Ke 20.3. Facebook-markkinointi nextille levelille

Facebook-markkinoinnin työpaja jo markkinointia tehneille. Käymme läpi markkinoinnin uutuudet Facebookissa sekä maksullisen mainonnan periaatteet. Statistiikan seuraamisella on myös paljon merkitystä, joten siihenkin pureudutaan. Koulutus järjestetään toimitiloissamme Oulun Etu-Lyötyssä, Vanhantullinkatu 4. Lue lisää sisällöstä alta.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Facebook-markkinointi vaikeutuu koko ajan, kun Facebook rajoittaa yrityssivujen näkyvyyttä. Järjestämme tehokoulutuksen avoimena koulutuksena jo seitsemättä kertaa, aikaisemmilta kursseilta olemme saaneet loistavaa palautetta.

Kuulu tietää vuosien kokemuksella parhaat kikat ja keinot, joilla mainos saadaan erottautumaan. Meillä on itsellämme runsaasti poikkeuksellisen hyviä menestysesimerkkejä näytettävämme.  Toteutamme itse noin 1500 kampanjaa vuosittain, joten rutiinia riittää.

Jos sinulla ei vielä ole mainostiliä, ei hätää, luomme koulutuksessa mainostilin yrityksellenne.

Otamme kurssille mukaan yhden toimijan per toimiala, jotta voimme keskustella vapaasti tehokkaasta mainonnasta juuri teidän toimialallanne. Tämä koulutus ei ole avoinna digitoimistoille, mainostoimistoille tai alan freelancereille. Pidätämme oikeuden valita kurssille osallistujat.

Toivomme, että koulutettava ottaa oman kannettavan tietokoneensa mukaan. Mobiililaite ei tyypillisesti ole riittävä Facebook-yritystilin asetuksia säädettäessä.

Koulutuksen sisältö

  1. FB-uutuudet
  2. Toimivimmat sisältömuodot
  3. Statistiikka
  4. Mainonnan suunnittelu, mitä tulee ottaa huomioon
  5. Facebook-mainonnan muodot
  6. Mainoksen kohdentaminen
  7. Tulosten analysointi ja raportointi

Kokonaisuus sisältää 4 tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Aika: ke 20.3. 2018 klo 12–16
Paikka: Vanhantullinkatu 4, Etu-Lyötty, Oulu
Kouluttaja: Katarina Laaksonen
Hinta: 150 € + alv
Ilmoittautuminen: Viimeistään pe 15.3. Peruutukset viimeistään 15.3. Peruuttamatta poisjääneiltä laskutetaan puolet kurssin hinnasta.