Rakennusliike Tikakosken ja Kuulun yhteistyö on alkanut jo keväällä 2017. Raisiossa, Oulunsalossa ja Vantaalla toimipaikkaansa pitävä päivä- ja hoivakotirakentamiseen erikoistunut rakennusliike hankkii meiltä jatkuvia digimarkkinoinnin palveluita, laajempia tekstisisältöjä, videoita ja valokuvia.

Sisällöntuotanto

Kuulun markkinoinnin suunnittelijat ja copywriterit tekevät säännöllistä sisällöntuotantoa Tikakosken Facebook- ja LinkedIn-kanaviin. Digimanageripalvelu sisältää digimarkkinoinnin toimenpiteistä:

  • Facebook- ja LinkedIn-tilien sisältöjen ideointia, ylläpitoa, mainostusta ja kehittämistä
  • Facebook- ja LinkedIn-mainonnan optimointia, tulosten analysointia ja raportointia
  • Kuukausittain yrityksen verkkosivuilla ilmestyvän blogin.

Lisäksi toteutamme joka kuukausi ilmestyvän asiakasreferenssiartikkelin sekä teemme myös lehdistötiedotteita, viestintäsuunnitelmia sekä esitteiden tekstityötä ja taittoa.

Valokuvaus

Valokuvaamme valmistuneita kohteita sekä teemme yritykselle jatkuvaa videotuotantoa. Niissä esittelemme uusia hoiva- tai päiväkotirakentamisen kohteita sekä haastattelemme rakennusten käyttäjiä.

Referenssivideot

”Kuulun tekemät asiakasreferenssivideot ovat olleet aivan loistavia. Niistä saatu palaute asiakkailta tai seuraajilta on ollut poikkeuksetta erittäin hyvää.” 

Jorma Juurikka, myyntijohtaja

Tikakoski referenssivideo from Kuulu on Vimeo.

Haluaisitko sinäkin tehdä markkinointia kanssamme?

Jätä yhteystietosi alle ja kerro mikä teidän tilanteenne on, katsotaan miten voisimme teitä auttaa!Kuvaamme Tikakoskelle sekä videoita että valokuvia. Alla näet ottamiamme valokuvia.

Tikakoski_Kalajoki

Tikakoski_Kalajoki2

Tikakoski_Kalajoki_2048px_17

Tikakoski_Kalajoki_2048px_18