}
Ota yhteyttä

Mari Kellokumpu

Operatiivinen johtaja

 

ERITYISOSAAMINEN / KOULUTUSTEEMAT: Digimarkkinoinnin kokonaisuudet, sisältömarkkinointi, sisältöjen kanavaprofilointi, palvelumuotoilu, asiakaskokemus, saavutettavuus, esiintymiskoulutus

Tältä sivulta löydät myös kirjoittamiani blogiartikkeleita.

mari-kellokumpu
Sisäisen viestinnän kehittäminen

Sisäisen viestinnän kehittäminen

Sisäisen viestinnän laatu on aina henkilökohtainen kokemus. Meistä jokainen on viestijänä erilainen. Lue, miten kehität sisäistä viestintää.

Sisäinen viestintä organisaation kilpailutekijänä

Viestintä on johtamista ja johtaminen viestintää. Yrityksen on vaikea päästä haluttuun tavoitteeseen, jos päämäärää ei pystytä viestimään selkeästi..

Isolla vai pienellä – miten suomalaiset merkkipäivät kirjoitetaan? - Kuulu

Miten kirjoitetaan merkkipäivät kieliopillisesti oikein? Pienellä vai isolla? Täältä löydät suomalaisten merkkipäivien kirjoitusasut sekä päivämäärät.

Valetili somessa – miten tunnistan ja ilmiannan feikkitilin? - Kuulu

Yritysten valetilejä ilmaantuu someen koko ajan. Niiden ilmiantaminen ja poistaminen on tärkeää, jottei feikkitili pääse levittämään virheellistä tietoa.

Tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa

Tapahtumamarkkinointi on tehokasta ja edullista sosiaalisessa mediassa. Tapahtumaa kannattaa markkinoida sekä ennakkoon että tapahtuman jälkeen.

Asiakaskokemuksen johtaminen digitaalisissa kanavissa

Asiakaskokemukseen panostamalla voi vaikuttaa yrityksen kilpailuetuun sekä positiiviseen tulokseen. Lue vinkit asiakaskokemuksen johtamiseen digikanavissa.

Tapahtumamarkkinointi ja tehokas maksettu mainonta

Tapahtumamarkkinointia on mahdollista tehdä hyvin kohdennetusti halutuille kohderyhmille somessa maksetun mainonnan avulla.

Saavutettavuus somejulkaisuissa - Kuulu

Sisältöjen saavutettavuudessa huomioi mm. selkeäkielisyys, sisältömuotojen vaihtelu, visuaaliset elementit ja kuvien vaihtoehtoiset tekstit.

Ideoita sisältömarkkinoinnin suunnitteluun - Kuulu

Sisältömarkkinointi on laaja käsite ja sen sisällä voi tehdä melkein mitä vain. Lue blogista, miten kannattaa suunnitella ja toteuttaa sisältöjä.

Viestintä poikkeustilanteissa - Kuulu

Poikkeustilanteiden viestinnässä tärkeää on viestinnän nopeus, avoimuus ja saavutettavuus. Lue vinkkejämme, mitä viestinnässä kannattaa ottaa huomioon.

Saavutettava digiviestintä – näin viestit saavutettavasti

Saavutettava digiviestintä voi olla yritykselle kilpailuetu. Lue vinkit saavutettavan sisällön tuottamiseen niin, että kuka tahansa voi niitä käyttää.

10 vinkkiä vaikuttavaan esiintymiseen

Miten tehdään vaikuttava ja vakuuttava esitys? Olipa kyseessä asiantuntijaluento, myyntipuhe tai pitchaus, näillä Kuulun vinkeillä pääset hyvin alkuun.