}
Ota yhteyttä

Mikael Kunnari

Videosisällöntuottaja

 

Tältä sivulta löydät kirjoittamiani blogiartikkeleita!

mikael-kunnari

Photoshopin tekoäly murskaa kuvankäsittelyn rajat

Tekoälytyökalut Photoshopissa mullistavat kuvankäsittelyn! Tutustu hyödyllisiin uudistuksiin blogimme esimerkkien avulla.

10 parasta Instagram Stories -vinkkiä 2023

Instagram ”stoorit” päivittyvät ominaisuuksiltaan usein, joten olet saattanut missata jotkut kikat. Täältä löytyy 10 parasta Instagram Stories -vinkkiä!

YouTube Shorts: Mistä on kyse? - Kuulu

YouTube Shorts on uusi ominaisuus, joka mahdollistaa lyhyiden pystyvideoiden lataamisen YouTubeen. Lue tästä blogista tarkemmin, mistä on kyse!

YouTube SEO: Kuinka hakukoneoptimoida video - Kuulu

YouTube SEO eli hakukoneoptimointi, on prosessi, jolla videot, soittolistat ja kanava optimoidaan sijoittumaan korkealle YouTuben hakutuloksissa.

Miksi ja miten tekstittää videot? - Kuulu

Miksi ja miten videoita kuuluisi tekstittää? Videoiden tekstittämiseen on olemassa useampia tekniikoita ja vaihtoehtoja, joita käymme tässä blogissa läpi.

YouTube-mainonnan mainosmuodot selitettynä - Kuulu

YouTubessa mainostaminen voi olla haastavaa monimutkaisten termien takia. Tässä blogissa avaamme YouTuben mainosformaatteja selkeästi ymmärrettään muotoon.

YouTube algoritmin ja analytiikan muutokset 2019 - Kuulu

Lue Youtuben algoritmi- ja analytiikkamuutoksista vuodelta 2019. Sisällön merkitys on kasvanut ja onkin tärkein kanavan kasvattamisen elementti.

YouTube Live ja sen mahdollisuudet – livestriimaus YouTubessa

Livestriimaus on noussut nopeasti suosituksi ominaisuudeksi somekanavissa. YouTube Live eroaa muista videoiden löydettävyydellä ja niiden organisoinnilla.

Tapahtumakuvaus haltuun näillä vinkeillä – kuvaa tapahtuma talteen

Oletko menossa kuvaamaan tapahtumaan ja haluat vinkkejä kuvaamiseen? Olet oikean blogin äärellä, sillä Kuulun videotuottaja Mikael on kerännyt blogijuttuunsa neuvot, kuinka onnistut tapahtumakuvauksessa! Lue Mikaelin blogijuttu ja tiedät, mitä kannattaa ennakoida tapahtumassa kuvaamisessa.

YouTuben optimointi ja analytiikka – pikaopas kanavan optimointiin

YouTube-kanavan sisältöjen, ulkoasun ja toiminnallisuuden optimointi vaatii YouTuben algoritmin tuntemista. Optimoi kanavan asetukset näillä ohjeilla.

Puhelinsovellukset somekuvien tekemiseen

Sovellukset somekuvien tekoon – 7 puhelinsovellusta esittelyssä!

Nämä 7 puhelinsovellusta auttavat sinua muokkaamaan kuviasi helposti ja nopeasti. Ota vinkit sovellusten käyttöön ja tee somekuvistasi entistä kauniimpia.