Ke 13.2. Facebook-mainonnan perusteet (webinaari)

Mainonta Facebookissa saattaa yksinkertaisimmillaan olla helpohkoa, mutta jollei tiedä mitä tekee, saattaa menettää turhaan rahaa. Siksi opetamme mainonnan peruselementit, joilla tehostat Facebook-mainontaasi ja varmasti osaat seurata tuloksianne paremmin. Lue lisää sisällöstä alta.

Koulutus on live-webinaari, josta saat tallenteen. Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Ilmoittaudu webinaariin

Nyt sinulla on tilaisuus oppia kunnon perusteet Facebook-mainonnasta

Kuulu tietää vuosien kokemuksella parhaat kikat ja keinot, joilla mainos saadaan erottautumaan. Meillä on itsellämme runsaasti poikkeuksellisen hyviä menestysesimerkkejä näytettävämme. Toteutamme itse noin 1500 kampanjaa vuosittain, joten rutiinia riittää.

Jos sinulla ei ole mainostiliä, kerro se jo ilmoittautuessasi, niin lähetämme ennakkoon ohjeet luomiseen.

Tämä koulutus ei ole avoinna digitoimistoille, mainostoimistoille tai alan freelancereille. Pidätämme oikeuden valita kurssille osallistujat.

Koulutuksen sisältö

  1. Mainonnan suunnittelu, mitä tulee ottaa huomioon
  2. Facebook-mainonnan muodot
  3. Mainoksen kohdentaminen
  4. Mainonnan optimointi
  5. Tulosten analysointi ja raportointi

HUOM! Tätä koulutusta pohjustaa erinomaisesti Sisältömarkkinointi -webinaari. Kun sisällöt on suunniteltu tavoitteellisesti ja kohderyhmittäin, niiden mainostaminen on tuloksekkainta. Facebook-mainonnan perusteet opiskeltuasi jatka vielä Facebook-mainonta nextille levelille -webinaariin, jossa opit vahvimmat kohdennusmahdollisuudet.

Aika: ke 13.2.2019 klo 12–16
Kouluttaja: Katarina Laaksonen
Hinta 200 € + alv
Ilmoittautuminen: Viimeistään ma 11.2. Peruutukset viimeistään 11.2. Peruuttamatta pois jääneiltä laskutetaan puolet kurssin hinnasta.