}
Ota yhteyttä

Annika Korkala

Tältä sivulta löydät Annikan Kuululla työskentelyaikanaan kirjoittamia blogiartikkeleita.

annika-korkala

10 vinkkiä sosiaalisen myynnin aloittamiseen - Kuulu

Sosiaalinen myynti on kaikkien huulilla. Mitä sosiaalisen myynni kanssa sitten pääsee alkuun? Lue 10 vinkkiä blogistamme!

Sosiaalisen myynnin kolme ulottuvuutta - Kuulu

Sosiaalinen myynti (social selling) on tullut jäädäkseen! Mitä sosiaalinen myynti on? Miten sitä voidaan käytännössä toteuttaa? Opi nämä lukemalla blogimme!

LinkedIn Stories – pikaopas stoorien käyttöön LinkedInissä - Kuulu

LinkedIn Stories on uusi työkalu LinkedInissä. Lue käyttöoppaamme ja 5 vinkkiä, miten tarinoita voidaan hyödyntää yrityksen viestinnässä!

Vinkit henkilöbrändin vahvistamiseen somessa - Kuulu

Kaikilla meillä on henkilöbrändi, halusimme sitä tai emme. Miten henkilöbrändiä voi kehittää somekanavissa? Lue mikä merkitys ensivaikutelmalla on somessa.

Tärkeimmät Linkedin-uudistukset ja parhaimmat käyttövinkit

Lue blogista LinkedIn käyttövinkit – mitä uusia ominaisuuksia on sekä vinkit niiden hyödyntämiseen ja seuraajamäärän kasvattamiseen!

Mikä on LinkedIn Learning? - Kuulu

LinkedIn Learning -oppimisympäristö on yksi LinkedInin maksullisen Premium-version ominaisuus. Portaalista löytyy tuhansia kursseja työelämän osa-alueisiin.

Miten Kuululle pääsee töihin? - Kuulu

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä Kuulussa, lue ehdottomasti tämä blogikirjoituksemme. Esittelemme polut, miten meille yleensä pääsee töihin.

GIF-animaatiot markkinoinnin tukena – hyödynnä GIFfejä markkinoinnissa

GIF-animaatio on raikas ja sitouttava viestinnän muoto. Animaatioita voidaan käyttää niin yrityksen sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Lue vinkit!

3 asiaa pohdittavaksi ennen videotuotannon tilaamista

Mietittekö videota yrityksellesi? Tässä koottuna muutama vastaus kysymyksiin, joita kannattaa miettiä ennen kuin ottaa yhteyttä videotoimistoon.

LinkedIn Premium - Kuulu

LinkedIn tarjoaa maksullisen Premium-version, jonka avulla saa käyttöön omaisuuksia, joita ilmaisessa versiossa ei ole. Lue mikä on LinkedIn Premium.

Social Selling Index mittaa sosiaalisen myynnin tehokkuutta LinkedInissä

Social Selling Index (SSI) on LinkedInin työkalu, jolla pääsee seuraamaan oman tekemisen vaikuttavuutta. Lue blogista, miten voit hyödyntää omaa SSI:täsi.

Tehokas LinkedInin käyttö – tee LinkedIn-profiilista entistä parempi

LinkedIn kasvattaa tasaisesti suosiotaan. Optimoimalla profiiliasi voit käyttää LinkedInia tehokkaammin. Lue blogista vinkit LinkedInin tehostamiseen.

Videotuotanto kesällä – viisi syytä kuvata Suomen suvessa!

Lisääntynyt valon määrä mahdollistaa ulkokuvaukset ja valoisat illat myös iltakuvaukset! Kesäiltojen tunnelmallinen valo luo videoon uudenlaista fiilistä.

Työmotivaation anatomia

Mitä motivaatio on? Asiakastyytyväisyys pohjautuu laadukkaaseen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun laatu riippuu puolestaan työntekijöiden työmotivaatiosta.

6 vinkkiä avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen – näin nappaat työn!

Arviolta jopa noin 80% työpaikoista täytetään ilman julkista työpaikkailmoitusta. Yritykset suosivat avoimia hakemuksia, sillä se säästää aikaa ja rahaa.