Koulutus järjestetään toimitiloissamme Oulun Etu-Lyötyssä, Vanhantullinkatu 4.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Googlen työkalut

Järjestämme tämän koulutuksen mielellämme räätälöidysti yrityskohtaisesti.

Koulutuksessa käymme läpi Googlen työkaluja, jotka helpottavat markkinoijan arkea. Tämä koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole juurikaan käyttäneet Googlen työkaluja ennen.

  • Google MyBusiness
  • Google Analyticsin perusteet ja hyödyllinen markkinointikäyttö
  • Google Ads -mainostyökalun perusteet

Google Adsissä keskitymme hakusanamainontaan. Voit luoda ensimmäisen kampanjasi ja/tai opit kohentelemaan olemassa olevaa kampanjaa. Tästä koulutuksesta on hyötyä myös henkilölle, joka ostaa Ads-mainontaa ulkopuoliselta tekijältä.

Tutkimme myös yksinkertaista, käynnissä olevaa kampanjaa, jonka olen rakentanut oppimateriaaliksi – miten hakusanamainonta asettuu osaksi digimarkkinoinnin kokonaisuutta, mm. verkkosivuston vaikutus kampanjoinnin onnistumiseen.

Toivon, että otat oman kannettavan tietokoneensa mukaan ja etsit mahdolliset Google Ads ja Analytics kirjautumistilit salasanoineen ennalta. Mobiililaite ei tyypillisesti ole riittävä Googlen työkaluja opeteltaessa.

Kokonaisuus sisältää 4,5 tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen. Kahvi ja voileipätarjoilu.

Voit kuunnella ennen koulutukseen tuloa myös kouluttajan esittämän podcastin aiheesta:

Googlen maksullinen mainonta -podcast