Kuulun blogi

Kiitos, kun haluat pysyä kaverinamme!

 

Read More

Topics: Yleinen

Terveiset Kuulun Helsingin toimistolta

Hei Helsinki, täällä me ollaan! Me kuululaiset rantauduimme tänne Helsinkiin alkuvuodesta. Mistä meidät löytää, ketä täällä Helsingin toimistolla työskentelee ja millaista meidän meno on? Anna kun kerron lisää.

Read More

Topics: Yleinen

6 vinkkiä avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen

 

Read More

Topics: Yleinen

Tule meille töihin kiva tyyppi! Hae viimeistään 24.1.!

Tarvitsemme sisällöntuottajan pikaisesti. Sisällöntuottajan, joka osaa itsenäisesti asioida asiakkaiden kanssa. Mitä tekee sisällöntuottaja? Me arvostamme jokaisen työntekijämme omia supervoimia, joita varmasti jokainen pääsee työssä käyttämään. Sisällöntuottajan perustyöhön kuuluu kuitenkin

Read More

Topics: Yleinen

Somevinkki 8: Somemarkkinoijan ajansäästövinkit

 

Kuulun somevinkit on miniblogisarja, jossa kerromme kätevässä paketissa somemaailman ajankohtaisista aiheista ja annamme vinkkejä tehokkaaseen somen käyttöön.

Read More

Topics: Somevinkit, Yleinen

Somevinkki 7: Hyvä asiakaspalvelu somessa

somevinkit7.png

Millaista on hyvä asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa? Yritykset ottavat usein liian suuren palan ryhtyessään sosiaaliseen asiakaspalveluun, muun muassa yrittäessään seurata jokaista mainintaa yrityksestä. Kaikkia someaspatemppuja ei opi yhdessä yössä, mutta näillä helpoilla vinkeillä pääset hyvään alkuun:

Read More

Topics: Somevinkit, Yleinen, Asiakaspalvelu

Somevinkki 5: Luo menestyksekäs Facebook-yrityssivu

somevinkit5.png

Useilla yrityksillä Facebook-sivulle on kaksi tarkoitusta: saada seuraajia ja tavoittaa heidät sisällöllään. Todellisuudessa kaikki seuraajat eivät näe tykkäämänsä sivun julkaisemia sisältöjä. On sanottu, että vain 16 % seuraajista näkevät sisällöt. Nämä vinkit auttavat sinua tavoittamaan seuraajasi sekä kasvattamaan Facebook-sivusi tykkääjämäärää:

Read More

Topics: Somevinkit, Facebook, Yleinen

Sosiaalisen median pelisäännöt työpaikalla

Menneenä syksynä olen usein vastannut kysymyksiin työntekijän käyttäytymisestä somessa. Kun yrityksen työntekijät välittävät yrityksestä positiivista kuvaa somessa, on vaikutus yrityksen toimintaan vain myönteinen.

Read More

Topics: Yleinen

Facebook- ja Instagram-mainonnan tehokoulutus 9.2.2016

Nyt sinulla on tilaisuus oppia kaikki mitä haluat Facebook- ja Instagram-mainonnasta. Järjestämme tehokoulutuksen jo kolmatta kertaa, aikaisemmilta kursseilta olemme saaneet loistavaa palautetta. Jokainen edellisille kursseille osallistunut on onnistunut parantamaan mainontansa tuloksia! Mainonta Facebookissa ei ole niin yksinkertaista, miltä se ensinäkemältä vaikuttaa. Yksinkertaista se saattaa ollakin, mutta jollei tiedä mitä tekee, saattaa menettää turhaan rahaa.

Read More

Topics: Yleinen

Koulutus: Tehokas Facebook-markkinointi 3.3.2016

Opi tehokas Facebook-markkinointi. Käymme läpi Facebook-ylläpitäjän arkea helpottavia työkaluja, suunnitelmallisen sisällöntuotannon sekä tehokkaan analytiikan käyttämisen markkinoinnin hyväksi. Myös mainonnan mahdollisuuksia katsotaan, mutta niitä emme käy syvällisesti lävitse.

Read More

Topics: Yleinen

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset