}
Ota yhteyttä

Minna Asikainen

Tältä sivulta löydät Minnan Kuululla työskentelyaikanaan kirjoittamia blogiartikkeleita.

minna-asikainen

Instagram Stories – nosta yrityksesi Insta-tarinat uudelle tasolle

Instagram Stories kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Pienilläkin muutoksilla teet visuaalisesti näyttävää ja ammattimaista Insta Stories -sisältöä.

Viestintäsuunnitelma on markkinoijan tärkein työkalu

Pienessä ja suuressa yrityksessä tulisi olla oma viestintäsuunnitelma. Se on hyvä markkinoinnin ja viestinnän selkäranka ja tukee kiireessä. Lue lisää!

Instagram Guides – esittelyssä Instagramin oppaat

Instagramin viimeisin uutuus on Instagram Guides, eli oppaat. Kyseessä on sisältömuoto, jolla voi esitellä omia julkaisuja, tuotteita tai paikkoja

Yritys, ole läsnä sosiaalisessa mediassa - Kuulu

Sosiaalinen media voi olla hyvinkin tehokas markkinointi- ja myyntikanava yrityksille. Haasteena on, että menestyäkseen somessa pitäisi olla aidosti läsnä.

Vinkkejä etäpalavereihin ja etätapaamisiin verkossa

Hyvä ja toimivat käytänteet etäpalavereiden toteutuksessa ovat tärkeitä, jotta etätapaaminen saadaan tehokkaaksi ja vaikuttavaksi. Lue vinkit blogista.

Digimarkkinoinnin muistilista aloittaville yrityksille – ota nämä heti haltuun

Aloittava yritys – ovatko nämä digimarkkinoinnin kanavat hallussa? Tässä lista asioista, jotka kannattaa tehdä heti yrityksen perustamisvaiheessa.

Instagram feed- ja stories-mainonta – kumpi toimii paremmin?

Olet varmasti törmännyt Instagramissa mainoksiin sekä feedissä että storyssa. Lue blogista, miten voit hyödyntää Instagramin eri mainosmuotoja!

Erilliset mainokset Facebookiin ja Instagramiin – mainonta tehokäyttöön

Facebookin Mainosten hallinnalla voi mainostaa Facebookiin ja Instagramiin – samanaikaisestikin. Lue, miksi kuitenkin erilliset mainokset kannattavat.

Webinaarin pitäminen – näillä vinkeillä pidät loistavia webinaareja

Webinaarien suosio on kasvanut viime vuosina hurjaa vauhtia: onhan niihin helppo osallistua mistä vain. Lue hyödyllisiä vinkkejä webinaarin vetäjälle.

Somekuvien koko-opas - Kuulu

Minkä kokoisia kuvia somessa tulee käyttää? Yksi kuvakoko ei toimi kaikissa kanavissa, sillä jokaisessa on omat kokonsa. Kokosimme kuvakoot blogiimme.

7 syytä ulkoistaa digimarkkinointi – monta asiantuntijaa yrityksen käyttöön

Digimarkkinoinnin tehtäväkenttä on laaja ja kaikessa ei voi olla asiantuntija. Blogistamme löydät 7 syytä, miksi ulkoistaisit markkinointiasi.

Kun työyhteisöstä tulee toinen perhe – työyhteisön merkitys hyvinvoinnissa

Riittävä uni, liikunta ja hyvä ravinto ovat perustekijöitä työhyvinvoinnin kannalta. Niiden lisäksi työhyvinvointiin vaikuttaa ennen kaikkea työyhteisö.