Ti 9.4. Canva – somekuvat helposti ja nopeasti

Tule oppimaan käytännönläheisesti miten ja minkälaisia kuvia someen kannattaa tehdä!

Meiltä kysytään usein, mikä on paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma. Graafinen suunnittelu on olennainen osa sisällöntuotantoa, mutta kaikilla ei ole resursseja hankkia Photoshopia tai aikaa opetella sen käyttöä. Ei hätää! On nimittäin olemassa ilmainen ja helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma. Sen nimi on Canva. Lue lisää sisällöstä alta.

Koulutus järjestetään toimitiloissamme Oulun Etu-Lyötyssä, Vanhantullinkatu 4.
Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Canva on ilmainen ja aloittelijaystävällinen graafisen suunnittelun työkalu. Canva tarjoaa käyttöösi lukemattomia valmiita kuvapohjia, joita voit helposti muokata omiin tarpeisiisi sopiviksi. Se sisältää myös ilmaisia kuvia, fontteja ja muita graafisia elementtejä, joita voit hyödyntää kuvien suunnittelussa.

Tässä koulutuksessa opettelemme Canvan käyttöä. Koulutus sopii jokaiselle, jonka on tuotettava visuaalista sisältöä markkinointiin ilman graafisen suunnittelun koulutusta. Otathan mukaasi tietokoneen ja puhelimen, joilla aiot markkinointimateriaaleja tehdä!

Koulutus on hyvin käytännönläheinen, osallistujat pääsevät heti konkreettisesti opettelemaan kuvankäsittelyn saloja. Kouluttaja Henna Kuvaja on Kuulun Art Director ja ammattigraafikko, jolla on vuosien kokemus toimivista somekuvista. Saat häneltä palautetta tekemistäsi kuvista sekä ideoita kuvankäsittelyyn.

Canvan lisäksi koulutuksessa käsitellään visuaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia:

  • Millainen kuva herättää huomion
  • Parhaat ilmaiset kuvapankit
  • Kuvankäsittely puhelimella
  • Missä somekanavissa minkä kokoiset kuvat
  • Milloin kuvat kannattaa tehdä itse ja mihin tarvitset ammattilaisen

Kokonaisuus sisältää neljän tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Aika: ti 9.4. klo 12–16
Paikka: Vanhantullinkatu 4, Etu-Lyötty, Oulu
Kouluttaja: Henna Kuvaja
Hinta: 200 € + alv
Ilmoittautuminen: viimeistään pe 5.4. Peruutukset viimeistään 5.4. Peruuttamatta poisjääneiltä laskutetaan puolet kurssin hinnasta.