Koulutus sopii sisällöntuotantoa ja digimarkkinointia tekeville ammattilaisille, mutta toimii myös ponnahduslautana digimarkkinoinnin maailmaan tekstisisällöntuotannon näkökulmasta.

Koulutus on perjantaina klo 13-16 Helsingissä.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

30.11.2018 Kirjoittaminen digimedioihin -koulutus

Hallitse kirjoittaminen eri digimedioihin!

Miten kirjoitan blogitekstin, mitä otan huomioon some-julkaisussa tai mainostekstissä ja miten kirjoitan vetoavaa tekstiä nettisivuille? Teemoihin perehtymisen lisäksi käymme läpi käytännön esimerkkejä ja teemme lyhyitä harjoituksia. Oivallamme myös, miten samaa sisältöä voi hyödyntää useaan eri kanavaan editoimalla sitä sopivasti.

Koulutuksen sisältö

  • Tekstin rooli digimarkkinoinnissa
  • Sama sisältö, eri käyttötarkoitukset
  • Huonot ideat
  • Nettisivuille kirjoittaminen
  • Menestyvä blogiteksti
  • Onnistunut some-julkaisu ja mainos

Koulutukseen tulijoiden kannattaa ottaa mukaan oma tietokone, sillä teemme lyhyitä kirjoitusharjoituksia.

Kenelle: Markkinointia työkseen toteuttavat tai siitä kiinnostuneet yksityishenkilöt, yritykset, yhdistykset, organisaatiot

Kokonaisuus sisältää kolmen tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Aika: pe 30.11.2018 klo 13–16
Paikka: Helsinki, MOW Stargate (Porkkalankatu 22 a, 4.krs)
Kouluttaja: Marika Luukkanen – kouluttajalla on vuosien kokemus kirjoittamisesta nettisivuille, blogeihin ja sosiaaliseen mediaan, sekä printti- sekä nettilehtiin.
Hinta: 300€ + alv
Ilmoittautuminen: Viimeistään pe 23.11. Peruutukset viimeistään 26.11. Peruuttamatta pois jääneiltä laskutetaan puolet kurssin hinnasta. Koulutus järjestetään minimissään 4 hlölle.