Ota yhteyttä
ville-pohjonen

Äänen ja musiikin merkitys videoissa – panosta tunteisiin ja laatuun

Kuinka suuri painoarvo äänellä ja musiikilla on videoissa? Ääni luo 70 % videon tunnelmasta, eli sen merkitys on todella tärkeä. Lue lisää blogista.

Helppo videokalusto yritykselle – tällainen on hyvä videokalusto

Parhaat helppokäyttöiset videotyövälineet, joilla yrityksen oma videomarkkinointi onnistuu. Hyvä kalusto kuvaan, ääneen, valoihin ja lisävarusteisiin.

Facebook Live -perusteet ja 7 tehovinkkiä – tässä livestriimauksen ABC

Facebook Liven suurin etu verrattuna muihin julkaisumuotoihin on välitön vuorovaikutusmahdollisuus seuraajiesi kanssa. Ota haltuun livelähetyksen perusteet.

8 vinkkiä parempiin yritysvideoihin – markkinoi tehokkaasti videoilla

Yritysvideo on yksi tehokkaimmista markkinointivälineistä. Tärkeintä on ymmärtää jokaisen videon käyttötarkoitus ja kohderyhmä. Lue yritysvideovinkit!

Yritysvideo tehokkaaksi tunteiden avulla – tunteet mainosvideoilla

Tunteet ohjaavat ihmisten päätöksentekoa. Tässä vinkkejä siihen kuinka yritysvideot ja mainosvideot saavat vaikuttavuutta!

Parhaat ohjelmat videokuvaukseen älypuhelimella – katso lista parhaista

Videon tekeminen puhelimella on jo suhteellisen vaivatonta. Hyvällä ohjelmalla teet videoita helposti ja vieläpä niin, että jälki on hyvää. Tässä blogissa on listattu kamera-, editointi-, grafiikat-, multimedia- ja audio-sovellukset, joiden avulla teet hyviä videoita puhelimellasi!