}
Ota yhteyttä

Essi Aalho

Tältä sivulta löydät Essin Kuululla työskentelyaikanaan kirjoittamia blogiartikkeleita.

essi-aalho

Myyvät tuotekuvaukset – vinkit myyviin verkkokauppateksteihin

Verkkokaupan tuotekuvaukset voivat toisinaan aiheuttaa päänvaivaa. Lue blogijutusta vinkit myyvien verkkokauppatekstien kirjoittamiseen!

Luova kaaos kuriin – nämä viisi vaihetta tekevät tekstistä timantin

Lue vinkit, kuinka saat luovan kaaoksen kuriin, avaat kirjoittamisen lukkoja ja teet tekstistäsi huippuunsa hiotun timantin.

Podcast yrityksille – kannattaako yrityksellä olla oma podcast?

Kannattaako yrityksen perustaa oma podcast ja mitä hyötyä siitä on yritykselle? Lue näkökulmia podcastin perustamiseen, sisältöjen ideointiin ja mainontaan.

Kuulun kielioppivinkit someen – pilkut, lainausmerkit ja yhdyssanat oikein

Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa lukijan ja antaa uskottavuutta yritykselle, olipa se julkaistu missä kanavassa hyvänsä. Tässä parhaat kielioppivinkit.

Vinkit tehokkaaseen sähköpostimarkkinointiin - Kuulu

Sähköpostimarkkinointi on tehokas keino ohjata liikennettä verkkosivuillesi. Nappaa blogista vinkit sähköpostimarkkinointiin erityisesti sisällön osalta!

UX writing – mitä se on ja mitä UX writer tekee työkseen?

UX writing on kirjoittamista digitaalisiin ympäristöihin, kuten sovelluksiin ja nettisivuille. Mitä UX writing tarkoittaa ja mikä on UX writerin työtehtävä?

Google Ads -hakumainonnan mainostekstit – lue vinkit mainosteksteihin

Google Ads -hakumainonnan mainostekstit työstössä? Lue blogista, millainen sisältö toimii hakusanamainonnassa ja miten kirjoitat tehokkaita mainostekstejä!

Hakukonelöydettävyyden SWOT-analyysi – tutki sivuston SEO-näkyvyyttä

Mietitkö, millainen on yrityksesi nettisivuston hakukonenäkyvyys: mikä toimii hyvin ja mikä ei? Nappaa vinkit sivuston hakukonenäkyvyyden SWOT-analyysiin.

Sisällön saavutettavuus verkkopalvelussa – tee ainakin nämä

Saavutettava sisältö auttaa muitakin kuin pientä kohderyhmää. Tee ainakin nämä viisi muutosta ja saat verkkosivusisällöstäsi entistä saavutettavampaa!

8 helppoa vinkkiä verkkosivun sisällön parantamiseen

Nämä helpot keinot auttavat sinua nettisivun sisällön kehittämisessä ja helpottaa lukijoitasi löytämään etsimänsä asiat sivustoltasi. Ota vinkit talteen!

Selkokielen periaatteet, jotka toimivat apunasi kaikessa kirjoittamisessa

Haluatko saada viestisi paremmin läpi lukijallesi? Selkokielen periaatteiden avulla kirjoitat saavutettavaa tekstiä ja varmistat, että viestisi ymmärretään.

Somejulkaisujen kirjoittaminen – vinkit suunnitteluun ja viimeistelyyn

Oletko sosiaalisen median sisällöntuottaja? Hyvällä tekstillä houkuttelet lukemaan ja vakuutat lukijasi. Ennakoi ja vältä viime hetken paniikki ennen julkaisua. Lue vinkit somejulkaisujen suunnitteluun, kirjoittamiseen ja viimeistelyyn ennen kuin seuraavan kerran painat julkaise-painiketta!

Kiinnostuksen kohteet ja mainoskohdistus Facebookissa – Somevinkki 29

Oletko miettinyt, miksi näet tiettyjä mainoksia Facebookissa? Facebook kerää julkaisujemme, tykkäysten ja muiden toimintojen avulla tietoa siitä, millaiset mainokset meitä kiinnostavat. Lue blogista, miten voit muuttaa kiinnostuksen kohteita Facebookissa ja nähdä sopivampaa mainossisältöä.

5 syytä, miksi videon pitää olla osa markkinointibudjettia – Somevinkki 16

Video ei ole vain lisämauste yrityksen muuhun sisältöön, vaan se on välttämättömyys. Lue syyt, miksi videomarkkinointi kannattaa aloittaa heti.

4 asiaa, jotka opin somesta matkallani Los Angelesissa – #KuuluTravels

Kuulun copywriter Essi kävi seikkailu- ja voittomatkalla Los Angelesissa. Lue, mitä hän oppi matkallaan ison maailman sosiaalisen median meiningistä.

Copywriting ja sisällöntuotanto – mitä eroa niillä on? – Somevinkki 13

Copywriting ja sisällöntuotanto – mitä yhteistä ja eroa? Hyödynnä sisällöllistä lähestymistapaa ja yhdistä myyvä kirjoitustekniikka ja huippusisältö.

Facebook-Reaktiot & Twitterin Gif-kuvat – Somevinkki 11

Ovatko Facebookin emoji-reaktiot ja Twitterin gif-kuvat tuttuja? Facebookissa voit laittaa reaktion julkaisuun ja Twitterissä lisätä helposti gif-kuvia.

Hyvä asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa – Somevinkki 7

Millaista on hyvä asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa? Kaikkia temppuja ei opi yhdessä yössä, mutta nämä someaspavinkit auttavat alkuun.

Peach-sovellus – mikä se on ja miten sitä käytetään? – Somevinkki 6

Mikä on Peach-sovellus? Lue somevinkkimme, joka keskittyy hauskaan Peach-sovellukseen ja kokoaa kaikki sen Magic word -toiminnot yhteen.

Luo menestyksekäs Facebook-yrityssivu – Somevinkki 5

Miten luodaan menestyksekäs Facebook-yrityssivu? Näillä vinkeillä tavoitat Facebook-seuraajasi hyvällä sisällöllä ja kasvatat sivusi tykkääjämäärää.

Somevinkki 4: Vinkit Twitter-markkinointiin

Twitter on jatkuvassa muutoksessa. Twitter on oiva väline verkostoitumiseen ja asiantuntijamyyntiin. Miten otat Twitter-markkinoinnin tehokkaasti haltuun?

Luova kirjoittaminen sisältömarkkinoinnissa – Somevinkki 1

Tarinankerronta on yksi kasvavista markkinoinnin suuntauksista. Kokosimme blogiin luovan kirjoittamisen ohjeita, joilla erotut eduksesi sisältömarkkinoinnissa!