Koulutus on live-webinaari, joka järjestetään 18.9.2018

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Facebook-mainonnan perusteet (webinaari)

Nyt sinulla on tilaisuus oppia kunnon perusteet Facebook-mainonnasta

Mainonta Facebookissa saattaa yksinkertaisimmillaan olla helpohkoa, mutta jollei tiedä mitä tekee, saattaa menettää turhaan rahaa. Siksi opetamme mainonnan peruselementit, joilla tehostat Facebook-mainontaasi ja varmasti osaat seurata tuloksianne paremmin.

Kuulu tietää vuosien kokemuksella parhaat kikat ja keinot, joilla mainos saadaan erottautumaan. Meillä on itsellämme runsaasti poikkeuksellisen hyviä menestysesimerkkejä näytettävämme. Toteutamme itse noin 1000 kampanjaa vuosittain, joten rutiinia riittää.

Jos sinulla ei ole mainostiliä, kerro se jo ilmoittautuessasi, niin lähetämme ennakkoon ohjeet luomiseen.

Tämä koulutus ei ole avoinna digitoimistoille, mainostoimistoille tai alan freelancereille. Pidätämme oikeuden valita kurssille osallistujat.

Koulutuksen sisältö

  1. Mainonnan suunnittelu, mitä tulee ottaa huomioon
  2. Facebook-mainonnan muodot
  3. Mainoksen kohdentaminen
  4. Mainonnan optimointi
  5. Tulosten analysointi ja raportointi

Koulutuksen hinta on 200 euroa osallistujalta (+alv 24%). Kokonaisuus sisältää 4 tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen. Saat myös webinaaritallenteen, joka auttaa sinua palaamaan koulutussisältöön yhä uudelleen.

HUOM! Tätä koulutusta pohjustavat erinomaisesti Sisältömarkkinointi, osa 1 -webinaari sekä Sisältömarkkinointi, osa 2 -webinaari. Kun sisällöt on suunniteltu tavoitteellisesti ja kohderyhmittäin, niiden mainostaminen on tuloksekkainta. Facebook-mainonnan perusteet opiskeltuasi jatka vielä Facebook-mainonta, next level -webinaariin, jossa opit vahvimmat kohdennusmahdollisuudet.

AIKA: ti 18.9.2018 klo 12–16
KOULUTTAJA: Mari Kellokumpu
HINTA: 200€ + alv
ILMOITTAUTUMINEN: Viimeistään pe 14.9. Peruutukset viimeistään 14.9. Peruuttamatta pois jääneiltä laskutetaan puolet kurssin hinnasta.

HUOM! Voit ostaa tämän kurssin myös suoraan Holvi-verkkokaupastamme:

Ostan webinaarin verkkokaupasta  (klikkaa)

Mikäli haluat tilata yrityksellenne räätälöidyn koulutuksen, tilaa meidät luoksenne, koulutamme ympäri Suomen!

Lue vinkkejä Facebook-mainontaan blogistamme

Facebook-mainonta blogikirjoitukset