Nettisivut Squarespacella

Haluatko opetella tekemään omat nettisivut?
Tämä koulutus on sinulle!

Digitalisaation myötä yrityksen läsnäolosta internetissä on tullut välttämätöntä. Voidaankin jo melkein sanoa, että jos yritystä ei ole verkossa, sitä ei ole olemassa. Esimerkiksi startup-yrityksillä ja yksinyrittäjillä ei kuitenkaan välttämättä ole tarvittavaa budjettia ulkoistaa www-sivujen kehittämistä, vaikka juuri he hyötyisivät digitaalisesta markkinoinnista kaikkein eniten. Myös henkilöbrändäyksestä puhutaan paljon. Mikäpä olisikaan parempi tapa kohentaa omaa henkilöbrändiä, kuin luoda omat kotisivut!

Mikäli kiinnostuit koulutuksesta, täytä oheinen lomake ja pyydä tarjous!

Tässä koulutuksessa tutustumme Squarespaceen ja sen mahdollisuuksiin julkaisualustana. Luomme osallistujille tunnukset Squarespaceen ja kokeilemme sen toiminnallisuuksia. Koulutuksen päätteeksi sinulla on täydet valmiudet luoda omat kotisivut Squarespacella.

Squarespacen suurin kilpailuetu muihin julkaisujärjestelmiin nähden on sen helppokäyttöisyys. Squarespacen käyttäjän ei tarvitse ymmärtää paljoakaan www-sivujen ylläpidosta – periaatteessa kuka tahansa voi luoda sillä omatoimisesti toimivat kotisivut.

Squarespace vakuuttaa myös visuaalisuudellaan. Sen sisältämät valmisteemat ovat näyttäviä jo sellaisenaan, ja lisäksi niitä on helppo kustomoida yrityksen visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Ulkoasun muokkaamiseen ei tarvita koodaustaitoja, kaikki oleelliset muutokset voidaan tehdä helppokäyttöisten säädinten avulla.

Koulutus sopii sinulle, jos haluat oppia tekemään:

  • Yksinkertaiset yrityksen tai organisaation kotisivut
  • Laskeutumissivun
  • Blogin
  • Portfolion tai virtuaalisen CV:n

Kouluttaja Henna Kuvaja on tietojenkäsittelyn tradenomi – hän kirjoitti opinnäytetyönsä Squarespacesta ja sen mahdollisuuksista julkaisualustana.

Lue lisää Squarespacesta blogistamme