}
Ota yhteyttä

Titta Vilpa

Tuottaja, copywriter

 

Tältä sivulta löydät kirjoittamiani blogiartikkeleita!

titta-vilpa
Yrityspodcast – tavoita ja vakuuta yleisösi podcastin avulla

Yrityspodcast – tavoita ja vakuuta kohdeyleisösi podcastin avulla

Yrityspodcastin avulla pystyt tavoittamaan runsaasti nykyistä ja uutta kohdeyleisöäsi. Lue, mitä hyötyä podcastin perustamisesta on.

Näin tarjoat hyvän rekrytointikokemuksen ja olet haluttu työnantaja

Onnistunut rekrytointikokemus ja kiinnostava työnantaja - vinkit ja ohjeet työmarkkinoiden haasteisiin. Lue lisää artikkelistamme.

Kuulun uratarinoita, osa 2. Account managerin roolit

Kuulu työllistää päätoimisesti noin 25 digimarkkinoinnin osaajaa. Heistä tällä hetkellä kolme työskentelee account managerina. Lue lisää heidän roolistaan.

Oikeakielisyys parantaa asiantuntijamainettasi - Kuulu

Tekstin virheetön ulkoasu ja peruskielioppisääntöjen hallitseminen kuuluvat työhön kuin työhön. Etenkin asiantuntijatehtävissä työskentelevän on syytä hall

Kuulun uratarinoita, osa 1

Kuulu työllistää päätoimisesti reilu 20 digimarkkinoinnin osaajaa. Kuululla työskentelee myös kuulukavereita eli yhteistyöverkosto.

Työnantajamielikuva liittyy yrityksen kaikkeen tekemiseen

Työnantajamielikuva syntyy työntekijöiden kokemuksista. Myös yhtenäisellä viestinnällä on suuri merkitys. Lue vinkit työnantajamielikuvan parantamiseksi!

Kirjoittajan blokki – nämä vinkit auttavat, kun tyhjän paperin kammo iskee

Onko silmiesi edessä tyhjä valkoinen ruutu tai haitko juuri viidennen kupin kahvia? Kun kirjoittajan blokki iskee, tarvitaan keinoja päästä eteenpäin.

Haastattelu sisällöntuotannossa – journalismista apua sisällöntuottajalle

Tässä vinkkejä haastatteluihin pitkällä toimittajan kokemuksellaan. Lue miten haastattelua ja journalismin oppeja voi hyödyntää sisällöntuotannossa!

Millainen on hyvä johtaja? Ainakin luotettava ja päätöksentekokykyinen.

Millainen on hyvä johtaja? Oikeudenmukainen ja yhteistyökykyinen, osaa antaa rakentavaa palautetta ja motivoida organisaatiota parempaan suoritukseen.

Osaatko viestiä työelämässä oikein? – Vinkit tehokkaaseen sähköpostiviestintään

Sähköposti on meille niin tavallinen tapa viestiä, ettemme edes miellä sen kirjoittamiseen liittyvän haasteita. Etkö saanut vastausta tärkeään viestiisi tai selkoa saapuneesta viestistä? Tällöin kyse voi olla ongelmista viestinnästä. Lue vinkit, miten viestit paremmin työelämässä!

Yrityksen äänensävy eli tone of voice tuo syvyyttä viestintään

Yrityksen tone of voice eli äänensävy voi lähentää sinua asiakkaidesi kanssa. Käytä siis aikaa ja vaivaa yrityksesi äänensävyn luomiseen.

Resilienssi tarjoaa apua työelämän ja arjen haasteisiin

Resilienssi on kyky selvitä ennakoimattomista tilanteista tai kriiseistä erilaisissa elämäntilanteissa. Lue, miten voit kehittää resilienssiäsi.

Johtaja – osaatko hoitaa kriisitilanteen viestintää? Lue vinkit blogistamme!

Johtajan on uskallettava olla johtaja niin normaali- kuin poikkeusoloissakin. Kriisitilanteen viestintä saattaa vaikuttaa yrityksen koko tulevaisuuteen.

Hyvä verkko-otsikko houkuttaa ja koukuttaa lukijan

Laadukaskin teksti voi jäädä lukematta, jos lukija ei klikkaa otsikkoa. Näillä viidellä vinkillä teet verkko-otsikostasi houkuttelevan.

Vinkit onnistuneeseen kesälomaan ja lomalta paluuseen

Pohdi, mitä asioita kesälomalle lähtiessä kannattaa tehdä, jotta töihin palaaminen loman jälkeen sujuu mahdollisimman sutjakkaasti.

Palvelumuotoilu viestinnässä – miten sitä voisi hyödyntää?

Palvelumuotoilu on ajattelutapa, prosessi ja työkalu, josta hyötyvät myös viestijät. Ajattele viestintää palveluna, jota tarjoat asiakkaillesi.

Mitä Kuulun arvot merkitsevät kuululaisille?

Yrityksen arvot luovat työyhteisölle yhteiset tavoitteet. Kuululla toteutetaan ja noudatetaan viittä arvoa. Lue blogista, mitä Kuulun arvot merkitsevät kuululaisille!

Nonverbaalinen viestintä vuorovaikutustilanteissa

Nonverbaalinen viestintä tarkoittaa eleitä, ilmeitä, kehon asentoja, äänen ominaisuuksia ja tilan käyttöä. Lue blogista, kuinka nonverbaalisuus näkyy vuorovaikutuksessa.

Mitä hyvää GDPR eli EU:n yleinen tietosuoja-asetus tuo tullessaan?

GDPR eli EU:n yleinen tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5. Asetus tarjoaa rekisterinpitäjille eli yrityksille ja organisaatioille uusia mahdollisuuksia.

Esiintymisjännitys – miten voin päästä siitä eroon?

Esiintyminen jännittää useimpia meistä. Oman mielipiteen kertominen ja muiden katseen kohteena oleminen eivät ole kaikille luontaista tai helppoa. Jos esitykset jännittävät liikaa, miten jännityksestä voi päästä eroon tai miten esiintymisjännitystä voi hallita?

Kohtaamisen ja kuuntelemisen taito

Vuorovaikutustaidot ovat olennaisia viestinnässä, mutta myös työhyvinvointiin niillä on iso vaikutus. Keskeistä vuorovaikutuksessa on vastavuoroisuus.

Työyhteisöön mukaan pääseminen

Aloitin Kuulun työyhteisössä pitkän freelancer-urani jälkeen. Pohdiskelin, kuinka pärjään osana työyhteisöä, koska olen työskennellyt aiemmin itsenäisesti.