Google Analytics -koulutus

Google Analyticsilla seuraat liikennettä web-sivuillasi ja saat arvokasta tietoa verkkomarkkinointisi kehittämiseen.

Google Analyticsin avulla saat tarkkaa tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät nettisivujasi ja mistä he nettisivuillenne tulevat. Ymmärrät yrityksesi www-sivujen, sosiaalisen median sekä mainonnan vaikuttavuuden. Tämän kurssin jälkeen tiedät millainen mainonta juuri teille on tehokkainta ja millaiset mainokset kannattaa karsia pois.

Koulutus voidaan järjestetää Oulussa, Helsingissä tai sovitusti muualla Suomessa. Toteutamme koulutuksia myös webinaareina. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Analytics kertoo houkutteleeko markkinointi- ja viestintäsisältösi asiakkaita puoleensa. Järjestelmän avulla näet kattavasti sen, millaisia vaikutuksia yrityksesi saavuttaa verkkomarkkinointiin käytetyillä satsauksilla. Kerran hyvin opeteltu Google Analytics tuo varmasti säästöjä pidemmällä aikavälillä yrityksellenne.

Järjestämme Google Analytics -koulutuksia ympäri Suomen ja webinaarien välityksellä. Kouluttajana näissä koulutuksissa toimii Tuomas Muurinen tai Katriina Kukkula. Kummatkin ovat sertifioituja Google Analytics-kouluttaja.

Jätä viesti oheisen lomakkeen kautta, niin teemme teille tarjouksen koulutuksesta.

Mainitse

  • Koulutuspaikkakunta
  • Koulutettavien määrä
  • Onko teillä aiempaa kokemusta Google Analyticsistä
  • Haluatteko koulutuksen livenä vai webinaarina

Hinnat räätälöidään ryhmille niiden koosta ja sijainnista riippuen. Annamme myös henkilökohtaista sparrausta Analyticsiin.

Webinaari on edullisin vaihtoehto.

Hyödynnä Google Analytics digimarkkinoinnissasi

Hyödynnä Google Analytics markkinoinnissasi

Google

Digitaalinen markkinointi – yrittäjä, huomioi nettisivujen merkitys

Digitaalinen markkinointi. Yrittäjä, huomioi nettisivujen merkitys.

Digimarkkinointi