Kuulun blogi

YouTuben optimointi ja analytiikka

 


Tiedät varmaan jo miten YouTube toimii ja miten sitä käytetään? Mutta kaipaat ehkä lisätietoa kanavasi ja sisältösi optimointiin, jotta mahdollisimman monet näkisivät tuotoksesi? Hyvä, tämä blogi on juuri sinulle! Syvennyn YouTuben optimoinnin ja analytiikan syvään päähän ja käsittelen aiheita tarkemmin. 

Read More

Topics: YouTube, Videomarkkinointi

Yritysvideo tehokkaaksi tunteiden avulla

 

Jos haluat ihmisten jakavan videotasi sinun täytyy ymmärtää, mikä ihmistä motivoi jakamaan. Nimittäin lopulta tunne on järjen sijaan se joka saa meidät jakamaan videon. Mutta miksi?

Teemme tässä blogitekstissä katsauksen siihen, kuinka voit käyttää tunteita hyödyksesi omassa videomarkkinoinnissasi!

Read More

Topics: Videomarkkinointi, Videotuotanto, YouTube, Facebook, Digimarkkinointi

YouTube mobiililivelähetys on nyt mahdollista suurille tileille

Jo viime kesäkuussa Youtube lupaili livelähetysmahdollisuutta, mutta vasta tänään 7.2. se on antanut tämän mahdollisuuden suurempaan käyttöön. Tilit, joilla on yli 10 000 seuraajaa, ovat saaneet livemahdollisuuden kokeiluunsa. Vihdoin YouTube astuu siis livelähetysten maailmaan, kuten Facebook ja Instagram ovat jo tehneet. Onkin ollut hieman ironista, että kaikista somekanavista juuri se videoon erikoistunut, ei ole pystynyt livelähetystä käyttäjilleen tarjoamaan.

Read More

Topics: YouTube, Livevideot, Videot

YouTube-mainosten kohdennus

Youtube-mainonta sopii lähestulkoon alalle kuin alalle, kunhan mainosvideo, jota mainostetaan, on alusta lähtien mielenkiintoinen.

Read More

Topics: YouTube, Mainonta, Videot

16 vinkkiä YouTube-markkinointiin


 PÄIVITETTY 9.6.2018

Mikä tekee YouTube-kanavasta erityisen ja millaista lisäarvoa kanava tuottaa katsojilleen? Jos vastaus näihin kysymyksiin on jo valmiina, markkinointi on helpompaa. Videoiden markkinointi vaatii paljon muitakin kanavia kuin pelkän YouTuben! Kokosimme vinkkejä YouTube-kanavan markkinointiin.

 

Read More

Topics: Videot, YouTube, Mainonta

Youtuben käytön perusteet

Päivitetty 21.8.2018

YouTube on on videopalvelu, jossa voit nauttia videoista ja musiikista. Pääset videoiden äärelle kirjautumattakin, mutta kun luot itsellesi oman YouTube-profiilin, saat siitä vielä enemmän hyötyä irti. Oman profiilin ansiosta voit muua muassa tykätä ja kommentoida videoita ja tilata juuri sinua kiinnostavaa sisältöä. Tässä opastus YouTuben perustoimintojen käyttöön.

 

Read More

Topics: YouTube

Sometoimisto Kuulu Oy

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Tarjoamme digitaalisen sisällöntuotannon palveluita sekä sosiaalisen median koulutuksia!

Teemme vaikuttavaa digitaalista sisältöä, joka tuottaa tuloksia - yrityksille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa viestintäänsä!

 

 

Olemme Googlen partneritoimisto!

Uutiskirje

Tilaa Kuulun uutiskirje, niin saat ajankohtaiset somevinkit suoraan sähköpostiin!

 

Tilaa uutiskirje

Uusimmat blogipostaukset