}
Ota yhteyttä

Riitta Ylilehto

Tältä sivulta löydät Riitan Kuululla työskentelyaikanaan kirjoittamia blogiartikkeleita.

riitta-ylilehto

LinkedIn mainonta – hyvä mainosmuoto B2B-yrityksille - Kuulu

Linkedin mainonta on hyödyllinen mainosmuoto etenkin B2B-yrityksille. Voit tehdä siellä myös uudelleenmainontaa. Vinkit LinkedIn mainonnan tekemiseen.

Facebookin mainostyökalun automaattiset säännöt

Hallinnoi tehokkaammin Facebook- ja Instagram mainoskampanjoitasi hyödyntämällä mainostyökalun tarjoamia automaattisia sääntöjä. Lue vinkit blogista!

Sisällöntuotanto someen – tässä 7 vinkkiä somesisältöjen tuotantoon

Miten keksiä aina jotain mielenkiintoista kerrottavaa someen? Sisällössä keskiössä pitää olla yrityksen toiminta: kerro yrityksestä, tuotteista, henkilöistä, tapahtumista. Näin teet yritystä ja tuotteita tunnetuksi potentiaalisille asiakkaille. Tässäpä vinkit sisällöntuotantoon!

Lisää tehoa hakusanamainontaan dynaamisilla hakumainoksilla - Kuulu

Dynaamisilla mainoksilla voit tavoittaa sellaisia henkilöitä, jotka jäisivät perinteisen hakusanamainonnan ulkopuolelle ja tehostaa näin mainontaa.

Google Shopping -mainonnan aloittaminen - Kuulu

Ennen Google Shopping-mainonnan aloittamista Google tilit ja tuotesyötteet tulee laittaa kuntoon. Lue ohjeet Shopping mainonnan aloittamisesta.

Google Shopping-mainokset - Kuulu

Googlen uudehkot Google Shopping-mainokset tarjoavat verkkokauppiaille parempaa näkyvyyttä Googlessa niillä on mahdollista lisätä myyntiä.

LinkedInin mainosmuodot - Kuulu

LinkedInissä on useita mainostusmuotoja omine erityispiirteineen. LinkedInin eri mainosmuodot ovat käytössä sen mukaan minkä tavoitteen olet valinnut kampanjalle.

Somestrategia – luo somestrategia ja onnistu somen sisällöntuotannossa

Somestrategian muodostavat nämä neljä vaihetta: tavoite, kohderyhmät, kanavat ja sisältö. Kun strategia on kunnossa, onnistut somen sisällöntuotannossa.

LinkedIn yrityssivun julkaisut – hyödynnä yrityssivu markkinoinnissasi

Linkedin-yrityssivu on hyödyllinen kanava yrityksen markkinoinnissa. Lue blogistamme miten voit hyödyntää sitä ja minkälaiset julkaisut leviävät hyvin,

Vaikuttamisen keinot mainostekstissä

Vaikuttava mainosteksti syntyy, kun tiedetään kuka sanoo, mitä ja kenelle. Millä äänensävyllä viestitään ja millaista sanomaa halutaan kertoa.