}
Ota yhteyttä

Siiri Koskinen

Tältä sivulta löydät Siirin Kuululla työskentelyaikanaan kirjoittamia blogiartikkeleita.

siiri-koskinen

Facebookin videopäivitykset kannattavat. Miksi? – Somevinkki 21

Facebook-videoiden suosio kasvaa räjähdysmäisesti: vuonna 2015 videoita katseltiin päivittäin 8 miljardia kertaa. Miksi videojulkaisut kannattavat?

Analytiikka on digimarkkinoinnin korvaamaton apulainen

Analytiikka on digimarkkinoijan korvaamaton apulainen

Analytiikka tuo stopin arvailulle. Data ja analytiikka kertovat myös markkinoijalle, mikä ei toimi. Lue vinkit analytiikan hyödyntämisestä markkinoinnissa!

Hakukoneoptimointi eli SEO – varmista löydettävyytesi verkossa

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa sisällöntuotantoa verkossa. Näillä vinkeillä sivujen hakukoneoptimointi onnistuu helposti.

Näin tavoitat paikalliset asiakkaat somen avulla – Somevinkki 22

Somen ominaisuuksia hyödyntämällä voit keskittyä paikalliseen markkinointiin niin Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä kuin Instagramissakin.

Luo tehokas sosiaalisen median sisältökalenteri – Somevinkki 20

Sosiaalisen median sisältökalenterin avulla saat hyödyt irti tehokkaasta sisällöntuotannosta. Kun otat käyttöön sosiaalisen median sisältökalenterin, saat paremmin hyödyt irti tehokkaasta sisällöntuotannosta. Sisältökalenterin avulla teet somen päivittämisestä myös suunnitelmallista. Lue vinkit kuinka luoda sisältökalenteri.

Sitouta seuraajasi somessa näiden vinkkien avulla – Somevinkki 17

Sisällöntuotanto somessa tähtää kohdeyleisön sitouttamiseen. Hyvä sisältö sopii kohdeyleisölle, esiintyy edukseen ja motivoi kuluttajaa toimimaan.