Ota yhteyttä

Brändivideo, joka koskettaa

Kerro koskettavia tarinoita yrityksestäsi ja jätä muistijälki, jota on vaikea unohtaa! Brändi on mielikuva, joka elää kaikkien niiden mielessä, jotka sen kokevat. Asiakkaiden, työntekijöiden, median, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien.  

Brändivideot mahdollistavat vahvemman yhteyden yrityksesi ja asiakkaidesi välillä. Se kertoo kohdeyleisöllesi kuka olet ja mitä edustat. Video on viestinnän voimakkain kerrontamuoto, koska se herättää katsojassa tunteita. Vahvat tunteet jättävät syvän muistijäljen. Näin pystyt tavoittelemaan kohdeyleisön top-of-mindia – eli päälimmäisenä mielessä olemista!

Brändivideot

Elämä on liian lyhyt viihteettömälle brändiviestinnälle

Tylsät ja huonosti toteutetut brändivideot ovat riski yrityksen imagolle. Tylsät brändivideot haaskaavat aikaa, budjettia ja energiaa. Siksi me panostamme brändivideoissa tavoitteidesi ymmärtämiseen, hyvään tarinaan ja vaikuttavaan lopputulokseen.

Sano hyvästit epäselvälle brändiviestinnälle

Brändivideolla kommunikoit yrityksesi ydiviestin selkeästi ja tehokkaasti.

Erotu kilpailijoista

Brändivideo kertoo tarinaa yrityksesi ainutlaatuisista piirteistä, ja erottaa brändisi kilpailijoista viihdyttävällä tavalla.

Luo vahva tunneside

Tarinat herättävät tunteita ja tunteita tarvitsemme jotta olet ensimmäisenä asiakkaiden mielessä. 

Säästä resurssejasi ja saavuta parempia tuloksia brändivideoiden avulla. Monen yrityksen kasvun este on se, että heitä ei tunneta tarpeeksi hyvin. Brändivideo on tehokas tapa luoda mielikuvaa yrityksesi brändistä ja kertoa yrityksen tarinaa. Viihdyttämällä kohdeyleisöä hyvin tehdyllä brändivideolla, luot vahvemman tunnesiteen katsojaan, ja näin brändisi on helpommin lähestyttävissä.

Kuulun ketterän toimintamallin avulla pysyt nopeasti muuttuvien trendien aallonharjalla ja kykenet reagoimaan niihin nopeammin kuin kilpailijasi.

Tyytyväisten asiakkaidemme brändivideoita

Rinnekodit

Sievi – Elämän kengät

Siilin rekrytointibrändivideo

 

Kuulun oma brändivideo

Näin teemme teistä kuuluisan

Kuuluisuuskone

Kuuluisuuskone on strateginen työkalu, joka määrittää teille parhaimman lähestymistavan menestyksekkääseen sisällöntuotantoon.

Tuotanto 

Toimintamallimme varmistaa ketterän ja huolettoman läpiviennin koko projektille niin, että teidän ei tarvitse kuin nauttia saavutetuista tuloksista.

Vaikuttava viimeistely

Huolehdimme, että videot toimivat siellä missä tuloksia halutaan saada aikaan!

Pyydä tarjous videotuotannosta