Ota yhteyttä

Jonna Muurinen

Toimitusjohtaja

 

Kuulun perustaja, toimitusjohtaja ja pääkouluttaja. Erityisen kiinnostunut digimarkkinoinnin kokonaisuuksien suunnittelusta sekä markkinoinnin mittaamisesta ja hakukoneoptimoinnista sekä tekoälyllä tehostetusta markkinoinnista. Suunnittelen mielelläni juuri teidän yrityksellenne sopivan koulutuskokonaisuuden.

Tältä sivulta löydät myös kirjoittamiani blogiartikkeleita tekoälyyn, digimarkkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan liittyen!

jonna-muurinen

 

Tekoäly tavalliselle yrittäjälle

Tekoäly yrittäjälle

Lue, kuuntele tai katso, miten ihan tavallinen yrittäjä voi tekoälyä hyödyntää. Haastattelussamme yrittäjä, joka kertoo konkreettisista käyttötavoistaan.

miten hyödynnät tekoälyä työssäsi juuri nyt

Miten voit hyödyntää tekoälyä työssäsi – Kuulu Sarasvuon haastattelussa

Tutustu, miten tekoäly mullistaa työn: tehokkuutta, luovuutta ja uusia näkökulmia. Mukana käytännön esimerkkejä. Katso Kuulu Jari Sarasvuon haastattelussa!

Markkinointimateriaalit tekoälyllä: ChatGPT, Canva ja Midjourney apuna

Case-esimerkki, millaiset markkinointimateriaalit saat luotua tunnissa tuotteelle tai palvelulle tekoälyllä. Käytössä olivat ChatGPT, Canva ja Midjourney.

Nämä 5 asiaa jokaisen johtajan pitää tietää tekoälystä

Ymmärrä tekoälyn rooli liiketoiminnassa – viisi välttämätöntä näkökulmaa yritysjohtajille.

Markkinointisuunnitelma ChatGPTn avulla

Markkinointisuunnitelma ChatGPT:n avulla

Näin suunnittelet ChatGPT:n avulla yritykselle markkinointisuunnitelman sisältöineen kaikkineen. Case esimerkkinä ravintovalmennusyritys.

Canvan tekoälyominaisuudet sisällöntuotannossa ja kuvankäsittelyssä

Canvan tekoälyominaisuudet sisällöntuotannossa ja kuvankäsittelyssä

Kuvankäsittelytyökalu Canva on uudistunut tekoälyominaisuuksien myötä. Lue ja katso videoilta, kuinka luot tekstiä, esityksiä ja kuvia tekoälyn avulla.

Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa

Näin tekoäly auttaa markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Lue myös mitä ihmiset pitävät tekoälyn suurimpana uhkana ja mahdollisuutena.

Leadfeeder b2b-liiketoiminnan markkinoinnin ja myynnin tukena

Leadfeeder on loistava myynnin tukityökalu b2b-liiketoimintaa tekeville yrityksille. Se on hyvä myös markkinoinnin suunnitteluun ja tulosten analysointiin.

Facebookin liidimainostyyppi – kerää liidit suoraan Facebookista

Facebook-mainonta mahdollistaa liidienkeruun suoraan Facebookista. Tämä mainostyyppi sopii niin b2b- kuin b2c-alan yrityksille. Kokeile näillä ohjeilla!

Hero-hub-help Googlelta

Strateginen sisällöntuotanto b2b-alalla

Suurin osa yrityksistä haluaa lisää näkyvyyttä, tunnettuutta, kauppaa tai työntekijöitä. Tarpeeseen voi vaikuttaa liiketoimintaa tukevilla sisällöillä.

Pinterest-mainonta – näin kohdennat, budjetoit ja toteutat mainokset

Pinterest on mahtava mainospaikka lähes kenelle tahansa, jos vain tietää miten se kannattaa hyödyntää. Lue tärkeimmät Pinterest-mainonnan täsmävinkit

Hootsuite – somehallinta ja analytiikka yhdeltä luukulta

Hootsuite tunnetaan ajastustyökaluna, mutta se on myös mainio työkalu tiimityöhön sekä someviestinnän tehokkuuden analysointiin. Katso video aiheesta!

Facebook ja Instagram live shopping – osta tai myy livelähetyksen aikana

Facebookin ja Instagramin live shopping yleistyy vauhdilla. Live shopping on helppo tapa saada asiakkaat kiinni ja vuorovaikutukseen verkkokaupan kanssa.

Verkkosivuston kehittäminen analytiikan avulla – kävijätieto hyötykäyttöön

Analytiikka kertoo www-sivukävijöistämme lähes kaiken. Kun tietää, mitä analytiikasta kannattaa selvittää, pystyy jatkuvasti kehittämään verkkosivustoaan.

LinkedIn-mainonnan kohdennusmahdollisuudet - Kuulu

LinkedIn-mainonnan kohdennus on tarkkaa. Kohdenna mainontaa tietyille yrityksille tai valitse millaisille yrityksille ja ihmisille mainoksia kohdennat.

Kuulutukset, osa 4: aiheina Instagram, YouTube ja Linkedin-mainonta

Katso tai kuuntele Kuulutukset. Nyt esittelemme mm. Instagram dropsin, Instagram Reels statistiikan ja Linkedin-mainonnan uuden muodon.

Kuulutukset, osa 3: FB-, Google- ja Pinterest-uutuuksia verkkokauppiaille

Katso tai kuuntele Kuulutukset. Nyt esittelemme mm. Facebook live shopping -konseptin, Googlen ja Shopifyn yhteistyön ja Pinterestin ideapinnaukset.

Kuulutukset, osa 2: Uutuuksia Linkedinissä, Instagramissa & YouTubessa

Katso tai kuuntele Kuulutukset. Tällä kertaa esittelemme mm. LinkedIn creator moden, Instagramin reshare stickerin ja YouTube shorts -sisältömuodon.

Kuulutukset, osa 1: Uutuuksia Instagramissa, Twitterissä & YouTubessa

Katso tai kuuntele Kuulutukset. Tällä kertaa esittelemme mm. Instagramin hakukoneoptimointia, Twitterin äänihuoneita ja YouTuben Avainhetket.

Kuulu oli Vuoden Toimisto -finalisti – osallistumisen syynä asiakaskokemuksen kehittäminen - Kuulu

Osallistuimme ensimmäistä kertaa Vuoden Toimisto -kisaan ja pääsimme heti finaaliin. Lue mitä asiakkaamme yhteistyöstä kanssamme kertoivat.

Facebook-mainonta – mihin kaikkialle saan mainokseni näkyviin?

Facebook tarjoaa erilaisia sijoittelupaikkoja mainoksille. Voit mainostaa esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa tai muissa sovelluksissa. Lue vinkkimme!

Yrityksen näkyvyys Googlessa. Miten hakukoneoptimointi toimii?

Nettisivujen pitää löytyä Googlen hakutuloksista. Listasimme blogiin neuvoja, joilla yrityksen löydettävyyttä ja hakukoneoptimointia voi kehittää.

Hyödynnä loppuvuoden juhlasesonki sosiaalisessa mediassa

Parhaat vinkit kuinka voit hyödyntää loppuvuoden juhlapäivät sosiaalisessa mediassa. Tehokas somemarkkinointi jouluna.

Sisältöstrategia eli sisältömarkkinoinnin perusta

Sisältöstrategia – yrityksen sisältömarkkinoinnin pohja

Sisältöstrategia on kaiken sisällöntuotannon ja sisältöihin pohjautuvan markkinoinnin ydin. Blogissamme ohjeet sisältöstrategian tekoon.

Googlen yritysprofiili auttaa yrityksiä löytymään Googlesta

Google My Business auttaa yrityksiä löytymään Googlesta

Google My Business tai yritysprofiili on maksuton Googlen palvelu, joka auttaa yrityksiä löytymään Googlesta. Tärkein se on paikallisille yrityksille.

Vinkit sosiaalisen median sisällöntuotantoon kesällä

Loma-aikoina sisällöntuotanto saattaa tökkiä, mutta tee sisällöt ennakkoon ja napsi tästä sisältöideat sosiaaliseen mediaasi ja blogiisi kesän ajalle.

Instagram-markkinointi yritykselle, osa 2

Instagram-markkinointi – miten yritys voi aloittaa sen ja millaista sisältöä kannattaa julkaista? Lisäksi kerromme miten saat seuraajia Instagramissa.

Facebook Tykkää ja jaa -kilpailut ovat sääntöjenvastaisia

Facebook tykkää ja jaa -kilpailuita on paljon, mutta ne ovat sääntöjenvastaisia. Mikäli rikkoo Facebookin sääntöjä, Facebookilla on oikeus kyselemättä poistaa sääntöjä rikkova Facebook-sivu. Kirjoituksessamme käymme läpi, mikä on sallittua ja mikä kiellettyä Facebookin arvonnoissa ja kilpailuissa.

Yrityksen Facebook-sivu – 10 nyrkkisääntöä markkinointisisältöihin

Yritysten Facebook-sivujen sisällöissä on usein toivomisen varaa. Listasimme kymmenen perusohjetta miten saat yrityksen Facebook-sivun toimimaan paremmin.

Miten budjetoidaan yrityksen digimarkkinointi?

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun miettii yrityksen digimarkkinoinnin tai somemarkkinoinnin budjettia. Paljonko siihen kannattaa resursoida?

Vinkkejä yrityksen Facebook-sivun sisällön ja ulkoasun parantamiseen

Muutama nopeasti toteutettavaa vinkki, joilla voi parantaa yrityksen Facebook-sivua – sisällöllisesti sekä markkinoinnillisesti.

Miten tehdään livevideo Facebookiin?

Miten tehdään livevideoita Facebookiin? Tässä näet videon, josta saat ohjeen.

Asiantuntijabrändi somessa

Asiantuntijabrändi sosiaalisessa mediassa – mitä se vaatii?

Miten toimit edustavasti sosiaalisessa mediassa? Kuinka luot itsellesi luotettavan ja työnhakuprosessia tukevan ammattiprofiilin?

Somesisällöt: 5 vinkkiä sosiaalisen median sisältöjesi parantamiseksi

Somesisällöt ovat somemarkkinointisi menestyksen avain. Paranna sosiaalisen median sisältöjäsi näillä ammattilaisvinkeillä.

Miten ottaa vastaan palautetta sosiaalisessa mediassa?

Miten somekanavien ylläpitäjän pitäisi reagoida negatiiviseen palautteeseen? Tästä blogitekstistä saat 7 neuvoa kuinka käsitellä palautteet ja asiakassuhde.

11 uutta tapaa käyttää Pinterestiä

Osaatko hyödyntää kaikki Pinterestin mahdollisuudet ja toiminnot? Tästä blogista löydät 11 uutta tapaa käyttää Pinterest tauluja.

Facebookin mainostyökalu uudistui - näin saat parempia tuloksia

Facebookin mainostyökalua käyttämällä saat tehokkaampia mainoksia kuin suoraan Facebook-sivuilta tehdyllä mainonnalla. Lue pikaohjeet mainostyökaluun.

Instagram live – hyödynnä Instagramin näkyvin paikka

Instagram livelähetykset nostavat livelähettäjätilit näkyville, sillä ne livet kiinnittyvät Instastoorijonon kärkeen, eikä algoritmi vaikuta näkyvyyteen.

Instagram-mokat – lue lista tyypillisistä virheistä ja vältä omat mokat

Vältä nämä karikot ja menesty Instassa paremmin! Niille, jotka käyttävät Instagramia markkinointiinsa tavoitteellisesti ja mittaavat tuloksiaan.

Facebook päivityksen ajastaminen – kuvalliset ohjeet

Opettele Facebook-julkaisujen ajastaminen yrityssivullasi ja pärjäät loma-ajat ja voit julkaista postauksesi silloin, kun yleisösi on paikalla!

Instagram-yritystili – näin perustat yritysprofiilin Instassa

Instagramissa voit valita yritysprofiilin yrityksellesi. Yritysprofiili kannattaa otta käyttöön, sillä näin saat käyttöösi paljon ominaisuuksia, joista on markkinoinnissa hyötyä, mm. yhteystiedot. Lue blogistamme, miten yritysprofiili otetaan käyttöön.

Facebook-mainonta – mainosta paikallista yritystä Facebookissa

Facebook-mainonta tarjoaa hyviä mainosmahdollisuuksia paikallisille yrityksille. Markkinoi paikallista yritystä - on hyvä mainosmuoto kivijalkayrityksille.

5 vinkkiä yrityksen joulukampanjointiin

Ideoita joulumarkkinointiin ja -mainontaan. Ajoita kampanja oikein ja erotu joukosta. Joulushoppailu alkaa aikaisin ja kestää alennusmyynteineen yli pyhien.

Sisältömarkkinoinnin mittaaminen – 7 keinoa mitata onnistumista

Sisältömarkkinointi vie aikaa, joten kannattaa panostaa siihen mikä tuo eniten kauppaa tai liidejä. Lue miten sisältömarkkinoinnin mittaaminen onnistuu.

Hashtagit Facebookissa – kannattaako hashtageja käyttää?

Hashtagit Facebookissa – kannattaako niitä käyttää ja missä tilanteissa? Kirjoituksessa avaamme hashtagin käyttöä yrityssivuilla ja henkilöprofiileissa.

12 vinkkiä Twitter-markkinointiin

12 vinkkiä Twitter-markkinointiin

Facebook-analytiikka – mitä se tarkoittaa ja miksi sitä kannattaa seurata?

Kävijätietojen perusteella ymmärrät, millainen sisältö tykkääjiäsi kiinnostaa ja leviää parhaiten. Lue mitä Facebook-analytiikkaa kannattaa seurata!

Markkinoinnin automaatio b2b-yritykselle – miten hyödyt irti automaatiosta?

Markkinoinnin automaatiolla tehostat rutiininomaisia markkinoinnin toimenpiteitä, personoit sisältöjä, ja näin tarjoat paremman asiakaskokemuksen verkossa.

Facebook- ja instagram-mainonta – huomioita niiden yhdistämisestä

Instagram-mainonta tehdään Facebookin mainostyökalulla, kuten Facebook-mainonta. Kerromme mitä tulee huomioida Instagram-mainonnan tekemisessä.

Kuulu tarjoaa monipuolisen harjoitteluajan alan noviiseille

Kuululla on ollut jo monta harjoittelijaa ja heitä haluamme jatkossakin taloon. Blogissamme lisää mitä harjoittelijamme harjoitteluajastaan kertovat.

Tehokkaat Facebook-mainokset – 4 vinkkiä Facebook-mainonnan tueksi

Facebook mainonta tehokkaammaksi näiden vinkkien avulla! Tarkista oletko tehnyt mainostuksesi mainostyökalulla vai Facebook-sivun kautta.

Tiedotuksen tärkeys yrityksen viestinnässä ja läpinäkyvyydessä

Mitä tulee ottaa huomioon yrityksen tiedotuksessa? Muista aina tiedottaa tärkeimmistä kohokohdistanne ja mieti jo lähtiessä mikä yleisöä kiinnostaisi.

Videon tekeminen ilman ammattilaisvälineitä

Miten amatööri voi tehdä videoita sosiaaliseen mediaan? Tässä blogissa ja videolla demoamme millaista jälkeä amatööri saa aikaan ilmaisvälineillä.

Nettisivukävijät ostajiksi – konversio-optimointi auttaa www-kehityksessä

Miksi nettisivuilla käy paljon lukijoita, jotka eivät tee mitään? Jos nettisivujen kautta ei synny kauppaa, siihen on syynsä. www-sivun optimointi auttaa.

Miten B2B-yritys voi kohdentaa mainontaa Facebookissa?

Facebookin mainostyökalu tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia mainonnan kohdentamiseen myös b2b-alan yrityksille. Kohdenna koulutuksen tai toimialan mukaan.

Facebook mainonnan kohdentaminen entistäkin helpompaa

Facebook mainonnan kohdentaminen on nyt entistäkin helpompaa Facebookin mainontatyökalun kautta.

Facebook-tykkäysten ostaminen – älä osta tykkääjiä, se pilaa sivusi.

Facebook-tykkäysten ostaminen on FB:n mukaan kielletty, eikä niitä kannata ostaa rahalla kolmansilta osapuolilta. Ostaminen saattaa pilata koko sivun.

Kuinka usein videoita pitää julkaista? Onko julkaisutiheys tärkeää?

Yritykselle videoiden julkaisutiheyttä tärkeämpää on videoiden sisältö ja jakelu. Muista jo budjetointivaiheessa videon jakelu ja mainostus.

Hyödynnä Google Analytics digimarkkinoinnissasi – ilmainen digityökalu

Google Analytics on digimarkkinoijan tärkeimpiä työkaluja ja vieläpä ilmainen. 5 vinkkiä miten voit käyttää Analyticsia markkinointisi suunnitteluun.

Sosiaalinen media yrityskäytössä

Sosiaalinen media yrityskäytössä

Facebook-tapahtumat – niistä hyötyä yrityksen tapahtumamarkkinoinnille?

Luodako Facebook-tapahtuma vai ei? Tapahtuma on tehokas tapahtuman näkyvyyden levittäjä, sillä apahtumavastauksen antaneet levittävät tietoa eteenpäin.

Facebook-mainonta - mainostyypit. Mikä mainostyyppi toimii parhaiten?

Ennen kuin mainostat, tutustu Facebook-mainonnan mainostyyppeihin, kohdennukseen ja mainoksen tulosten seuraamiseen, jotta Facebook-mainonta tehostuu!

Edulliset somehallintatyökalut

On olemassa edullisia somehallintatyökaluja, jotka mahdollistavat somesisältöjen hallinnan ja ajastamisen yhdestä paikasta, esim. Hootsuite ja BufferApp.

Video, livevideo vai stoori – ja mihin kanavaan? Valintavinkit.

Lue eri videomuotojen eroista. Tässä blogissa tarjoan vinkkejä kanavan valintaan, jakeluun ja oikean sisältömuodon valintaan. Valitako livevideo vai stoori?

Yrityksen markkinointi Facebookissa vuonna 2020 – miten onnistua

Miten Facebookin algoritmi toimii ja miten sen kanssa pärjää vuonna 2020? Lue mitä markkinoijan pitää huomioida tänä vuonna Facebookin algoritmin suhteen.

LinkedIn yritykselle – mitä mahdollisuuksia LinkedIn tarjoaa?

Kannattaako perustaa yritystili LinkedIniin? LinkedIn tarjoaa hyötyjä niin rekrytointiin kuin työnantajamielikuvan luontiin. Lue lisää hyötyjä blogista!

Sosiaalinen media ohjaus-, neuvonta- ja tietotyössä

Nappaa vinkit miten sosiaalisen median palveluita voi käyttää ohjaustyössä. Facebook-ryhmät, Instagram ja YouTube ovat monipuolisia tähän tarkoitukseen.

Google Analytics -opas aloittelijalle - Kuulu

Google Analytics on verkkosivuston liikennettä seuraava ilmainen palvelu. Lue mitä tietoa Analytics ja GA4 verkkosivuistasi ja liiketoiminnastasi kertoo.

Mikä on Pinterest ja miten sitä käytetään? Pinterestin käyttö lyhyesti.

Pinterest on somepalvelu, jossa jaetaan kuvia ja videoita visuaalisiksi kokoelmiksi. Pinterest sopii työkaluksi myös yrityksille.

Kuulu mukaan Salesvationiin

Kuulu osti osuuden myyntiseminaari Salesvationista. Seuraava Salesvation-tapahtuma järjestetään Oulussa vuoden 2019 aikana.

Messenger for kids – lasten ja perheen viestipalvelu

Facebook on julkaissut viestipalvelu Messenger for Kids:in Yhdysvalloissa. Pikku hiljaa se toivon mukaan leviää Eurooppaan ja Suomeenkin.

Facebookin mainostenhallinta Excelille – näin yhdistät Facebookin Exceliin

Facebook kehitti mainosten raportointityökalun, joka yhdistää Facebook-mainostilisi ja Excelin. Tämä työkalu säästää aikaa ja hermoja!

LinkedIn ja videoiden geofiltterit – tehokasta videomarkkinointia

LinkedIn lisää hiljalleen geofiltterit videotyökaluunsa, lähinnä tapahtumissa käytettäviksi. Hyvä lisä tapahtumamarkkinoijille ja työntekijälähettiläille.

Tapahtuman näkyvyyden maksimointi – case Salesvation

Salesvation järjestettiin Oulussa neljännen kerran. Tällä kertaa Kuulu oli mukana buustaamassa tapahtuman näkyvyyttä. Avaamme casessa, miten meni?

Facebook-mainonnan tulokset näet mainosraportista ja kassan kilinästä.

Facebook-mainonnan tulokset löydät mainostyökalun mainosraportista. Mittaa ja analysoi tuloksia, niin voit optimoida mainontaasi ja säästää selvää rahaa.

YouTube live – mahdollista tehdä sekä tietokoneella että puhelimella

YouTube liven voi tehdä myös puhelimilla. Voit myös ajastaa livelähetyksen. Striimien yhteydessä oleva SuperChat on mainospaikka.

YouTube-mainosten kohdennus – kenelle voin kohdentaa mainontaa?

YouTube-mainos – miten videon mainonnan kohdennus tapahtuu ja kuka niitä näkee? Lue lisää YouTuben erilaisista mainosmuodoista.

Digimarkkinointikysymykset ja -vastaukset – te kysyitte, me vastasimme

Seuraajiemme some-, digi- ja videomarkkinointikysymyksiä ja heille vastattuja vastauksia kerättynä. 24 kysymystä ja vastausta.

Facebook sijainnit – Facebook locations, mistä on kyse?

Facbookin uutuus on Facebook locations -sivut, eli yhden pääasivun alaiset paikkasivut. Kerromme blogissa miten Facebook sijainnit toimivat.

Yhden yrityksen mainosten tekeminen kahdelta eri mainostililtä FB:ssa?

Facebook-mainoksia voi tehdä monelta eri tililtä, mutta kannattaako se? Kerromme blogissamme järkevän tavan mainostaa Facebooksissa.

Kannattaako mainostaa Twitterissä tai LinkedInissä?

Kannattaako yrityksen mainostaa Twitterissä tai Linkedinissä? Mieti aina ensin missä kanavaissa oma kohderyhmä on ja onko mainonnan panos-tuotos-suhde hyvä.

Facebook-mainokset: millaisia kuvia Facebook-mainoksissa saa käyttää?

Facebook-mainokset saattavat aiheuttaa päänvaivaa kuvien suhteen. Facebookilla on sääntöjä ja rajoituksia sekä mainoskuvien muodon että sisällön suhteen.

Markkinoinnin automaatio – edulliset markkinoinnin automaatiotyökalut

Markkinoinnin automaatio tehostaa markkinointia. Edullisia ja tehokkaita markkinoinnin automaatiotyökaluja on runsaasti, mutta miten valita Se Oikea?

Facebook markkinointi – onko yrityksen pakko käyttää rahaa Facebookiin?

Jotta Facebook markkinointi olisi kustannustehokasta yritykselle, on sen käytettävä rahaa Facebookiin, aivan kuten muihinkin mainosmedioihin.

Facebook suosittelut – uusi tehokas markkinointimuoto Facebookissa

Facebook on lanseerannut taas uutuuden: Facebook suosittelut. Tämä hyödyntää yrityksiä suoralla myyntimahdollisuudella ja helpottaa yrityksissä asioimista.

360°-kuvat Facebookiin onnistuvat näin näppärästi – Somevinkki 31

Facebookissa on mahdollista jakaa 360°-kuvia. Harvalla kuitenkin on oma 360°-kamera, mutta se ei haittaa: 360 asteen kuvia voi ottaa myös helposti älypuhelimella! Tarvitset vain Google Street View -sovelluksen älypuhelimeesi. Lue blogista helpot ohjeet 360°-kuvien tekoon puhelimella.

Snapchat Memories – kuvat ja videot puhelimen albumista Snapchatiin

Snapchat Memories mahdollistaa, että voit julkaista jo otettuja kuvia ja videoita Snapchatissa. Voit siis käyttää puhelimesi albumin kuvia Snapchatissa.

Videot somessa – valtaavat sosiaalisen median kanavat

Some on nyt täynnä videoita. Livevideot, pystyvideot, vaakavideot, stoorit, 360-videot – videomahdollisuuksia on valtavasti eri alustoilla.

Instagram perusteet – ota Instagram haltuun näillä käyttöohjeilla

Mikä on Instagram ja miten sitä käytetään? Instagram on somepalvelu, jossa julkaistaan kuvia, stooreja ja videoita. Ota Instagram perusteet haltuun!

Vaikuttava videomarkkinointi – miksi käyttäisit videota markkinoinnissa?

Videomarkkinointi on nyt kovassa nosteessa, miksi? Lue blogistamme videon statistiikkaa ja analytiikkaa ja katso pieni opasvideo videon tekemiseen.

Vuorovaikutus Periscopessa – 10 markkinointivinkkiä yrityksille

Vuorovaikutus Periscopessa voisi olla paljon nykyistä runsaampaa. 10 vinkkiä mitä yritys voi hyödyntää Periscopea markkinoinnissaan.

digitaalinen markkinointi – yrittäjä, huomioi nettisivujen merkitys

Digitaalinen markkinointi alkaa www-sivuilta. Huolehdi, että nettisivunne ohjaavat ottamaan yhteyttä ja ne on mobiilioptimoidut.

Menestyksekäs Periscope markkinointi – mitä se vaatii?

Miten tehdään menestyksekkäästi markkinointia Periscopessa? Huomioi muutama vinkki, niin Periscope markkinointi onnistuu.

Instagram-mainonta – näin onnistut Insta-mainoksissa

Miten tehdään tehokasta Instagram-mainontaa? Instagram-mainonnassa on tärkeää pelata Instagramin ehdoilla sen sijaan, että tekisi samanlaista mainontaa kuin muihinkin kanaviin. Tässä vinkit ja parhaat käytänteet, miten saat Instagram-mainonnan ja -mainokset onnistumaan.

Uusi mainostyyppi Facebookissa – sivutykkäysvideomainokset

Facebookin mainostyökalussa on taas uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Esittelemme sivutykkäysmainoksen, jolla houkutellaan uusia sivutykkääjiä.

Snapchat markkinointi – muutama esimerkki

Snapchat yrityksen markkinointikäytössä ei ole ihan helppo väline, mutta mahdollinen kuitenkin. Varsinkin jos ymmärrät kohderyhmäsi mieltymykset hyvin.

Tulokset suuresta Snapchat kyselystä vuodelta 2015 – yli 1600 vastausta

Kysyimme, ja 1600 snäppääjää vastasi. Miten ihmiset käyttävät Snapchatia, ketä he seuraavat, mitkä asiat kiinnostavat ja miksi Snapchat on niin koukuttava.

Snapchat ja Pinterest – kaksi hyvin erilaista visuaalista somekanavaa

Snapchat ja Pinterest eroavat merkittävästi toisistaan demografiassaan, linkkien toiminnassa, tyylissä ja kommunikaatiossa.

Twiitit ilmestyvät nyt Googlen hakutuloksiin – Twitter yhä tärkeämpi verkkomarkkinoinnin näkökulmasta

Twiitit löytyvät nyt Googlen hakutuloksista. Yritys, ota siis nopeasti Twitter haltuun edes seurannan tasolla, jotta tiedät mistä puhutaan!

Snapchat-vinkkejä edistyneille – joko tiedät nämä Snäppi-vinkit?

Snapchat on täynnä piilotettuja ominaisuuksia, joita ei opi käyttämään kuin kokeilemalla. Snapchatiin tulee jatkuvasti pieniä uusia ominaisuuksia, joista on vaikea pysyä perässä. Yleensä uudistukset ovat kuitenkin parempaan suuntaan. Lue blogista edistyneet vinkit Snäpin käyttöön!

Instagram-yksityisviestit – näin lähetät yksityisviestejä Instagramissa

Instagramissa voit kuvien ja videon kommentoinnin lisäksi lähettää yksityisviestejä. Viestit näkevät vain lähettäjä ja vastaanottaja. Voit myös luoda ryhmän, jonka kaikki jäsenet näkevät viestin. Tässä tässä blogauksessa esittelemme, miten yksityisviestien lähettäminen Instagramissa toimii.

6 vinkkiä Facebook-postaustesi parantamiseksi

Miten saat viestisi näkymään paremmin Facebookissa? Facebook rajoittaa koko ajan yrityssivujen näkyvyyttä rajummin ja rajummin. Uudesta blogistamme löydät kuusi vinkkiä, joiden avulla kehität itsestäsi paremmin Facebook-sivun ylläpitäjän.

Facebookin uusimmat muutokset – mitä uutta Facebookissa juuri nyt?

Facebook uudisti yrityssivuja sekä henkilösivujen toimintoja joulukuussa. Käymme läpi viisi uudistusta. Yrityksille tärkein on Call to action -napit.

Kielletyt ja toimimattomat Instagram-hashtagit – älä käytä näitä Instassa

Instagramissa tietyt hashtagit eli aihetunnisteet eivät toimi. Nämä ovat Instan kieltämiä, hyvän maun vastaisia tai liian yleisiä. Niitä käyttämällä kuvasi ei löydy hakemalla, ainoastaan omasta kuvagalleriastasi. Lue blogistamme lista toimimattomista, kielletyistä ja rikkinäisistä hashtageista.

Snapchat yrityksen markkinoinnissa – kannattaako sitä käyttää?

Miten Snapchatia voi käyttää yrityksen markkinoinnissa? Snapchat on oiva markkinoinväline tietyille kohderyhmille. Muutama vinkki aiheesta tässä blogissa.

Miten järjestää Instagram-kilpailu yritykselle?

Miten yritys voi järjestää Instagram-kilpailun? Instagram-arvonta tai -kilpailu houkuttelee uusia seuraajia Instagram-tilillenne. Lue vinkit järjestäjälle!

Mikä on Tumblr? Pieni käyttöopas yksityishenkilöille ja yrityksille.

Mikä on Tumblr? Blogissamme pikaopas Tumblerin käyttämiseen sekä vinkkejä yrityksille siihen voisiko Tumblrin kautta tavoittaa oman kohdeyleisön.

Snapchatin käyttöohjeet – ota Snäppi haltuun näillä ohjeilla

Mikä on Snapchat ja miten sitä käytetään? Snäppi eroaa muista visuaalisista somepalveluista rentoudellaan ja hiomattomalla sisällöllään. Se on myös loistava tarinankerronnan väline reaaliaikaisuudessaan. Tässä Snapchatin perusohjeet Snapchatin käyttöä opetteleville!

Mikä on Snapchat? – Snäpin esittely ja käyttö lyhyesti

Snapchat on Evan Spiegelin ja Robert Murphyn vuonna 2011 perustama kuvaviestipalvelu, jonka avulla voi jakaa arjen mukavia hetkiä snäppeinä eli kuvina, viesteinä ja lyhyinä videoina. Lue blogistamme Snapchatin esittely sekä käyttö pähkinänkuoressa.

Nuorten somekanavat esittelyssä – mikä on Ask.fm?

Mikä on Ask.fm? Kesätyöntekijämme esittelee Ask.fm:n perustoiminnot ja mihin ja miksi nuoret sitä käyttävät. Ask.FM on lähes vain nuorten käyttämä some.

Yrityksen Instagram tehokäyttöön Iconosquaren avulla

Iconosquare on analytiikkatyökalu, jonka voi valjastaa yrityksen Instagram-markkinoinnin avuksi. Iconosquare on maksullinen, mutta kattava analytiikka-apu.

15 vinkkiä yrityksen Instagram-sisältöön – ideoita ja sisältöä yritys-Instaan

Yrityksen Instagram – mikä siellä oikein toimii? Instagram voi olla hyödyllinen paikka sekä yritykselle, jolla on selkeä tuote että palveluyritykselle tai B2B-yritykselle. Yritys voi Instassa tuoda esille vaikkapa tiimiä, toimistoa ja palveluita. Tässä 15 sisältövinkkiä yrityksen Instagramiin.

Instagram-markkinointi yrityksille, osa 1 – onko Instasta hyötyä yritykselle?

Instagram on yksi suosituimmista somekanavista ja se on monelle brändille ja yritykselle tehokas markkinointikanava. Lue Instagramin hyvistä puolista.

Tinder - sosiaalisen median deittisovellus. Miten se toimii?

Tinder on mobiilisovellus, tarkoituksena saattaa ihmisiä yhteen. Tinder on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimiin – käyttö edellyttää Facebook-profiilia.

Sosiaalisen median kriisinhallinta – mitä tehdä, kun asia leviää somessa?

Kriisinhallinta sosiaalisessa mediassa kannattaa suunnitella ennakkoon, eikä vasta kriisin iskiessä. TOP 5 asiaa, jotka sinun on huomioita.

Mainonta Facebookissa on tarkasti kohdennettavaa

Lue kirjoituksestamme millainen on hyvä Facebook-mainos, millaisia ovat Facebookin eri mainostyypit ja mitä pitää huomioida Facebookin eri mainoskuvakoot.