Ota yhteyttä

Google Ads -mainonta

Löydytkö, kun palveluitanne etsitään? Lähes kaikki hankinnat alkavat Googlesta, siellä kannattaa olla näkyvissä!

Google Ads

Tulosta Google Ads -mainonnalla

Googlea käytävät kaikki – myös sinun asiakkaasi. Saat meiltä Google Ads -paketin, johon kuuluu jatkuva mainonnan suunnittelu ja toteutus. Kaikki mainonnan tekijämme ovat Google-sertifioituja, eli Googlen omat laatukriteerit täyttäviä mainostajia.

Lisäksi teemme mainonnan seurantaa ja optimointia tulosten mukaan. Raportoimme kuukausittain mainonnan tuloksista sinulle Teams-tapaamisessa, jotta saamme viimeisimmän tiedon liiketoimintasi mainonnan tarpeista ja sinulla on tieto, mitä tuloksia mainonta Googlessa yrityksellesi tuo.

Googlen hakusanamainonta on tehokasta etenkin kun on tarkoitus lisätä myyntiä. Teho perustuu siihen, että mainoksesi näkyy Googlen tuloksissa silloin, kun asiakas etsii vastausta ongelmaansa. Ja mikä parasta, Googlen hakusanamainonta perustuu ”Pay per click”-malliin, eli maksat vain, kun joku klikkaa mainostasi.

5 syytä käyttää hakusanamainontaa:

  • Asiakas näkee Google Ads -mainoksesi hakutuloksissaan silloin, kun etsii kyseistä tuotetta ja palvelua. Eli hänellä on joko akuutti tarve palvelulle juuri nyt tai on vähintäänkin kiinnostunut asiasta, jota mainostat.
  • Hakusanamainoksia voi kohdentaa alueellisesti eli voit mainostaa vain toimialueellasi, tai alueilla joilla haet lisää asiakkaitasi.
  • Tuloksia voi mitata helposti. Analyysistä näkee kuinka usein mainoksia on näytetty, kuinka paljon niitä on klikattu ja mihin hintaan.
  • Kampanjoille voi määritellä päivä- tai kuukausibudjetin
  • Erilaiset mainosversiot ovat mahdollisia ja näin on mahdollista testata mikä niistä toimii parhaiten.

Googlen hakusanamainonta on kustannustehokasta

Kun Google Ads -mainokset tekee oikein ja huolella, se on kustannustehokasta ja kannattavaa markkinointia. Hakusanamainonta tuo uusia asiakkaita yrityksellesi. Google Ads -mainonta on kustannustehokas ja tarkkaan kohdennettu tapa hankkia uusia asiakkaita.

Me teemme yrityksellesi suunnitellun ja kohdennetun hakusanamainonnan. Seuraamme kampanjoita ja teemme niihin tarvittavat muutokset optimoidaksemme tulokset. Mainostamme juuri niin kuin haluat tulla löydetyksi.

Tule siis löydetyksi tänään!

Pyydä tarjous Google Ads -mainonnasta