Kuulun blogi

Viisi vinkkiä paremman videon luomiseen

 

Tässä blogitekstissä Kuulun videosisällöntuottaja Mikko-Pekka kertoo viisi vinkkiä parempien videoiden kuvaamiseen. Tässä emme keskity tekniseen näkökulmaan, vaan enemmänkin, miten teet videosi sisällöstä ja tarinasta kiinnostavamman ennen kuvausta ja kuvatessa.

 

Read More

Topics: Videotuotanto, Videomarkkinointi, Videot

Kesälukemista: Kuululaisten blogivinkit markkinoijalle

 

Read More

Topics: Asiantuntijaviestintä, Digitaalinen myynti, Videomarkkinointi, Tapahtumamarkkinointi, Bloggaaminen, Viestintä, Sisältömarkkinointi, Sosiaalinen media

Videotuotanto kesällä – viisi syytä kuvata Suomen suvessa!

 

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto, Videot

YouTuben optimointi ja analytiikka

 


Tiedät varmaan jo miten YouTube toimii ja miten sitä käytetään? Mutta kaipaat ehkä lisätietoa kanavasi ja sisältösi optimointiin, jotta mahdollisimman monet näkisivät tuotoksesi? Hyvä, tämä blogi on juuri sinulle! Syvennyn YouTuben optimoinnin ja analytiikan syvään päähän ja käsittelen aiheita tarkemmin. 

Read More

Topics: YouTube, Videomarkkinointi

Liikkuva grafiikka osana markkinointivideota

Korkea laatu markkinointiviestinnässä on tärkeä imagollinen tekijä, viestittiinpä toisille yrityksille tai kuluttajille. Video toimii viestinviejänä hyvin, mutta katseluaikojen lyhentyessä ja liikkuvan kuvan yleistyessä videot katoavat massaan. Joukosta erottumiseen ja mielenkiinnon herättämiseen vaaditaan videolta koko ajan enemmän ja enemmän. Sosiaalisessa mediassa vieläpä suuri osa videoista katsotaan ilman ääntä, joten pelkän videon tehokkuus viestinviejänä käy aina haasteellisemmaksi.

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videot

Markkinoinnin ja myynnin trendit 2018

Read More

Topics: Analytiikka, Asiakaspalvelu, Markkinoinnin automaatio, Digitaalinen myynti, Livevideot, Videomarkkinointi, Digimarkkinointi

Tapahtuman näkyvyyden maksimointi – case Salesvation

 

Olemme kirjoittaneet aiemmin tapahtumamarkkinoinnista lähinnä siitä näkökulmasta kuinka tapahtumaa voidaan markkinoida ennakkoon somessa, miten tehdä tehokasta maksettua mainontaa tapahtuman mainostukseen sekä tapahtuman jälkimarkkinoinnista.

Read More

Topics: Tapahtumamarkkinointi, Analytiikka, Livevideot, Videomarkkinointi

Videotuotanto – videokuvausten suunnittelu


Ymmärtämällä kuinka videotuotanto rakentuu varaudut paremmin mahdollisiin haasteisiin ja lopputuloksesta tulee laadukkaampi sekä tehokkaampi. Perinteisesti video- ja valokuvauksissa on karkeasti lajiteltuna kolme vaihetta: esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Tämä pätee isoista elokuvatuotannoista aina pieniin yhden henkilön somekuvauksiin. 

Read More

Topics: Videot, Videomarkkinointi, Videotuotanto

Videotuotanto – mitä tekee videotuottaja?


Videotuottaja mahdollistaa käytännössä sujuvan videotuotannon. Videotuottaja on asiakkaalle kontakti ja kumppani sekä yhteys lopulliseen videoon. Raakasti voisi sanoa videotuottajan hoitavan kaiken käytännön organisoinnin, jolloin itse kuvaus ja editointi voidaan rauhoittaa muille henkilöille. Tuottaja on avainasemassa tuotannon sujuvuudessa ja asiakaskokemuksessa.

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto

Yritysvideo tehokkaaksi tunteiden avulla

 

Jos haluat ihmisten jakavan videotasi sinun täytyy ymmärtää, mikä ihmistä motivoi jakamaan. Nimittäin lopulta tunne on järjen sijaan se joka saa meidät jakamaan videon. Mutta miksi?

Teemme tässä blogitekstissä katsauksen siihen, kuinka voit käyttää tunteita hyödyksesi omassa videomarkkinoinnissasi!

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto, YouTube, Facebook, Digimarkkinointi

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset