}
Ota yhteyttä

Kim Kauppinen

Videosisällöntuottaja

 

Tältä sivulta löydät kirjoittamiani blogiartikkeleita!

kim-kauppinen

Ilmaista musiikkia videoihin – kaikki ilmaiset musiikkipankit

Lue vinkkimme parhaista ilmaisista musiikkipankeista. Blogistamme löydät musiikkipankkeja, joita voi käyttää kaupalliseen tarkoitukseen ilmaiseksi.

Haastatteluvideon kuvaaminen kevyellä kalustolla ja pienellä budjetilla

Haastatteluvideo on tehokas tapa tuoda asiantuntijuutta ja yrityksesi viestiä esiin. Lue blogista vinkit haastatteluvideon kuvaamiseen!

Katuvalokuvaus – nappaa 5 vinkkiä katuvalokuvaukseen

Katuvalokuvaus eli street photography on tilannekuvausta ympäristöstä. Mitä katuvalokuvauksessa kannatta huomioida? Lue blogista vinkit katuvalokuvaukseen!

10 vinkkiä parempiin henkilökuviin – näin otat hyviä henkilökuvia

Henkilökuvien onnistumisessa auttavat hyvä suunnittelu ja kuvaustilanteen hallinta: tunne kamerasi, rohkaise mallia ja tee tunnelmasta rento. Lue vinkit!

Vinkkejä kuvankäsittelyyn puhelimella – vaihe vaiheelta

Pienilläkin perussäädöillä saat viimeisteltyä kuvat helposti loistoonsa – myös puhelimessasi! Kuvankäsittely puhelimella on nopeaa.

Objektiivien polttovälit – perusasiat ja vinkit objektiivin valintaan

Eri objektiivien polttovälit sopivat eri tarkoituksiin: toiset potretteihin ja toiset maisemakuviin. Lue vinkit sopivan objektiivin polttovälin valintaan.

5 vinkkiä toimistoympäristössä kuvaamiseen – näin otat kuvia toimistolla

Toimistoympäristö kannattaa hyödyntää yrityksen somekuvissa. Ota tästä helpot vinkit, jotka eivät vie paljoa aikaa toteuttaa – saat astetta luovempia kuvia!

Film look järjestelmäkameralla – näin luot videoon film lookin

Haluatko tehdä elokuvatyylistä videotuotantoa, mutta käytössä on pieni budjetti? Lue vinkit, miten saat järkkärillä ja editoimalla film lookin videolle.

Kuvan sommittelu – näin saat kuvistasi tyylikkäämpiä

Sommittelulla tarkoitetaan kohteiden sijoittelua kuvassa. On huomioitava pääkohde, objektit, syvyys, linjat. Näin kehityt paremmaksi valokuvaajaksi!