Lisätietoja joko omasta Wilmastasi tai täältä.

Turvallisempaa somea peruskoululaisille -vanhempainilta 5.2. klo 18-20.00

Turvallisempaa somea peruskoululaisille -vanhempainilta 5. helmikuuta

 

Oulun kaupunki järjestää peruskoululaisten vanhemmille turvallisempaan somekäyttäytymiseen keskittyvän vanhempainillan Myllytullin koulun liikuntasalissa (Kirkkokatu 1) tiistaina 5.2.2019 klo 18-20.

Illan ohjelma klo 18-20:

Aloitussanat: Mika Penttilä, sivistys- ja kulttuurijohtaja
Näin turvaat lapsesi sometilit: Jonna Muurinen, toimitusjohtaja, Markkinointitoimisto Kuulu
Kysymyksiä ja keskustelua

Illan luennoitsija Jonna Muurinen Markkinointitoimisto Kuulusta toivoo, että tilaisuuteen osallistuvat katsoisivat etukäteen videon, jossa hän antaa käytännönläheisiä vinkkejä turvalliseen somen käyttöön nuorten yleisimmin käyttämissä kanavissa (Instagram, Snapchat ja Tik Tok).  Jonna kertoo myös videolla, kuinka some-ahdistelua ja -kiusaamista voi estää.
Video on katsottavissa YouTubessa: https://youtu.be/BiA2-dfyvQs

Tilaisuus nauhoitetaan, ja videotallenne on mahdollista katsoa myöhemmin. Linkki laitetaan  kaupungin verkkosivuille osoitteeseen:  www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/materiaaleja

Myllytullin koulun sisäpihalle voi parkkeerata auton, samoin Oulun kansainvälisen koulun (Kasarmintie 4) parkkipaikoille. Käytettävissä on myös Tietomaan parkkipaikka.

Huoltajat saavat kutsun tilaisuuteen Wilman kautta.

Tervetuloa!

 

Akkunan linkki:

https://uusiakkuna.oulunkaupunki.fi/Uutiskeskus/Sivut/Turvallisempaa%20somea%20peruskoululaisille%20-vanhempainilta%205.%20helmikuuta.aspx

 

Tervetuloa!