Canva – somekuvat helposti ja nopeasti

Meiltä kysytään usein, mikä on paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma. Graafinen suunnittelu on olennainen osa sisällöntuotantoa, mutta kaikilla ei ole resursseja hankkia Photoshopia tai aikaa opetella sen käyttöä. Ei hätää! On nimittäin olemassa ilmainen ja helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma. Sen nimi on Canva.

Mikäli kiinnostuit koulutuksesta, täytä oheinen lomake ja pyydä tarjous!

Tule oppimaan käytännönläheisesti miten ja minkälaisia kuvia someen kannattaa tehdä!

Canva on ilmainen ja aloittelijaystävällinen graafisen suunnittelun työkalu. Canva tarjoaa käyttöösi lukemattomia valmiita kuvapohjia, joita voit helposti muokata omiin tarpeisiisi sopiviksi. Se sisältää myös ilmaisia kuvia, fontteja ja muita graafisia elementtejä, joita voit hyödyntää kuvien suunnittelussa.

Tässä koulutuksessa opettelemme Canvan käyttöä. Koulutus sopii jokaiselle, jonka on tuotettava visuaalista sisältöä markkinointiin ilman graafisen suunnittelun koulutusta. Otathan mukaasi tietokoneen ja puhelimen, joilla aiot markkinointimateriaaleja tehdä!

Koulutus on hyvin käytännönläheinen, osallistujat pääsevät heti konkreettisesti opettelemaan kuvankäsittelyn saloja. Kouluttaja Henna Kuvaja on Kuulun Art Director ja ammattigraafikko, jolla on vuosien kokemus toimivista somekuvista. Saat häneltä palautetta tekemistäsi kuvista sekä ideoita kuvankäsittelyyn.

Canvan lisäksi koulutuksessa käsitellään visuaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia:

  • Millainen kuva herättää huomion
  • Parhaat ilmaiset kuvapankit
  • Kuvankäsittely puhelimella
  • Missä somekanavissa minkä kokoiset kuvat
  • Milloin kuvat kannattaa tehdä itse ja mihin tarvitset ammattilaisen

Kokonaisuus sisältää neljän tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen. Kouluttajana Henna Kuvaja.

Tutustu Canvaan blogissamme

Canva – paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma

Kuvankäsittely

Facebook diaesitys – näin muutat kuvat videoksi

Facebook diaesitys - kuvat videoiksi

Facebook