoa työhön

 

Aiemmin kirjoittamassamme blogissa, 3 vinkkiä työhyvinvointiin, kerroimme kuinka meillä Kuululla huolehditaan säännöllisen kuntosaliohjelmien, ravintovalmennuksen sekä työyhteisövalmennuksen lisäksi koko porukan työhyvinvoinnista. Yhtenä tärkeänä työhyvinvointia edistävänä tekijänä nostin esille mindfulnessin eli tietoisen läsnäolo taitojen harjoittamisen.

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Työyhteisöön mukaan pääseminen

 

Aloitin loppukeväästä Kuulun copywriterina ja tulin osaksi 20 hengen työyhteisöä pitkän freelancer-urani jälkeen. Pohdin etukäteen, kuinka pärjään osana tiivistä työyhteisöä, koska olen työskennellyt aiemmin melko itsenäisesti.

Read More

Topics: Työhyvinvointi

3 vinkkiä työhyvinvointiin


 

Työpäivään ja -viikkoon mahtuu monenlaista tekemistä ja menoa. Toisinaan työpäivät voivat venyä iltaan. Vaikka työ onkin antoisaa ja viikkoon mahtuu niin pieniä kuin isojakin onnistumisia, niin samalla erilaiset tekijät kuormittavat mieltämme ja kehoamme. Ja silloin on hyvä löytää toimivia tapoja ja keinoja, miten voit aktiivisesti huolehtia omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista, jottei stressi ja uupumus pääse yllättämään.

 

Riittävä uni, liikunta ja hyvä ravinto ovat tietysti aivan niitä perustekijöitä hyvinvoinnin kannalta. Niiden lisäksi on useita muita erilaisia tapoja tukea ja huolehtia siitä, että mieli pysyy kirkkaana, luovana ja palaudumme nopeammin sekä jaksamme keskittyä työhömme paremmin.

 

Jaan tässä blogikirjoituksessa kolme vinkkiä, miten meillä Kuululla huolehditaan kuntosaliohjelmien, ravintovalmennuksen sekä säännöllisen työyhteisövalmennuksen lisäksi koko porukan työhyvinvoinnista.

Read More

Topics: Työhyvinvointi

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset