Ota yhteyttä

Katarina Laaksonen

Account Manager

 

Tältä sivulta löydät kirjoittamiani blogiartikkeleita!

katarina-laaksonen
Sosiaalinen media rekrytoinnin tukena

Sosiaalinen media rekrytoinnissa

Rekrytointi sosiaalisessa mediassa tarjoaa mahdollisuuden levittää työpaikkailmoitusta tehokkaasti oikeille kohderyhmille. Ota some rekrytoinnin tueksi.

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen – Miksi ja miten ulkoistaa digimarkkinointi? - Kuulu

Ulkoistaessasi digimarkkinoinnin, saat markkinointiisi lisää asiantuntijanäkemystä ja ulkopuolisia ideoita. Kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä itse!

Viisi vinkkiä systemaattiseen sisällöntuotantoon - Kuulu

Systemaattinen sisällöntuotanto on järjestelmällistä toistoa vaativa prosessi. Systemaattisuus tuo viestintään selkeyttä ja tehokkuutta.

LinkedIn yrityssivun analytiikka - Kuulu

Linkedin yrityssivun statistiikasta saa paljon erilaista tietoa yrityssivun seuraajista, vierailijoista, julkaisuista ja oman henkilökunnan aktiivisuudesta.

Asiantuntijan LinkedIn sisällöt - Kuulu

LinkedIn sopii asiantuntijaviestintään erinomaisesti. Asiantuntija voi viestinnällään tukea yrityksen näkyvyyttä ja vahvistaa omaa asiantuntijabrändiään.

Brändin rakentaminen sosiaalisessa mediassa - Kuulu

Brändillä on kaksi päätehtävää – tehdä yrityksestä erottuva sekä synnyttää luottamusta. Tässä blogissa kerromme miten tätä voi tehdä somen välityksellä?

Instagram yritykselle – ota hyödylliset yritystilin ominaisuudet käyttöön

Instagram-mainonta on helppoa muutamien hyödyllisten Instagram-yritystilin ominaisuuksien ansiosta. Lue blogista, miten Instagram toimii yrityskäytössä ja miten markkinointi instagramissa helpottuu yritystilin ominaisuuksien avulla.

Kansainvälinen Facebook-mainonta – perusteet ja ohjeet aloittamiseen

Lue vinkit, miten voit lähteä kansainvälistämään yritystoimintaasi Facebook-mainonnan keinoin ja Facebookin hyvien kohdentamisvaihtoehtojen avulla.

Digimarkkinoinnin suunnittelu

Digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus on prosessimaista. Hyvä suunnitelma vaatii oikeat resurssit ja toimenpiteet, lopuksi mitataan miten meni.

Yrityksen someohjeistus kertoo miten somessa viestitään - Kuulu

Someohjeistus auttaa yrityksen tai organisaation henkilöstöä tuottamaan brändin näköistä ja kuuloista somesisältöä. Ohjeista ainakin viestinnän äänensävy.

Twitter-mainonta tapahtumamarkkinoinnissa – näin mainostat Twitterissä

Twitter on oivallinen työkalu myös tapahtuman markkinointiin ja mainontaan. Poimi blogijutusta hyväksi havaitut vinkit Twitter-mainosten tekoon!

TripAdvisorin yritysprofiilin luominen - Kuulu

Tripadvisor on 490 miljoonan matkailijan käytössä kuukausittain ja se on yksi matkailumarkkinoinnin tärkeimpiä työkaluja matkailualan yrittäjille.

Instagram-vinkit matkailualalle – nappaa matkailualan Insta-vinkit

Matkailumarkkinoija – valjasta sinäkin Instagram tehokäyttöön ja varmista, että nämä Instagramin perusteet ovat sinulla hallussa!

5 hyvää ja ilmaista digitaalista työkalua koulutuksiin

Hyvillä työkaluilla teet koulutuksestasi osallistavan ja mielenkiintoisemman. Kokeilimme ilmaisia digitaalisia työkaluja, tutustu parhaimpiin blogissamme!

Somevinkki #36: Mainostaminen Facebook-ryhmissä

Facebook kokeilee mainontaa Facebook ryhmissä. Tämä ominaisuus ei ole vielä Suomessa, mutta jos se onnistuu tehokkaasti muualla, tämä rantautuu Suomeenkin.

Twitter-listat helpottavat Twitter-sisällön seuraamista

Mikä on Twitter-lista? Listat ovat oiva keino organisoida Twitterin feediä ja ne auttavat sinua myös jäsentelemään tietotulvaa.

Snapchat ja mainonta – Somevinkki 32

Yritykset voivat mainostaa Snapchatissa, kertoa yrityksen toimintakulttuurista, näyttää tapahtumistaan livevideoita, rakentaa asiakassuhdetta seuraajiin ja vahvistaa bränditarinaa vaikkapa kertomalla tuotteiden valmistuksesta. Kerromme blogissa, millaisia mahdollisuuksia Snapchat-mainostus tarjoaa.

Snapchat ja Bitmojit – näin teet oman Bitmojin – Somevinkki 39

Snapchatiin on mahdollista luoda itsestään oma emoji eli Bitmoji. Se luodaan erillisellä Bitmoji-sovelluksella ja liitetään Snapchatiin. Hahmosta saa yllättävänkin paljon omanäköisen, ja sen käyttömahdollisuudet ovat lukemattomat. Lue blogista, kuinka Bitmoji tehdään ja liitetään Snapchatiin.