}
Ota yhteyttä

Miia Heinonen

Digimarkkinoinnin asiantuntija

 

Tältä sivulta löydät kirjoittamiani blogiartikkeleita!

miia-heinonen
Somekonseptit sosiaalisen median kanaviin

Somekonseptit sosiaalisen median kanaviin

Somekonsepteissa on monia etuja. Lue mitä nämä edut ovat, millaisia somekonsepteja voi laatia sekä miten somekonseptien toteutuksessa kannattaa edetä.

Podcastin perustaminen harkinnassa?

Podcastin perustaminen harkinnassa? Lue tämä ennen kuin aloitat

Teimme epävirallisen kyselyn viihde- ja businesspodcastien suosiosta. Lue, millaisia vastauksia kyselyssä podcastien suosiosta ja suosikkigenreistä saimme!

Mitä on vaikuttajamarkkinointi ja miksi sitä kannattaa hyödyntää

Vaikuttajamarkkinointi tarkoittaa yrityksen ja sisällöntuottajan välistä kaupallista yhteistyötä. Tarkoituksena on tavoittaa kohderyhmä vaikuttajan avulla.

Yrityksen kasvollistaminen markkinoinnissa ja viestinnässä

Teidänkin yrityksenne ansaitsee kasvot. Ihmiset herättävät mielenkiinnon & menestyneimmissä somejulkaisuissa on yleensä ihminen. Tuo asiantuntijanne esille!

Instagram analytiikka – mitä tietoa saat ja miten sitä hyödynnät

Lue miksi Instagram analytiikka on tärkeää, mitä lukuja tulisi tutkia ja miten voit hyödyntää saatavaa dataa parhaalla mahdollisella tavalla.

Instagram sisällöntuottajatili vai yritystili – kumman valitset?

Instagramissa on kolmenlaisia tilimuotoja. Milloin kannatttaa valita sisällöntuottajatili ja milloin yritystili? Riittäisikö tarpeisiisi henkilöprofiili?

Facebook-mainosten 20% tekstirajoitus poistui

Aiemmin Facebook-mainoskuvien pinta-alasta max. 20% sai olla tekstiä. Tekstirajoitus poistui ja kuviin voi nyt lisätä tekstiä tai tekstimuotoisia logoja.