kuulu_pattern_green.png

vaikuttavaa videotuotantoa

 

OTA YHTEYTTÄ
TILAA UUTISKIRJE

 

visualisoi brändisi, kerro tarinasi

 

Monipuolista ja tehokasta 

Meiltä saat

  • Yritysvideot – esittele yrityksesi toimintaa, palveluita, tuotteita tai henkilöstöä videomuodosssa.
  • Tuotevideot – esittele yrityksesi tuotteita tai uusia tuotelanseerauksia. Tuotevideo voi olla myyjän tukena messuilla tai asiakastapaamisissa tai sitä voi käyttää hyväksi mainonnassa tai someviestinnässä.
  • Referenssivideot – tuo onnistumiset asiakkaiden kanssa tietoon. Voimme kuvata asiakkaidenne kertomuksia tai tekemiänne tuotteita tai palveluita tyytyväisten asiakkaiden käyttämänä. Referenssivideot vakuuttavat muutkin potentiaalit asiakkaanne ostamaan juuri teiltä!
  • Mainosvideot – teemme mainosvideoita televisioon, elokuvateattereihin, festareille, www-sivuille tai sosiaalisen median mainontaan. Mainosvideosarja voi olla tehokas tapa saavuttaa erilaisia kohderyhmiä.
  • Tapahtumakuvaus – kuvaamme tapahtumissa joko yleistä tunnelmaa seuraavan kerran markkinointia varten. Voimme kuvata joko videoita tai ottaa valokuvia tai sekä että, aivan toiveidenne mukaisesti!
  • Livevideot – voimme kuvata myös livevideoita joko sosiaalisen median kanaviin tai voimme striimata tapahtumianne www-sivuille.
  • Ilmakuvaus – Someen istuvat ja televisioon sopivat! Ja mikä parasta, me saamme videonne myös tehokkaasti levitettyä, sillä olemme myös someammattilaisia ja tiedämme parhaat ja tehokkaimmat videonlevityskanavat! Toimimme koko Suomessa ja ympäri maailmaa. Pääpaikkamme ovat Oulu ja Helsinki.
  • Musiikkivideot – meillä on useampi musiikkivideoihin erikoistunut videosisällöntuottaja, joten kerro tarpeesi, niin saadaan juuri teille sopiva musavideo tekeille!
  • 360-videot – Haluatko kuvata ympäristöäsi kokonaisvaltaisesti? Joka suuntaan kuvaavat 360-videot sopivat erityisesti rakennusalalle, kiinteistövälitykseen, sisustussuunnittelijoille ja tapahtumiin.
  • Animaatiot – Animaatiot elävöittävät markkinointivideoitasi ja niillä on helppo havainnollistaa palveluitanne. Animaation avulla voidaan yksinkertaistaa palvelunkuvaukset helposti.

Katso Kuulun tekemiä videoita Vimeosta

 

Hoidamme myös videoidenne jakelun ja mainonnan tehokkaasti!

 

 

Saamme kiksejä luovista ongelmista! Haluamme luoda uusia maailmoja ja tarinoita videon ja animaation keinoin. Käytä meitä kun haluat brändiisi tai yritykseesi elokuvamaista taikaa.

Olemme ammattilaisia

Olemme MUKAVIA

 

 

kYSY LISÄÄ VIDEOTUOTANNOSTA JA VIDEOMARKKINOINNISTA

OTA YHTEYTTÄ