To 21.2. Googlen työkalut

Koulutuksessa käymme läpi Googlen työkaluja, jotka helpottavat markkinoijan arkea. Tämä koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole juurikaan käyttäneet Googlen työkaluja ennen. Koulutus järjestetään toimitiloissamme Oulun Etu-Lyötyssä, Vanhantullinkatu 4. Lue lisää sisällöstä alta.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Sisältö:

  • Google MyBusiness
  • Google Analyticsin perusteet ja hyödyllinen markkinointikäyttö
  • Google Ads -mainostyökalun perusteet

Google Adsissä keskitymme hakusanamainontaan. Voit luoda ensimmäisen kampanjasi ja/tai opit kohentelemaan olemassa olevaa kampanjaa. Tästä koulutuksesta on hyötyä myös henkilölle, joka ostaa Ads-mainontaa ulkopuoliselta tekijältä.

Tutkimme myös yksinkertaista, käynnissä olevaa kampanjaa, joka on rakennettu oppimateriaaliksi – miten hakusanamainonta asettuu osaksi digimarkkinoinnin kokonaisuutta, mm. verkkosivuston vaikutus kampanjoinnin onnistumiseen.

Toivon, että otat oman kannettavan tietokoneensa mukaan ja etsit mahdolliset Google Ads ja Analytics kirjautumistilit salasanoineen ennalta. Mobiililaite ei tyypillisesti ole riittävä Googlen työkaluja opeteltaessa.

Kokonaisuus sisältää koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Voit kuunnella ennen koulutukseen tuloa myös kouluttajan esittämän podcastin aiheesta:

Googlen maksullinen mainonta -podcast

Aika: to 21.2.2019 klo 12–16
Paikka: Vanhantullinkatu 4, Etu-Lyötty, Oulu
Kouluttaja: Katriina Kukkula
Hinta: 200 € + alv
Peruutukset viimeistään 19.1. Peruuttamatta poisjääneiltä laskutetaan puolet kurssin hinnasta.