Ota yhteyttä

TV-mainos lisää näkyvyyttä ja vahvistaa brändiä

TV-mainos luo uusia kasvumahdollisuuksia tavoittamalla laajoja yleisöjä lyhyessä ajassa ja herättämällä heidän kiinnostuksensa brändiäsi kohtaan.

TV-mainos on tehokas tapa tiedottaa ainutlaatuisista ja houkuttelevista ratkaisuista yleisöllesi nopeasti ja viihdyttävällä tavalla.

TV-mainoksia voidaan kohdentaa myös tietyn tyyppisten ohjelmien yhteyteen tai tiettyihin maantieteellisiin alueisiin, joissa kohderyhmänne on.

TV-mainokset

Elämä on liian lyhyt heikolle bränditunnettuudelle

Hyödyntämällä pelkkiä digikanavia, yrityksesi menettää mahdollisuuden tavoittaa laajemmin potentiaalisia asiakkaita ja merkittäviä myyntimahdollisuuksia. Siksi me panostamme TV-mainoksissa tavoitteidenne ymmärtämiseen, ytimekkääseen tarinaan ja vaikuttavaan lopputulokseen.

Sano hyvästit huonolle näkyvyydelle

TV-mainos auttaa tavoittamaan maanlaajuisesti yli miljoona katsojaa jopa yhdessä päivässä.

Lisää tunnettuutta

TV-mainoksen näyttävä visuaalisuus ja ääni auttaa jättämään syvän muistijäljen katsojaan, joka parantaa brändisi tunnettavuutta.

Kohdenna

Digitaalisen viestinnän runsaudessa korostuu huomiotalouden lainalaisuudet. TV-mainonnassa päätät missä ja milloin sisältöjäsi näytetään.

Säästä resursseja ja tavoita suuria yleisöjä TV-mainosten avulla. Monen yrityksen kasvun este on se, että heitä ei tunneta tarpeeksi hyvin. TV-mainos on tehokas tapa lisätä brändin tunnettuutta ja tulla kuuluisaksi potentiaalisten asiakkaiden silmissä.

Kuulun ketterän toimintamallin avulla pysyt nopeasti muuttuvien trendien aallonharjalla ja kykenet reagoimaan niihin nopeammin kuin kilpailijasi.

Tyytyväisten asiakkaidemme TV-mainosvideoita

QuietOn 

Sokos Herkku

BusinessOulu – Mää hoidan

Monidor

Olofit

Näin teemme teistä kuuluisan 

Kuuluisuuskone 

Kuuluisuuskone on strateginen työkalu, joka määrittää teille parhaimman lähestymisen menestykselliseen sisällöntuotantoon.

Tuotanto

Toimintamallimme varmistaa ketterän ja huolettoman läpiviennin koko projektille niin, että teidän ei tarvitse kuin nauttia saavutetuista tuloksista.

Vaikuttava viimeistely 

Huolehdimme, että videot toimivat siellä missä tuloksia halutaan saada aikaan.

 

Lopeta rahan ja ajan tuhlaaminen mainontaan, joka ei vie sinua tavoitteita kohti.

Me Kuululla uskomme, että kuuluisalle brändille kaikki on helpompaa, ja kaikki ansaitsevat menestyä!

Television ollessa edelleen yksi arvostetuimmista mainosmedioista, siellä mainostaminen viestii kohderyhmille uskottavuutta ja antaa katsojille näyttävän vaikutelman brändistäsi. Autamme sinua tuottamaan huomiota herättäviä TV-mainoksia, jotka sopivat yrityksesi brändiin, budjettiin ja mainospaikkaan.

 

Pyydä tarjous videotuotannosta