}
Ota yhteyttä

Henna Kuvaja

Visuaalisen markkinoinnin asiantuntija

 

Tältä sivulta löydät kirjoittamiani blogiartikkeleita!

henna-kuvaja
5 vinkkiä viraaliin tiktok-sisältöön

5 vinkkiä viraaliin TikTok-sisältöön

Opi luomaan viraalia TikTok-sisältöä 5 tehokkaalla vinkillä! Tutustu ajankohtaisiin aiheisiin, katsojan koukuttamiseen ja sisällön jakamisen merkitykseen.

TikTok käyttöopas, osa 2: trendit ja niiden hyödyntäminen

Trendit ovat TikTokin sisäpiirivitsejä. Ne voivat perustua ääniraitaan, tanssiliikkeeseen, filtteriin, erikoistehosteeseen tai näiden yhdistelmään.

TikTok käyttöopas, osa 1: algoritmi, FYP ja kanavakulttuuri - Kuulu

Ota haltuun TikTokin perusteet TikTokin käyttöopassarjamme 1. osasta. Tässä puhumme TikTokin algoritmista, for you pagesta ja kanavakulttuurista.

Näin luodaan sitoutunut Instagram-yhteisö - Kuulu

Seuraajaluvun kasvattamisen sijaan Instagramissa kannattaa keskittyä luomaan oma sitoutunut yleisö. Mitä sitoutuneempi yleisö – sitä paremmat tulokset

Instagram Reels käyttöopas - Kuulu

Oletko kokeillut vielä Instagram Reelsien, eli Kelojen, tekemistä? Tässä sinulle kattava opas, miten Instagram Reels toimii ja miten niitä tehdään.

Jaa Pinterestin kansiot osioihin – näin erotut selkeämmin muista

Visuaalisessa somekanavassa, Pinterestissä voi nyt jakaa omat kuvakansiot useaan eri osioon. Lue mitä tämä tarkoittaa ja miten tätä kannattaa hyödyntää?

Instagram Stories Highlights – näin toimivat Instan tarinan kohokohdat

Instagram Storiesissa on ominaisuus nimeltään Stories Highlights, eli tarinan kohokohdat. Kohokohtiin voit tallentaa Storiesin kuvia ja videoita pysyvästi profiiliisi. Kohokohdat näkyvät Instagram-profiilissasi profiilitekstin alapuolella. Tästä blogipostauksesta löydät ohjeet kohokohtien käyttöön!

Graafikon vinkit: visuaalisesti parempaa sisältöä Instagramiin

Graafikon vinkit: Näin luot visuaalisesti laadukasta sisältöä Instagramiin. Instagram markkinointi piristyy pienillä panostuksilla.

Millaiset kuvat toimivat Instagramissa – vinkkejä yrityksen Instagram-markkinointiin

Instagramissa pitää herättää reaktioita, mikäli haluaa näkyä kauas ja saada uusia seuraajia. Lue vinkit yritysten Instagram-markkinoinnin menestykseen.

Instagram IGTV – videosisältöjen jakamiseen ja katsomiseen

IGTV on luotu videosisältöjen jakamiseen ja katsomiseen Instagramissa. Se hyödyntää Instagramin tarinoista tuttua koko ruudun kokoista pystyvideoformaattia.

Instagram-julkaisujen ajastaminen – esittelyssä Later

Julkaisujen ajastaminen sosiaaliseen mediaan on olennainen osa suunnitelmallista digimarkkinointia. Opi, kuinka Instagramiin saa ajastettua kuvia helposti.

Squarespace – helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä

Squarespace on helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, jolla voi tehdä niin kotisivut, blogin, portfolion, verkkokaupan tai laskeutumissivun.

Instagram Stories käyttöopas, osa 1 – tutustu Storiesin perustoimintoihin

Instagram Stories eli tarinat on ominaisuus, jossa omaan tarinaan voi lisätä kuvia sekä videoita, jotka katoavat 24 tunnin kuluessa. Instagram Stories mahdollistaa tarinankerronnan ja hyvin monimuotoisen sisällön jakamisen yleisölle. Tässäpä käyttöopas sekä aloittelijoille että edistyneille!

Parhaat ilmaiset kuvapankit netissä – maksutonta apua sisällöntuotantoon

Ilmaisista kuvapankeista on paljon apua visuaalisen somen sisällöntuotantoon. Tässä koottuna kaikki internetin parhaat ilmaiset kuvapankit – ota käyttöön!

Instagram Stories: uudet fontit, giffit ja tarkempaa dataa

Instagram Storiesiin on tullut uutuuksia: uusia fontteja, käytettäviä giffejä sekä tarkempaa katselustatistiikkaa. Lue blogistamme miten nämä toimivat!

Instagram Stories käyttöopas, osa 2: sisällöntuotanto

Instastoori on helppo tapa jakaa tarinoita – mutta mitä sisältöä sinne voi ja kannattaa luoda? Instastoorisarjamme toinen osa keskittyy sisällöntuotantoon.

Facebook diaesitys – näin muutat kuvat videoksi

Videot somesisältönä leviävät tällä hetkellä kaikista sisältömuodoista parhaiten. Näin voit luoda Facebookissa diaesityksiä, 3-10 kuvasta rakennettuja videoita.

Canva – ota haltuun paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma

Canva on helppokäyttöinen, maksuton ja monipuolinen kuvankäsittelyohjelma. Canvassa on mm. valmiita kuvapohjia, ilmaisia kuvia, fontteja ja muita graafisia elementtejä, joita voit hyödyntää kuvien suunnittelussa. Tästä blogista saat ohjeet Canvan käyttöön.

Millä ilmaisilla ohjelmilla voin tehdä kuvia someen?

Millä ilmaisilla ohjelmilla voin tehdä kuvia someen? Tämä kysymys toistuu aina vain uudelleen ja tässä blogissa annamme pari täsmävinkkiä!

Miksi Facebook-kuvat ovat huonolaatuisia? Sananen FB:n kuvien laadusta

Facebookiin ladattavien kuvien laatu on valitettavan usein huono. Voit kuitenkin vaikuttaa siihen ovatko kuvasi pikselimössöä vaiko eivät.

Mistä saan ladata ilmaisia kuvia mainoskäyttöön?

Mistä voi ladata kuvia omaa markkinointikäyttöä varten ilmaiseksi? Esittelemme kirjoituksessa muutaman ilmaisen kuvapankin.

Pinterest edistyneille – tiesitkö nämä ominaisuudet?

Onko Pinterest jo tuttu kanava, mutta haluat saada siitä enemmän irti? Blogissa nyt Pinterest-ohjeita edistyneille käyttäjille!

Pinterestin perusteet

Pinterest on sosiaalinen media, jossa keräät visuaalisia ideoita tauluihin. Tästä blogitekstistä löydät perusteet Pinterestin käyttöön.

Ilmaiset ja helpot kuvankäsittelyn työkalut somekuvien muokkaukseen

Näyttäviä somekuvia vaikka Facebookiin tai Instagramiin voi tehdä helposti ilman vaativia graafisen suunnittelun työkaluja. Esittelemme blogissa seitsemän ilmaista työkalua, joiden avulla kuvien tuottaminen someen on helppoa ja nopeaa – pian teet somekuvat kuin ammattilainen!

4+1 syytä, miksi sinunkin yrityksesi tulisi liittyä Snapchatiin

Joko käytät Snapchatia? Mikäli et, nyt olisi oikea aika tutustua snäppäilyyn. Lue parhaimmat Snapchat vinkit blogistamme!