}
Ota yhteyttä

Taru Pulkkinen

Tältä sivulta löydät Tarun Kuululla työskentelyaikanaan kirjoittamia blogiartikkeleita.

taru-pulkkinen

Sisältöä Twitteriin

Moni tuskailee sisällöntuotannon kanssa. Mistä aiheita päivityksiin? Mitä jakaisi seuraajille, kuinka pitää sisältö kiinnostavana? Täsmäohjeet Twitteriin!

Somessa voi mokata. Ja korjata mokat. 5 somemokaa ja kuinka välttää ne

Somessa pärjää, jos tärkeimmät asiat on hallussa. Luettelimme tärpit, joiden avulla vältät turhan mokailun ja voit toimia yrityksenä esimerkillisesti.

Kuvat ja some – saako julkkista kuvata terveyskeskuksessa?

Kuvat ja some: mitä pitää huomioida jakaessaan ottamiaan kuvia sosiaalisessa mediassa? Saako julkkiksia kuvata tai saako heitä kuvata terveyskeskuksessa?

Kuulunautti vahvistaa yrityksen digiosaamista arvojen kautta

Kuululla on vuosia kehitetty uutta tapaa tehdä työtä ja kuulunautti vie sitä roolissaan myös asiakkaan tiimin arkeen. Operatiivista työtä Kuulun arvoilla.

5 tapaa lisätä vuoropuhelua somessa

Miten lisätä keskustelua ja aktivoida seuraajia somessa? Parhaat tulokset sosiaalisen median markkinoinnissa saadaan, kun viestintä on kaksisuuntaista.

CASE: Suoramarkkinointia somessa – hyvän tavan vastainen markkinointi

Suoramarkkinointi, johon kuluttaja ei ole itse antanut lupaa, todennäköisemmin ärsyttää, kuin myy - lue CASE-esimerkit suoramarkkinoinnista somessa!

Facebook-yrityssivun perustaminen – näin yrityssivu tehdään

Facebook yrityssivun luominen alkaa oman profiilin teosta. Tästä blogista löydät perusohjeet Facebook-sivun luomisesta yritykselle tai organisaatiolle.

TOP 5 vinkit sisältömarkkinointiin – mitä, missä ja milloin?

Sisältömarkkinointi – siinä kaiken keskiössä on asiakas. Jos et työskentelisi yrityksessäsi, seuraisitko itse verkossa sisältöjänne?

Kesälukemista: Kuululaisten blogivinkit markkinoijalle

Kuululaisten blogivinkit markkinoijille parhaista markkinoinnin, viestinnän, SEOn ja analytiikan asiantuntijoiden blogeista.

Markkinoinnin ja myynnin trendit 2018

Vuoden 2018 markkinoinnin ja myynnin trendit muodostuvat yhdistämällä analytiikan, datan, laadukkaan sisällön, markkinoinnin automaation ja videot.

Viisi vinkkiä: EU:n uusi tietosuoja-asetus

EU:n tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2018. Vinkit asetuksen mukaisiin toimenpiteisiin tietojen käsittelyn, tietoturvan ja dokumentoinnin osalta!

Kriisiviestintä somessa: tee ainakin nämä

Kriisiviestinnän paras keino on ennaltaehkäisy. Lue vinkkimme laadukkaaseen kriisiviestintään.

Kannattaako yrityksen olla Instagramissa? Näin yritys voi hyötyä Instasta

Instagram on suosittu ja kasvava media, jossa yritys voi tavoittaa asiakkaitaan. Lue mitkä ovat Instagramin hyödyt ja millaiselle yritykselle se sopii.

Mistä voi ostaa sähköpostilistoja?

Mistä sähköpostimarkkinointilistoja voi ostaa? Kannattaako yrityksen ostaa sähköpostilistoja markkinointiaan varten?

Viisi vinkkiä pörssiyhtiön markkinointiviestintään

Pörssiyhtiöiden markkinointiviestintä eroaa muiden yritysten viestinnästä. Blogissamme nyt viisi täsmävinkkiä pörssiyhtiöiden markkinointiin ja viestintään!

Somejuridiikka: Hyvän tavan vastainen markkinointi

Tuntemalla markkinointijuridiikan perusteet, voidaan välttää ylilyönnit ja mahdolliset seuraamukset somessa. Lue somejuridiikka pähkinänkuoressa.

Sosiaalisen median pelisäännöt työpaikalla

Parhaimmillaan työntekijä välittää myönteistä kuvaa yrityksestä, mutta myös ylilyöntejä tapahtuu päivittäin. Lue miten someohjeistus kannattaa tehdä!

Mikä on Periscope ja miten hyödyntää sitä markkinoinnissa?

Twitterin suoratoistopalvelu Periscope kasvattaa suosiotaan. Kokosimme Periscope-vinkit yritysten markkinointiin!

Pinterest tehokäyttöön – 25 vinkkiä Pinterestin hyödyntämiseen

Pinterest on kasvava sosiaalisen median kanava. Pinterest toimii sekä hakukoneena että henkilökohtaisena leikekirjana ideoihin, artikkeleihin ja kuviin. Yrityskäytössä Pinterestin avulla voi tuoda esille omaa osaamistaan, palveluita ja jakaa asiakkaille lisäarvoa tuottavaa materiaalia ja tietoa.

Lapset ja nuoret somessa - verkkokiusaaminen

Mitä kaikkea on verkkokiusaaminen ja miten sitä voi ennaltaehkäistä?

Sosiaalinen media ja lainsäädäntö – tunnetko nämä somelainsäädännöt?

Suomen lainsäädäntö ei tunne sanaa sosiaalinen media, eikä somea varten ole olemassa erityislainsäädäntöä. Sosiaalisen median viestintään sovelletaan olemassa olevaa lainsäädäntöä, kuten kuluttajansuojalakia. Kokosimme blogiimme somea koskevaa lainsäädäntöä, jotta sinä et eksyisi pykäläviidakkoon!

Youtuben käytön perusteet

Kokosimme blogiin perusteet, mikäli Youtube on vielä tuntematon käyttökokemus. YouTubeen sisäänkirjautuminen mahdollistaa eri toimintojen käyttämisen.

Päivitä LinkedIn - verkostoitumalla uuteen vuoteen!

Muutaman vinkki, joiden avulla voit päivittää LinkedIn-profiilisi uusiin verkostoitumismahdollisuuksiin ja yhteyksiin sopivaksi.

Vuosi 2015 - sosiaalinen media ja markkinointi

Mitä tapahtuu sosiaalisen median markkinoinnissa vuonna 2015? Lue ennusteet digimarkkinoinnin, verkkonäkyvyyden ja some-kanavien osalta!