Kuulun blogi

Tapahtumakuvaus – näin onnistut tapahtumien kuvaamisessa

Tässä blogissa kerron, mitä asioita tapahtumakuvauksessa on hyvä ottaa huomioon ja miten kuvauksiin kannattaa valmistautua. Erilaisia tapahtumia – niin isoja kuin pieniäkin – järjestetään todella paljon ympäri Suomea, joten tapahtumakuvaukselle on runsaasti kysyntää.

 

Read More

Topics: Valokuvaus, Videotuotanto, Tapahtumamarkkinointi

Viisi vinkkiä paremman videon luomiseen

 

Tässä blogitekstissä Kuulun videosisällöntuottaja Mikko-Pekka kertoo viisi vinkkiä parempien videoiden kuvaamiseen. Tässä emme keskity tekniseen näkökulmaan, vaan enemmänkin, miten teet videosi sisällöstä ja tarinasta kiinnostavamman ennen kuvausta ja kuvatessa.

 

Read More

Topics: Videotuotanto, Videomarkkinointi, Videot

Videotuotanto kesällä – viisi syytä kuvata Suomen suvessa!

 

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto, Videot

5 vinkkiä musiikkivideotuotantoon

 

 

Kerron tässä pintaraapaisun musiikkivideoiden ihmeellisestä maailmasta. Mitä kannattaa huomioida ja mitä se vaatii, kun ollaan tekemässä musiikkivideota? Vinkkejä voisi listata enemmänkin, mutta tässä on viisi keskeistä asiaa, jotka kannattaa ottaa haltuun. Näillä vinkeillä pääset alkuun ja saat varmasti näyttäviä musavideoita aikaiseksi!

Read More

Topics: Videotuotanto, Videot

Näyttelijäksi mainoskuvauksiin? 6 vinkkiä esiintyjille

Kuulu kuvaa paljon videoita asiakkailleen. Tasaisin väliajoin etsimme niihin näyttelijöitä omasta Facebook-ryhmästämme, Kuulu Casting Communitysta tai niistä, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa nettisivuillamme tai aiempien mainoskuvausten tekijöistä, jotka ovat jääneet mieleen hyvinä tyyppeinä.

Read More

Topics: Videotuotanto

Videotuotanto – videokuvausten suunnittelu


Ymmärtämällä kuinka videotuotanto rakentuu varaudut paremmin mahdollisiin haasteisiin ja lopputuloksesta tulee laadukkaampi sekä tehokkaampi. Perinteisesti video- ja valokuvauksissa on karkeasti lajiteltuna kolme vaihetta: esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Tämä pätee isoista elokuvatuotannoista aina pieniin yhden henkilön somekuvauksiin. 

Read More

Topics: Videot, Videomarkkinointi, Videotuotanto

Videotuotanto – mitä tekee videotuottaja?


Videotuottaja mahdollistaa käytännössä sujuvan videotuotannon. Videotuottaja on asiakkaalle kontakti ja kumppani sekä yhteys lopulliseen videoon. Raakasti voisi sanoa videotuottajan hoitavan kaiken käytännön organisoinnin, jolloin itse kuvaus ja editointi voidaan rauhoittaa muille henkilöille. Tuottaja on avainasemassa tuotannon sujuvuudessa ja asiakaskokemuksessa.

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto

Yritysvideo tehokkaaksi tunteiden avulla

 

Jos haluat ihmisten jakavan videotasi sinun täytyy ymmärtää, mikä ihmistä motivoi jakamaan. Nimittäin lopulta tunne on järjen sijaan se joka saa meidät jakamaan videon. Mutta miksi?

Teemme tässä blogitekstissä katsauksen siihen, kuinka voit käyttää tunteita hyödyksesi omassa videomarkkinoinnissasi!

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto, YouTube, Facebook, Digimarkkinointi

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset