Kuulun blogi

Viisi vinkkiä paremman videon luomiseen

 

Tässä blogitekstissä Kuulun videosisällöntuottaja Mikko-Pekka kertoo viisi vinkkiä parempien videoiden kuvaamiseen. Tässä emme keskity tekniseen näkökulmaan, vaan enemmänkin, miten teet videosi sisällöstä ja tarinasta kiinnostavamman ennen kuvausta ja kuvatessa.

 

Read More

Topics: Videotuotanto, Videomarkkinointi, Videot

Videotuotanto kesällä – viisi syytä kuvata Suomen suvessa!

 

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto, Videot

5 vinkkiä musiikkivideotuotantoon

 

 

Kerron tässä pintaraapaisun musiikkivideoiden ihmeellisestä maailmasta. Mitä kannattaa huomioida ja mitä se vaatii, kun ollaan tekemässä musiikkivideota? Vinkkejä voisi listata enemmänkin, mutta tässä on viisi keskeistä asiaa, jotka kannattaa ottaa haltuun. Näillä vinkeillä pääset alkuun ja saat varmasti näyttäviä musavideoita aikaiseksi!

Read More

Topics: Videotuotanto, Videot

Livestriimauksen ABC osa 1: Facebook Liven perusteet ja 7 tehovinkkiä

Livestriimauksen ABC blogisarjassa käymme läpi parhaat striimauksen käytännöt ja markkinointikikat suosituimmissa striimausalustoissa (Facebook, Instagram ja Youtube), sekä tutustumme edistyneisiin tekniikoihin ja kalustoon jolla erotut massasta!

Read More

Topics: Livevideot, Videot, Facebook

Liikkuva grafiikka osana markkinointivideota

Korkea laatu markkinointiviestinnässä on tärkeä imagollinen tekijä, viestittiinpä toisille yrityksille tai kuluttajille. Video toimii viestinviejänä hyvin, mutta katseluaikojen lyhentyessä ja liikkuvan kuvan yleistyessä videot katoavat massaan. Joukosta erottumiseen ja mielenkiinnon herättämiseen vaaditaan videolta koko ajan enemmän ja enemmän. Sosiaalisessa mediassa vieläpä suuri osa videoista katsotaan ilman ääntä, joten pelkän videon tehokkuus viestinviejänä käy aina haasteellisemmaksi.

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videot

Instagramin erikoisvideotyökalut Hyperlapse ja Boomerang

 

 

Instagram on pääsovelluksensa ohella julkaissut monia pienempiä applikaatioita. Näistä kätevimmät ja monikäyttöisimmät ovat Hyperlapse (iPhone, Microsoftin vesileimattu sovellusversio myös Androidissa) sekä Boomerang (Android, iPhone). Hyperlapse tuottaa nopeutettua sekä vakautettua kuvaa, ja boomerang tuottaa erilaisia bumerangimaisia videoklippejä. Kumpikin on loistava työväline monipuolisempien sisältöjen luomiseen. Boomerang löytyy jo valmiiksi Stories-ominaisuudesta sisäänrakennettuna, mutta sovellusversiosta löytyy muutamia erityisominaisuuksia.

Read More

Topics: Instagram, Videot

8 vinkkiä parempiin yritysvideoihin

Read More

Topics: Videot

Videotuotanto – videokuvausten suunnittelu


Ymmärtämällä kuinka videotuotanto rakentuu varaudut paremmin mahdollisiin haasteisiin ja lopputuloksesta tulee laadukkaampi sekä tehokkaampi. Perinteisesti video- ja valokuvauksissa on karkeasti lajiteltuna kolme vaihetta: esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Tämä pätee isoista elokuvatuotannoista aina pieniin yhden henkilön somekuvauksiin. 

Read More

Topics: Videot, Videomarkkinointi, Videotuotanto

YouTube mobiililivelähetys on nyt mahdollista suurille tileille

Jo viime kesäkuussa Youtube lupaili livelähetysmahdollisuutta, mutta vasta tänään 7.2. se on antanut tämän mahdollisuuden suurempaan käyttöön. Tilit, joilla on yli 10 000 seuraajaa, ovat saaneet livemahdollisuuden kokeiluunsa. Vihdoin YouTube astuu siis livelähetysten maailmaan, kuten Facebook ja Instagram ovat jo tehneet. Onkin ollut hieman ironista, että kaikista somekanavista juuri se videoon erikoistunut, ei ole pystynyt livelähetystä käyttäjilleen tarjoamaan.

Read More

Topics: YouTube, Livevideot, Videot

Instagram live vs. Facebook live markkinointinäkökulmasta

 

Read More

Topics: Videot, Instagram, Facebook, Livevideot

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset