}
Ota yhteyttä

Ville Pohjonen

Luova johtaja ja omistaja

Jo vuodesta 2011 lähtien olen toiminut yrittäjänä ja luonut innovatiivisia ratkaisuja yrityksille, jotka hakevat kasvua ja tunnustusta. Yli 12 vuoden kokemuksellani liiketoiminnasta ja luovuudesta olen erikoistunut:

  • Tekoälyn hyödyntämiseen sisällöntuotannossa, luovassa suunnittelussa ja visuaalisten kokonaisuuksien rakentamisessa.
  • Brändien kirkastukseen ja jalkautukseen tulosta tuottaviksi sisällöiksi.
  • Vaikuttavien visuaalisten tarinoiden rakentamiseen asiakkaiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Meriittini:

  • Työskentely Suomen suurimpien brändien, kuten Kesko, OP, Elisa, Nokia ja Sievi, kanssa.
  • Palkinnot, kuten Vuoden huiput Fiskarsin pannuhuoltokonseptin videosta (2022), Vuoden rekrykampanja Rekrygaalassa (2020) ja Young Lions Finlandin Film-sarjan kulta (2015).

Olen myös saanut arvokasta kokemusta TV-puolelta erilaisissa TV-tuotannoissa, jotka ovat laajentaneet näkemystäni ja osaamistani visuaalisen tarinankerronnan alueella.

Vahvuuteni on yhdistää visio ja toteutus, joka näkyy monissa onnistuneissa video-projekteissa sekä kyky ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja muuntaa ne luoviksi ratkaisuiksi.

040 509 7129

ville-pohjonen

PODCAST: Tekoäly on täällä

Tekoälyn kehitys nopeutuu ja mahdollisuudet laajenevat. Kuuntele tai lue podcastistamme erilaisista työkaluista ja niiden hyödyntämisestä.

Äänen ja musiikin merkitys videoissa – panosta tunteisiin ja laatuun

Kuinka suuri painoarvo äänellä ja musiikilla on videoissa? Ääni luo 70 % videon tunnelmasta, eli sen merkitys on todella tärkeä. Lue lisää blogista.

Helppo videokalusto yritykselle – tällainen on hyvä videokalusto

Parhaat helppokäyttöiset videotyövälineet, joilla yrityksen oma videomarkkinointi onnistuu. Hyvä kalusto kuvaan, ääneen, valoihin ja lisävarusteisiin.

Facebook Live -perusteet ja 7 tehovinkkiä – tässä livestriimauksen ABC

Facebook Liven suurin etu verrattuna muihin julkaisumuotoihin on välitön vuorovaikutusmahdollisuus seuraajiesi kanssa. Ota haltuun livelähetyksen perusteet.

8 vinkkiä parempiin yritysvideoihin – markkinoi tehokkaasti videoilla

Yritysvideo on yksi tehokkaimmista markkinointivälineistä. Tärkeintä on ymmärtää jokaisen videon käyttötarkoitus ja kohderyhmä. Lue yritysvideovinkit!

Yritysvideo tehokkaaksi tunteiden avulla – tunteet mainosvideoilla

Tunteet ohjaavat ihmisten päätöksentekoa. Tässä vinkkejä siihen kuinka yritysvideot ja mainosvideot saavat vaikuttavuutta!

Parhaat ohjelmat videokuvaukseen älypuhelimella – katso lista parhaista

Videon tekeminen puhelimella on jo suhteellisen vaivatonta. Hyvällä ohjelmalla teet videoita helposti ja vieläpä niin, että jälki on hyvää. Tässä blogissa on listattu kamera-, editointi-, grafiikat-, multimedia- ja audio-sovellukset, joiden avulla teet hyviä videoita puhelimellasi!